Saltön 8 mars




nu börjar denna underbara serie igen 8 mars hurra vad jag Längtar !!!!
gillar du saltön?

Reprisen



Har nyss sett reprisen av melodifestivalen , Malin och Peter Jöback gick vidare , Malin hade klart helt bäst låt !!

Musikalen - Buddy Holly - Brolle





ja var med jobebt igår i LLA och såg Buddy Holly med Brolle men detta var ju omte som man förväntat sig , det var ju en musikal men alldeles för mkt snack och teater , det är ju låtarna man ville höra sen jag jag typ inget om Buddy holly mer än att hans låtar blev kända som tusan när ha crashade i en flygolycka , men låtarna var bra och de va skönt gung men föreställningen var en aning Lång och för mkt teater mer musik ville vi ha :)! men vi var nöjda med kvällen och tog oss in till Stan , Jag, Pia , Malin drog med bussen 10 min innan föreställningen var slut så vi slapp allt folk de va verkligen smockat med folk i alla olika åldrar så blandat med folk helt otroligt , men iaf , vi tog bussen in vid halv 23 och på torget köpte jag och malin Körv vi var så hungriga !! .. sen gick vi in på pitchers där de var smockat med folk aldirg sett så mkt folk herreguud , de va smockat , träffade magnus , Alex där inne , var inte ens inne på röda rummet , fanns inga galgar häng ain jackan på ens så mkt folk var det , helt sjukt !! .. men det var trevligt ,Inger & Tina kom strax efter oss också så vi satt vid ett bord o snackade ett tag , sen tog Malin bussen 00.00 så slapp hon vänta till halv 2 , så jag gick hem jag med strax efter där , men treevlig kväll hade vi tjejer :)

flingor fil och OBOY

bra kombo :) men oboy måste man dricka på lördags morgonarna :)
det blir blåsa håret och göra sig ioirng ner på staden fixa några ärenden , ska blir de ju  Brolle med brudarna :) .. vi hörs gott folk blir inge mer bloggande idag om jag inte hinner skicka hej då inlägg innan jag drar sen (Y) ..



Kram / rebeccah

femtioöringarna

hej o hå ,

tänkte bara upplysa er som inte har hört nyheten , jag fick veta de på nyheterna för några veckor men det är många som inte riktigt vet när dessa 50öringar ska försvinna , men det kan jag tala om i october försvinner 50öringen , är det inte härligt att slippa dessa mynt? ..

dom är ju ändå inte till någon nytta och det har varit tal på att dom ska bort så många år nu men nu har dom sagt i October ska dom BORT !! ..



Tycker du det är bra eller dåligt?

jag tycker det är bra ser ingen nytta med dom små mynten :) så ge alla dina femtioöringar och skänk till "DAMMSUG SVERIGE" i förkväll samlar dom in alla femtiöringar som skänks till olika välgörenheter !!


Curling .

FInalen damerna Sverige - Kanada 00.00 ikväll hoppas ja håller mig vaken vill verkligen se det.


SNaaaaaaaaaaaaaaaaaart

snart är de let's dance igen och då får vi veta vem/vilka som får åka hem vem tycker du förtjänar minst att vara kvar? Mina minst favoriter , Gudrun , Molly , Stefan
så någon av dom får gärna åka , men inte de andra tre , Mattias , Claudia, Willie


Solsidan



fan vilken rolig serie skrattar ihjäl mig

Let's Dance

Här kommer jag alltså berätta om alla dansare och ge betyg utifrån vad jag tycker om varje dans så följ mig o mina åsikter om dansarna i Let's dance, då KÖR VI!!!! Musikal tema !!!




Mattias
& Cecilia
-  dom är ett fint par och det är verkligen passion när dom dansar , mattias är riktigt duktig i varje roll som han har i sina olika danser. Men detta var inte ett av de bästa han gjort tycker jag , det var mest att han gick runt och gjorde lite armrörelser tycker jag. - Juryn gilla inte han i denna dansen heller, seriöst , mkt snack om hans starka armar , coolt att han förlora mot David :) 28 ¨poäng



Gudrun & Björn- jaa dom är ett fint par , gudrun är duktig för att vara så gammal , hon kan röra sig , ja skulle nog själv aldirg klara det , så ja hon är duktig , men sen är hon bland de svagaste nu som är kvar , kan bli att hon står på trappan idag tror jag.. 18 poäng 
NU HAR GUDRUN FÅTT ÅKA HEM!!

 

Bra greace föreställning.


Claudia & Tobias - Dom är super bra , synd om henne att ha en blödning mellan revbenen , men hon verkar stark den där bruden , dom är ett fint par dom passar verkligen! fan vad bra dom är man ryser ju och en skit bra låt hade dom också !!! ..
sån känsla , bra bra bra bra bra ........... mina favoriter faktikst !!!!! 31 poäng



Willie & Charlotte - Gud vilken skön gubbe , han försöker ju verkligen förstår inte att inte juryn inte fattar att han verkligen jobbar för detta och förösker sätta sig in i dansen varje vecka. Detta var nog det bästa han har gjort , det var en känsla i dansen som dom verkligen fick fram , fast han kanske inte har allt för mkt känsla i dansen men som sagt han försöker sitt bästa det är väll huvudsaken , och han har nog aldirg rört sig såhär mkt i nått nummer någon gång , nej Bra Willie får se vad juryn säger.Verkligen en show!!! Fick inget bra av juryn elakt tycker jag!!!!!!!!! så rösta på han för han ska vara kvar tycker jag verkligen ! 17 poäng record från juryn hans första 2 styckna 5.or !!

 

Molly & Jonathan- Molly är en duktig tjej som också kämpar, temat var ju bra , men hon är inte bland de starka  och jag tycker inte hon borde vara kvar mera , nej gillar inte molly .. inte utvecklats mkt tyvärrr !!...Men ett roligt nummer okej håller jag med om!! ... 24 poäng




Stefan & Malin - Nja , gillar inte stefan vet knappt vem han är , börjar bli tråkigt , juryn gillar han men ja nej gillar inte han !! .. tråkig göbbe tyvärr , men en Bra dans sedär men han får stå på trappan idag också tycker jag , får hoppas juryn ger dåliga poäng haha !!! ... men idag var han duktig må ja säga !!! ... fast hon ramlade haha !!!! , så minus till dom , juryn gillade dom också , bästa säger dermot elelr hur han stavar sitt namn haha ! ... 36 Poäng





Nu är det solsidan hurra favvoooriiit , hoppas stefan eller Gudrun ÅKER !!!!!!!!!!!







NU NI ....

Nu ni kan jag göra pannkakor om jag vill någon dag köpte ägg idag mohahhaha det ni !!!!!!!






freedagen i Helhet .

hej hej , mår ni bra??

Jag mår prima prima jag :)
Idag har jag, Sökt in, så nu är det bara hoppas på att man blir antagen och hålla tummarna , för då kommer jag bli en pluggis i 3 terminer framöver , utbildningen börjar i Augusti , får svar Veckan innan midsommar om inte tidigare det märks,

sen gick vi hem till Wåxnäs haha mitt hem är på kvarnberget men mitt andra hem på wåxnäs mitt tredje hem i Arvika dit ska jag på Tisdag , jaja , åter till denna dagen , hem till mammsen , sen bussen till begrvik leta arslet av mig i varenda butik efter något fint att ta på sig imorgon , på brolle , men ikke sa nikke , jo en stickad långklänning på Hm , får se om jag tar den , annars har jag tur finns en klänning i stan på Gina som jag verkligen ville ha fast jag kladda ner den med Limm smart rebecccaaaah det är mitt smarthövve de , så hoppas den finns kvar för den e  fin som tusan och jag trivdes super i den !! vi får se om jag har tur imorogn , annars får de bli lite halvdant fann ju inget det är bara massa vårsaker nu och inge roligt alls blä! , hoppas på en trevlig kväll imorogn med mina jobb-brudar :)

ja vad mer , jag ska göra potatis gräddsås och köttbullar med lingonsylt hur gott är inte det ??
värsta svensson maten om jag får säga det själv , sen blir det passionsdricka och chips framför tv.n hoppas det är något kul på tv.n ska bara vara hemma hela kvällen faktiskt !! ..

Ha en fin fredag alla, min var perfekt och jag fick mkt utträttat.  / Rebeccah





vakna med the voice

helloo
idag blev de också vakna med the voice har pysslat här hemma nu o gjort mig ioring , snart kommer carro så ska jag gå till skolan och skriva iin mig , hoppas man kommer in :) .. jag längtar redan nu på att få sätta mig i skolbänken orka gå hemma längre visst detta är i agusti det startar men jobba Lindex i sommar sen plugga fy fan vad skönt känner jag , då får man lov igen då uppskattar man ju sin ledighet mkt mera , nej men jag har bestämt mig det ska bli otroligt skönt att sätta sig i skolbänken och ha något att göra varje dag , trött på detta , gått hemma sen januari o ja e redan helt knäckt , fattar inte hur endel tycker det är skönt att gå hemma , tur att man jobabr några få dagar på lindex annars vette fan hur jag hade mått ...

Nu blir de ledig hela helgen jobb måndag tisdag ,
Brolle på Lördag :)
Idag ska jag ju till skolan, sen ska jag hem till mamma och till bergvik med henne , jaa så ser helgen ut söndag blir väll vilo dag antar jag :D kram på er ............... ska göra mig klar nu så jag är klar när hon kommer så det bara är att traska iväg !!!!!!!

 

 

/ Rebeccah

Adam Lambert

Hey, slow it down
Whataya want from me
Whataya want from me
Yeah, I'm afraid
Whataya want from me
Whataya want from me

There might have been a time
I would give myself away
(Ooh) Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me
Whataya want from me






Min favoooorit just nu fan så bra !!!!!



Hiss eller diss?

vad tycker ni om OS ?


jag disssar det fettttttt mkt !!

MÄTTTTTT

ja då var man mätt och belåten lite gladare nu då , var väll sur för att ja va hungrig kan ja tänka mej , snart halv åtta hos mig , ja sen vette tusan om de va så mkt att se på tv idag , kasnke ska se en film??

vart uppe sen 7 imorse så sleten är man blir tidigt isäng känner jag det !!


smaRTHÖVVVE NR 1232543532

ja hur jävla iQ befriad får man vara när man tror man ska kunna göra pannkakor utaN ÄGG , och det äör snöstorm igén o ja kom nyss utifrån men orka fy fan , nej då blir de annan mat men fy fan vad störande det är när man bestämt sig för att göra nått så skiter de sig ja blir så jävla arg på mig själv fy fan minnet bra men kort eller ? .. eller inte bra alls , fy FASEN alltså säger ja jajajajajajaja orka orka , tv dator och bara slö idag som sagt skriver nog inge mer idag om ja inte kommer på nått skojjigt nu är jag sur !!



/ rebeccah


if you only knew

If you only knew,
I'd sacrifice my beating heart
Before I'd lose you.

I still hold onto the letters you returned.
I swear I've lived and learned.


It's 4:03 and I can't sleep,
Without you next to me,
I toss and turn like the sea.
If I drown tonight bring me back to life.
Breathe your breath in me.
The only thing that I still believe in is you,
If you only knew

If you only knew
How many times I counted all the words that went wrong
If you only knew
How I refuse to let you go even when you're gone

I don't regret any days I spent,
Nights we shared,
Or letters that I sent.


avklarat

ja då har man avklarat denna dagen också , vart uppe sen 7 börja med tvätt sen diskade jag , såg på Vakna med the voice , damsög en snabbbis , diskade och sen gjord eja lite lunch inna  jag gick till jobbet och jobbade , nu har jag kommit hem och vad ska man göra till middag?? det är den stora frågan det , kanske Ungnspannkaka eller som jag säger >Tjockpannkaka haha :) .. fan va gött med det och jordgubbssylt fy fan ja det gör jag banne mej för jag orkar inte ställa mig i köket det är bara att ställa in i ugnen så är de klart liksom !! ..


lätt som en plättt , istället för att stå att steka pannkakor , det är så himla jobbigt , eller ska jag göra det , de e ju gott de med fast samma sak , men ja tycker de e lite skillnad men samma smet , hmm det återstår att se ska  iaf , bara tat lungt resten av dagen somnar nog tidigt kan jag tro , och imorgon blir det Bergvik med mamma , sen vette tusan snart är det lördag UT med jobbet , ska på Brolle =) som jag nämnt tidigare tror jag närmare bestämt , jajajaa , PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss

Våra bästa år

 

mitt favvo program , fy fan de har hållt på i hundra år känns de som kommer ihåg när jag satt med mormor och titta på detta , jaa de e helt sjukt alltså serien dör aldrig ut de blir nya intriger hela tiden , varje dag 10.30 super super för dom som är arbetslösa och idag ska jag juu iväg och jobba men jag hinner även se detttta innan kul kul , tvättat diskat , gjort mig ioring , kollar vakna med the voice jag har hunnit mkt denna morgonen helt otroligt !!!!!! record tror jag !

Pann(cake)kakor

fan va gottt det skulle vara med det då ....


saknar såklart

klart att ibland är de ensamt och man saknar lilla Kenna , här lägger jag upp en bild iaf , men hon har det bra nu där hos sin nya familj :)

Skönt att veta det , jag tror inte ja vill besöka för ja tror ja bara kommer bli ledsen , den lilla busiga katten som höll en vaken om nätterna , charmig som tusan , bet en i tårna när hon ville man skulle gå upp eller slog med tassen  i ansiktet .. Så sööt !!


Längesen




2 år sen , gud vad tiden går fort helt sjukt !!

Sveriges Värsta Bilförare

Fan vad roligt att de börjar snart igen , så jävla stört att dessa männiksor har fått körkort ens, men men , ibland undrar man ju om programmet går ut på att alla som är med ska köra ännu dåligare än vad dom är eller om dom verkligen är så blåsta och dåliga , jaa det återstår ju att se , detta blir nog minst lika roligt som de andra säsongerna :P !


eller vad tror ni ?

svar JA !

Silikon?





Är Silikon en hiss eller diss?
alla har ju olika tycken om just denna frågan just jag själv tycker både och , det finns ju faktiskt sånna som har pytte små bröst som bara vill fylla dom till normal storlek sen finns de ju dom som proppar i sig silikon o får dret stora bara för att få uppmärksamheten och de ser helt stolligt ut till deras kropp!!

tror ni mig ,

tror ni mig om jag säger att jag gick upp 5 över 7 och gick ner i tvättstugan :P .. sen vakna med the voice :P ..
de e så bra , ja gillar kolla det :) .. gillar du vakna med the voice??



Jag ska ner till tvättstugan och hänga allt om en stund sen blir de vänta tills det torkat o sen hämta upp allt sen ska ja göra mig iordning och gå till jobbet ;) ..  så ser min förmiddag ut , PÖSS / REBECCAH


BEGGIN

HHAHAHAHAHA

Vintern är vårens kondom. Inte lika skönt helt enkelt.

LET ME ,LOVE YOU

Baby, I just don't get it
Do you enjoy being hurt?
I know you smell the perfume,
the make up on his shirt
You don't believe his stories
You know that they're all lies
Bad as you are, you stick around
And I just don't know why

If I was your man, baby you'd
Never worry 'bout, what I'd do
I'd be coming home, back to you
Every night, doin' you right
You're the type of woman, deserves good things
Fist full of diamonds, hand full of rings
Baby, you're a star
I just wanna show you, you are

Me and my girl

Well I know that everything's alright
When she's with me tonight
Me and my girl, we're the modern day Bonnie and Clyde
Oh it's just the two of us
Sitting around we like to talk about
Getting married one day
Kids runnin' around
I never knew, pains me to see
That all this time I've been sleeping with the enemy

It was me and my girl
(It was me and my girl)
It was me and my girl
(It was me and my girl)





Hej hej ,

 

Nu har jag ätit potatis och köttgryta jag har nog inte vart såhär mätt på länge äkligt mätt blev jag och snart är det halv åtta hos mig på tv.n o sen är det jaa 21.00 efterlyst inget andra avenyn idag heller :/ tycker jag är synd men nästa vecka tror jag det börjar hoppas jag iaf !! ... PÖSS

Tänkte

hej jag tänkte visa er bilder på lägenheten när jag kommer hem har gjort lite nytt osv :) .. men jag återkommer när jag kommit hem ska ta mig en promme hemmåt nu i solvädret !! .. KRAM

vill se

Jag vill verkligen se Alice in wonderland den verkar ju skit bra ,
sen vill jag se luftslottet också , och även massa andra , mkt man vill här i livet haha !! ..



Undra om luftslottet är lika bra som dom andra 2 filmerna , ?!

bra eller dåligt?

Vad gillar ni att jag kommit igång med skrivningen igen dÅ eller bloggandet kanske man säger??
nej nu är klockan halv 11 nu är det våra bästa år BAAH nästan missa det , KRAAM / rebeccah


Älskar att Bada

Jag älskar att bada badkar det är så jävla skööönt , eller hur ??
tur att mamma har badkar så man kan få njuta av det ibland eftersom man själv bara har dusch !!!




mkt skum ska det vara också !

Pandora .

Hur många av er har pandora armband ?

Jag verkligen älskar mitt har på mig det varje dag , tar nog aldirg av mig det , det är endel av mig liksom.
Varje berlock man har fått har ju varit något att minnaas och varje berlock säger någoting om mig , det är så personligt jag verkligen älskar mitt ...
har hittat så många berlocker jag skulle vilja ha så det är inte klokt men det är ju inte billigt med pandora heller , så det är inget man bara får för sig att gå och köpa !!! ...


Pandora har ju även andra grejjer örhängen och halsband osv.




man kan även blanda guld med silver i armbanden och man kan även ha färgglada berlocker och blanda med det är super fint.



det är mer porslinglas lite finare det piffar upp ditt armband också !



Här ser ni hur man  även har plandat silver och guls på själva berlockerna!





Pandora armbandet är en fin present till någon verkligen eftersom man gör de så personligt för just den personen !! ... det är bra att ha ett extra hänglås på eftersom armbandena blir väldigt värdefulla när man börjat samla många berlocker på sitt armband, dom ser ut såhär:



Det med guldhjärtan har jag, visst dom kostar runt 800 och uppåt men det är värt ifall det andra låset går upp så har du extra låset så du inte tappar ditt armband undan kan då känna att det har gått upp ... inte råligt att tappa ett såndant armband som kanske betyder väldigt mkt för en man har fått berlocker från olika vänner släkt osådära och det vore ju tråkigt att tappa det !! ..mitt armband är endel av mig !!



Tröttt





SAhiiet alltså jag var så trött igår , efter natten jag sov så dåligt så ja såg på House sen så orkade jag inte hålla mig vaken till filmen som jag så gärna ville se så jävla typiskt , somna väll kvart i 22 ungefär .. o sen så sov jag till 4 inatt men somna om på en halvtimme o gick upp 9 inte dåligt de sova mer än 12 timmar , inte i sträck då men ja :P underdagen sov ja ju 16-20 sen bara var vaken 2 timmar haha !! ... jaja nu är jag pigg och utvilad iaf :)
fan så skönt blir ett bad hos mamma sen ska jag hem till mig , hon ska jobba kvällen och jag ska jobba imorgon så måste hem jag med känner jag ska nog hem till en vän också här sen har jag nog tänkt !! ...

ett perfekt mord

Den filmen ska jag se klockan 22.00 på 3.an men nu House så jävla rolig doktor Mohahaha på tv4 såklart , för er som undrar !! ...



hade fint kram hörs imöra

alla dessa läsare

senaste 4 dagarna har mina läsare varit mellan 20-44 styckna hur kommer det sig ?????????
vilka är ni??

tvtv-tv-tv-tv-tv-tv-tv

Ja tv blir de hela eftermiddagen och kvällen här nu , inget annat , sovit skit dåligt inatt typ 3 timmar orka liksom s¨å slö framför tv.n kanske man orkar med och tvätta imorgon då !!! ...



Kram / rebeccah

magsmärtor

Hej o hå ..

kan inte sova har ont i magen som tusan det är ju så lysande de liksom hugger vette tusan vad detta är , jaja , får väll se om de ger sig , tveksamt har haft ont i 2 timmar nu , svårt sova med magsmärtor måste jag ju säga Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääää

jag överlever väll detta också antar jag , sen dom vänner ja trodde var mina vänner var tydligen inte det men jag klarar mig deras problem om dom e så jäkla elaka !!! ... jag har gjort mitt sen är de väll upp till dom fy fan jag driter it !! !... men skit de tar jag fan inte så då kan de lika gärna vara för de bevisar ju bara att vänskapen ligger på noll !! ..
jaja så är det väll men tur att man märker de så man kan skita i o va nån slags låtsas vän om man säger så !!! ...

nej slut o hej då / Rebeccah

Stranden 2010

tror ni man kan visa sig på stranden i sommar ? ja det återstår att se , sen om de ens blir någon soommar är ju också frågan vi får väll se ,


det märks är ett tag kvar =)

alla minns väll??

haha töntigt värre , nu lyssnar jag på caramell det minns väll alllla hahaha ,
bra gung i låtarna moahahah :)


Om du var min , du var min du var bara min och jag var din jag var din :)
Jag vill ha dig här hos mig , jag vill vara nära dig , jag vill ha dig här hos mig , kom så ska jag visa dej !!



jag kan explodera upp som dynamit , sålänge du är här så kan ingenting hända !!!



Bom bom bom nana nanan yeye vill du ha mig ? så kom och ta mig , bom bom bom nanana yeyee vill du ha mig så kom och ta mig !!

därvar några av låtarna hahahahaha :P ... ja de e sånt ja lyssnar på gott folk (Y) i brist på annat !!









tips-mascara

jag ville bara säga till er som kanske vill börja testa en ny mascara eller inte riktigt vet vilken ni ska välja då kan jag nu rekomendera den nya maxfactor mascaran som går på reklamen nu,

den verkligen förlänger och den visar alla fransar man har o fyller väldigt bra !!
så testa den om du inte redan har din favorit mascara såklart men de skadar inte testa något nytt ibland heller!!!

Lash extension effect heter den riktigt bra finns att köpa överallt där dom har max factor exempel : Lindex , kicks , åhlens m.m

proppmätttt

jaa man var ju tvungen käka lite innan man ska jobba o duschen är avklarad blir blåsa och platta håret o sminka sig , sen ta tag i disken för jag ska ju till mamma sen så inte den står och ruttnar haha ! ,
ja vad mer sker ? förkyldningen är som gott borta lite tät bara o krasslig i halsen .. men känner mig pigg som en mört !


jaja nu får ni ha en bra måndag som sagt jag ska dra igång med disken här nu , och jag kanske återkommer ikväll vi får se drar nog med mig datorn hem till mamma eller kasnke inte , orka dra på den hmm ja ananrs kanske jag har en snäll bror så ja får sitta där 10 minuter högst haha !! .. kramis


ändrade planer

Hello , nu blev det ändrade planer här sörrni , jag ska se våra bästa år klockan 10.30 sen ska ja hoppa i dushen o sen ska jag iväg och jobba en sväng , sen blir de åka tilll mamma så får planen bli ..
tur att man kan ändra sina planer hihi =) , ¨

fortfarande , skitväder , orka orka orka säger jag bara !!!!!!!



tudiluuuu :)

Godmorgon , och Hej !! ..
då var det  Måndag ny vecka helt enkelt , det som står på schemat denna veckan är tvätta , jobba torsdag , o ja träffa mamma idag , annars har jag inget på tapeten , men de kommer väll antar jag !!!

jag somnade skit tidigt igår , o vakna inatt o va svin pigg trodde ja men det var jag inte jag somna om på en kvart haha !! .. kollar på Vakna med the Voice o bara gottar mig , ett glas oboy så är det bara hoppas in i duschen sen och grejja här hemma lite , mamma slutar inte för ens 16 så det är ju ett tag kvar som sagt ! ..

lite synd att jag missade melodifestivalen i lördags får se om jag kan se reprisen , men den e inte för ens 1 mars , bara för det är os , jag skiter i Os inte min grejjj !! ..
haha rappattack mot alla som spelar wow sjöng dom nu i vakna med the voice hahaha rolig som fan !! ,

- Han är kär i ett dataspel , dataspel , vad kan med vad fel !!


oboy ohoj / Rebeccah



omg 44 styckna ?

herreguud vad blir det alltså , 44 läsare igår , de måste ju vara rekord det , o vilka är allla dom som läser min bloggg brukar ju  ligga runt 20 styckna herregguuuud fick en chock nu !!




a night to remember

Tjabba

jaa igår lördag blev inte så hård som sist mår inttill ganska bra idag ;) det var riktigt trevligt igår vi var på Pitchers och röda rummet , blev inte mkt dansande , lite lagom bara :P !! .. satt mest prata osådära , ja dse va en trevlig kvälll att minnas faktiskt haha , de ja dock inte gjorde sist var ju kul att vakna o känna att man levde :)!

gjorde en hallonpajj men jag smartaset hade i bakpulver istället för vaniljsocker så de jäste o de smakar skit hela jävla pajjjen , vågar inte ens ta en tuggga blä fyf an !! ...så tack för den ´, kanske inte är så pigg idag ändå hahaa ! , har iaf orkart städat ioring här o diskat så hemmet ser inte ruttet ut iaf , de blir bara tv ikväll !! ..


jag såg på road trip beer pong fan så rolig jagh skratta hela tidne kan skriva så många kommentarer som var roliga i den filmen oj oj se den verkligen då får ni skratta arslet av er !! ...
får se om jag ska träffa Kim sen men då får nog han komma hit för jag orkar inte gå  , han har blivit farbror nu också han  är så stolt hehe !! ..jag ska iaf se om ja kan få tvättid imorogn , annars drar jag nog till mamma o bara är där , har inga planer alls för veckan så vi får se !! KRAM KRAM / rebeccah

Löööördag :)

hej hopp i galoppen :P

hur står det till denna lördagsmorgon gott folk? jag är svin pigg , mindre tät i näsan Kan andas igen HURRRA
idag är det jobb som står på schemat sen blir det party time (Y) festligt värre då !! ..
ja vasd finns det att säga jag orkade inte hållla mig vaken tills utslagningen var på de FÖRBRYLLANDE , Lets dance , så vem åkte Ut???



jag var aptrött måste jag erkänna men såg en film igår , In the land of women , men tyckte inte den var så bra , BLää började sen kolla på Road trip beer pong men mina ögon bar asjönk ihopp som fasyklibbade och orkade inte hållas öppna så det fick bli att acceptera att man var trött och somna in och låta john blund ta över !!
Fy fan vilket skitväder det är ute då , det är ju bedrövligt fattar noll , hur ska man kunna gå i snödrivorna , KOM OCH PLOGA innan jag ska jobba , för FAAAAN !!!!!!!!!!!snön bara öser ner ju trööök !!!!!!!

jaja vi ses väll ute på stadens gator i guess / rebeccah

Freeeeddddaaaaa

hej :)
då var det fredag igen ,  och gud vilka bra dagar jag haft nu fast jag vart förkyld så har jag varit pigg och orkat med en massa fick massa nya saker till min lilla lägenhet av mamma :) Så när jag kom hem grejjade jag med allt , riktigt nöjd faktiskt :)

jag e väll som gott som frisk , nyser och snorar lite men pigg är jag ju iaf så att det är ju skönt , imorgon ska ja jobba en sväng sen ska jag ut imorgon , lite sprit försämrar väll inte näsan hehehe :)
jaa hoppas alla får en trevlig kväll , själv ska jag mysa mig framför Let's dance och bara vara hemma faktiskt !!!
har nyss ätit pommes och kött o en good sallad a la Rebeccah haha:) jaja nu finns de inte mkt mer att skriva



Ha en fin kväll / Rebeccah


p.s färgar nog håret ikväll också (Y)

Glambabe

alla minns väll ullared Mattiaz som även sen slog igenom med låten SKANDALEN OH OH nu har han slöäppt en till lyssna o njut eller ja vad man ska säga ja gilla den inte så mkt!!!!


tilllägger

Förlåt att jag upprepar saker i inlägg som jag redan skrivit om men det är ju brist på saker att skriva om så lika bra att återberätta dom HAHAHAHHA !!! hoppas ingen tar illa vid sig och tycker det blir tjatigt !



Bara öste över mig

Tjabba tjenna ! !!


Godmorgon kanske man ska säga , folk kanske har vaknat till liv nu själv har man varit vaken sen halv 7 imorse , kunde inte somna om , vakna med värsta täta näsan och massa slemäckel i halsen så ja fick ingen luft de va bara upp och snyta sig som bara den , och hosta upp lite slem så man kunde bli normal igen , de bara öste över mig igår kväll kände mig ju krasslig hela dagen igår , men promenaden från Kvarnberget hem till morsan gjorde så de blev värre o värre för varje minut väl hemma snorade jag hela kvällen blää ORKA liksom!  , men kunde sova bra inatt iaf fast ja va tät så ja inte kunde andas jaja , lite förkyldninghar ju ingen dött av eller ? ,

Lite bättre nu kvällen och morognen är ju alltid värst , hatar att snora men det får väll gå det måste ju ut !!!
har tagit mig alvedon så  pigg som en mört är jag iaf :)

idag blir det färgga håret minsann och ta sig én runda med mamma , man kanske kan tigga till sig något roligt mohahah !!! ...
får hoppas att förkyldningen inte blir värre och att de håller på att avta nu :)!
ja vad finns det mer att berätta för folket , jag ska ju på Brolle i LLA den 27.de ska bli himla roligt :)!!!

Det var väll det , mysig dag på stan med erica igår måste jag tillläga hon köpte super gulliga saker till sin lilla son som ploppar ut 1 juli hihi !! .. Jaja , snart har denna veckan också gått , får se hur pigg amn är på lördag kanske man ska orka sig ut på krogen och dansa lite , från förr förra helgen så har man ju inte positiva minnen som sagt haha av de minnen man har från kvällen och dagen efter ska vi inte prata om mådde ju pyton så vi får se eller så väntar jag tills jag ska på Brolle =)



Ha en fin torsdag gott folk KRAMIS / Rebeccah

Onsdag shopping

hej

idag var jag med erica på stan vi gick runt och kikade överallt gick nog igenom varenda butik tror jag hehe , det var trevligt , gick och käka på burger king och bara strosade runt , hon har fått en liten rund mage hehe :D så sööt , hon köpte super fina små kläder till lilla gossen hon kommer få 1 juli!


roligt roligt , ja hitta mig lite jag med , strumpor de går ju alltid åt , så 8 par till mig och 4 till mamma tänkte hon säger ju att hon alltid har dåligt med strumpor kan ju undra om hon käkar dom hahahaha !! ..
jaja sånt man aldirg får för mkt av sen en koft aktiggrejj på gina , sen nja inge mer vad jag kan komma på , fick min mobil tillbaka också lagad o fin bytte hela displayen och knapparna o grejjer som jag skrapat sönder haha de bad ja ju inte om men tackar haha !! ... så den är som ny nu!! får se hur länge den håller nu då !!

jajaj nu ska ja traska till mamma för imorgon ska vi shoppa och umgås , hon är ledig :) börjar bli sjuk också blää orka , nyser hela tiden  o skit ont i halsen med ond hosta blääääääää!! men men får hoppas jag slipper bli liggnas , nej nu ska jag traska till morsan , TJAAAA / rebeccah

tack för förkyldningen

hej

vakna inattt helt tät i hela halsen , o nu imorse ja ont i halsen hes och snorig som en gris vad roligt , men känner mig inge febrig så hoppas de bara blir såhär , fy fan !!
ska på stan mer erica vid 13 , sen får vi se vad de blir i kväll , men ska nog hem till mamma tror jag minsann ! ...
hoppas ja inte blir förkyld nu säger jag bara , jag orkar liksom inte!!!!

igår var det semeldagen också , jag åt ingen semla men har ju ätit 2 semlor innan så det får väll vara haha :D var inte sugen på det igår ändå , så jag klara mig=) åt ju bulla & Havrekaka hos pia skit gott :) .. jaja , nu ska jag faktiskt diska upp efter mig , lagade ju mat efter jag helstädat hela köket smart val haha :D men men , sen ska jag se Våra bästa år på 3.an såklart halv 11 , älskart sen blir det göra sig klar och gå o möta erica i stan , jaja ha en fin dag , finns på mobilen såklart PÖSSS / rebeccah




Dangerous

tjanna tjenna mitt bena !

dagen har varit super , stor städat idag , och innan det så var jag hos Pia hon klippte mig idag istället den ängeln , blev super nöjd , det blev lagomt kort allt slitna borta , såå göttttttttttttttttt!!!!!
satt och fikade och snackade , sen så åkte jag hem vid 17 och städade , jag gjorde pasta och köttfärsås till mat , sen har väll inge annat skett precis kollat tv och så, fundera om ja ska hoppa in i en varm dush o sen lägga mig och läsa lite och sova sen , finns det något bättre än att lägga sig nydushad under täcket o bara mysa , bättre med sällskap såklart men de får jag ju inget louise är hemma på landet ! ..

imorgon blir det stan och kolla lite roligt med Erica och magen ;) .. en liten pojk kommer hon fåå , 1 juli är de beräknat men de blir ju alltid sent med första barnet oftast men grattis iaf till eran lilla pojk :)
Sen ska jag nog hem till morsan imöra , och sova där , om inget annat sker ! jaja ha en fin kväll alla


man kaN JU hoppas på en lyckad och bra dag imorgon då

/ rebeccah



MÖÖNDAG

Jaha , då var det Måndag igen och denna helgen var nu också över !!! ...
Helgen har vart bra , umgåtts med min Lillebror victor och Tindra och sandra , det var två bra dagar , han mamma kom och hämtade honom vid 11 i igår söndag , så igår åkte jag hem till mamma , var där jag Badade badkar och sen tog vi en sväng på jysk och rusta och sådära ! , sen så käkade vi och åt efterrätt , daimtårta MUUUMS !! ..

sen så gick jag och mammsen till lisa och tog en köpp kaffe , sen blev jag tvungen gå och möta sandra , vi gick in till stan och såg på "Snabba Cash" jag tyckte den var svin bra !!!!!innan filmen börja så kom en som jobbar på filmstaden att alla inte kommit och att vi skulle få vänta 5 minuter EHHHH , de e väll inte vi som ska vänta på någon dom får väll skylla sig själva att dom inte är i tid hela salongen var iaf , smockad inte en ledig stol fanns de JO EN , för ett par en tjej o en kille alltså , gick på bio och en skulle sitta på nedersta raden och en på tredje raden men hallå GÅR MAN PÅ BIO OCH INTE ENS FÅR SITTA BREVID VARANDRA ?? , osmart  val iaf , när de e alla hjärtans o allt men dom kanske inte gilla varandra vad vet jag med sen så bestämde sig tjejn för att sätta sig på golvet såfick killen sätta sig i sätet och så såg dom filmen , HURRA !!!
jaja det var jag och sandra och 2 andra som satt ovanför oss som såg lite humor i filmen och skratta dom andra gjorde kanppt en min haha , men jag o sandra  o dom över oss skratta åt samma saker kanske något med wåxnäsfolk haha , för vi visste nämligen vilka dom var ett ja medlelålders par från Wåxnäs hehe !
 som ville kolla bio såhär på alla hjärtans dag antar jag !!


Sen blev det bussen hem , man var nöjd filmen var verkligen sevärd !! , ohh ja o sandra satt väll mest o dreggla över Joel Kinnaman som är en jävligt bra skådespelare alltså , som sagt tråkigt sluuut bara !!!

Idag , jadu , är hos mammis och ska hem till sandra färga håret på henne sen så jag sover säkert kvar där om jag inte väljer att gå hemmåt , på Onsdag ska jag klippa mig också , men det är en annan dag så det är inte nu , för nu ska jag gå ut med edwin på promme , PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS



P.s Arvika NEXT

Snabba cash

FAN VILKEN BRA FILM!!! FUCK ER SOM SÄGER DEN E DÅLIG , jag har dock inte läst boken så har inget att gämföra med men helt klart en bra och sevärd film , roligt det var att gå på bio =) ...


Kram och godnatt alla hoppas ni hade en lika trevlig alla hjärtans som mig <3



Alla hjärtans dag

Hoppas alla får en fin dag , GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER ALLA OCH KRAM <3

/ Rebeccah

filmer -Flickan-Prinsessa



igår såg jag filmen "Flickan" somnade så jag såg slutet imorse , men jag hade inte gett den 7 av tio i betyg fy den va tråkig´som attan handla ju inprincip bara om henne o att hon fick klara sig själv en hel sommar !! nej ingen film som föll mig i smaken iaf !
denna var alltså Svensk .




denna filmen hette Prinsessa även denna är svensk många känner igen den , gick på bio för ett tag sen , men SVARET BLIR NEJ jag hade inte gått på denna på bio , så bra va den inte blev besviken faktiskit trodde den skulle vara mer jaa nått fattades iaf trökigt nog !!!


om jag orkar ikväll när victor somnat ska jag se , musikal filmen Fame =) längtar till söndag wiiho !!Nu ska jag hoppa in i dushen o göra mig ioring städa upp här efter bullbaket igår ¨skit tjocka bullar blev det hahha !! , men dom var goda faktiskt , ska väll käka frukost också !!victor kommer ju vad halv 16 så bääst vara helt klar här hemma då !!!!!! , PUSSSSSSSSSSSSS

Saras låt

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan


Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan


/ till sara söta lilla rara underbara



Den tusende gången




glömde ju berätta att jag köpte mig en bok också , hoppas denna e bra , den ska tydligen vara väldigt bra , handlar om ulrika olson om hennes liv som utsatt av sexuellt utnyttjande av sin pappa !! .. ska bli intressant blir att sätta sig att läsa den ikväll :) skriver senare eller imorgon hur början är ... när en bok är bra då slukas man verkligen in i den o kan inte sluta läsa det är en bra bok hoppas på det :D då läser ja nog ut den på nån dag bara haha !! Någon som läst den?

BullBak & Tvättis - Dejt - Joel kinnaman

Hej , hoppas alla haft en fin dag :)
själv kom jag nyss hem varit på stan med mamma , jag fick en sjal på indiska skit fin , och sen en pajj form , så nu kan jag baka pajj igen , min pajjade ju sist jag gjorde pajj till jobbet o sen kom jag hem o, råka ju slänga den på sängen så den studsade i golvet haha smart gjort !!!!den gick sönder som sakt !! så bjöd mamma på mat thanks , love ya !!

Så köpte jag socker , minnet bra men kort , för jag skulle gentligen tagit mig ork och gjort de igår men då gjorde jag ju massa annat istället men när jag handlade glömde ja sockret så jag ska sätta igång med bullbak och så ska jag ha tvättid klockan 18 - 22 så ni vet vart ni har mig =)

hoppas dagen varit bra och att kvällen fortsätter lika bra och underbar :)

Dejten fixad för söndag ,bokat och klar !!!!! Snabba cash HURRRRRRRRRRRRRRRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Min älskade joel kinnaman tänk att han blivit känd i filmer älskar dig så MYCKET !!!!!!!!!!Synd att vi inte kunde fira Alla hjärtans tillsammans iår :( men  men det får gå :) ska ju kolla din film iaf :)




Puss på er alla ha en nice day !!






alla hjärtans dag 14/2 - Söndag

Ja då var det snart alla hjärtans har läst endel bloggar här på morgonen nu , och alltså vad är de för fel på vissa personer , jag fattar inte ,
Kärlek som Kärlek , alltså du behöver ju inte ha en partner för att fira alla hjärtans dag , varför sura ,
 flera har skrivit i sina bloggar att dom aldirg vart singlar på alla hjärtans dag och att de känns konstigt att inte köpa en present till någon iår , men eeeh ??? , seriöst har ni Vänner & Familj eller?? , det är dom man firar med , dom som står en närmast , i vilken lagstiftning står det att du måste ha en partner för att fira Alla hjärtans dag??? jag har då aldrig sett den lagen.

Men seriöst , har man Barn ? ja varför inte köpa en liten allla hjärtan present till dom , ?
såg i en blogg hon skulle köpa en present till sig själv , när hon inte hade en partner att köpa till iår ! , men seriöst vad sker , jag tycker ju att de e ganska överskattat med alla hjärtans dag , men vänner , barn , familjen ja någon har man ju alltid som man kan muntra upp och som står en nära hjärtat !!

seriöst vem fan gnäller över en sån sak , ? , jaja blev upprörd men köp en present till någon NÄRA som håller dig kärt och ha en riktigt bra alla hjärtans dag :) ,

jag får se vad jag ska göra , träffa sandra gå på bio kanske ???? Snabba Cash kanske ? , förra året gick vi också på bioo myysss :) ..



The children

Jag och sandra hyrde ju filmen the children , seriöst  knäpp och typ inte alls läskig man fatta juu inte varöfr barnen blev som dom blev , jadu iibland kanske man tänker trögt eller så gör dom filmerna för riktiga smarton som har mvg i tänkande o förstående , det har ju inte jag iaf !! .. höhö se den om ni vill men ingen skrcäkis precis !!!



lite äklig bara .. vissa scener som man skvätter till osådära !!





inne mkt för film igen sett många nu på senaste .. nej nu blir de sängläge PUSSSS natti

Flickan

en undran har någon sett filmen , Flickan?? en svensk film från 09 ska tydligen fått mkt bra betyg ...







ANdra avenyn

Andra aveyn var så BRAAAAAAAAAAAAAA idag var tvungen bara !!


serien house

var de nån som kollade House igår??

seriöst denna var bäst ..

tanten har då astma och har en sån inhaltor eller va de heter som man ska blåsa i när man får svårt att andas !!

Tant - Jag förstår mig inte på denna , jag får inte alls lättare att andas med den här saken , så visar hon hur hon gör ... : Sprutar på halsen !!!!!!

House - Men din HÖNSHJÄRNA hahahahahah bästa , säger man så till en patient haha !



Onsdagsmys - Mobiler & Semlor

hellllo gott folk :D

idag gick jag upp halv 8,a och har hunnit med en massa , jag och mamma slöade typ till 11 sen så skulle jag promenera hem , men då kom min kusse Roger och fråga om ja vill åka med till sunsta o han stre o gav mig tips på jobb ja kunde söka ! ..

sen gick ja från sunsta , men jag gick in på jobbet när ja kom in till stan , :) .. stre lite med dom sen gick jag banne mig in på 3 med min myrornas krig mobil haha den va verkligen helt knäöpp hela displayen helt väck .. KUL KUL! , så den ska dom fan få laga , men väl där inne så var ju systemet helt jaa ingen kontakt så jag fick återkomma om 3 timmar jaha , vad ska jag göra nu då , jo traska hem , satt vid datorn och diskade lite , bra sysselsättning , sen så gick jag ner till pekås och handlade med mig semlor till Pia och inger på jobbet :) semla va gött ,=)

så vid halv 4.a  gick jag in på 3 igen så nu har jag men lånemobil tills min blir lagad , fattar noll kan inte med den , tur man vet vart svara och av knappen är mohahah ! sen gick jag in till inger och fikade med henne men det blev snabbt sen ringde veronika o ville ja skulle med dom hom till råtorp JAVISST klar jag gör :)
så då kom veronikas pappa och hämtade oss  så åkte vi hämta viktor sen var vi hemma där o ja lekte med lego med viktor guud så stor han har blivit nu man kan verkligen prata en dialog med honom han älskar pippi och emil hahaha goodingen min , syrran är stolt över dig lille skit :)


så om 2 veckor får jag min mobil igen jag längtar , är det inte datorer så är det mobiler fy fan bök och trök :)
imorogn ska ja träffa mamma o vi ska gå och äta nånstans o ha en riktig tjejdag :) .. hurra , sen ska ja ha tvättstugan 18 ROLIGT NOT , men idag har jag fått mig ordentliga promenader bra det , för jag traskade hem från råtorp det är ju en bit , 40 minuter drygt tog det :D .. inte så kallt ute idag så det gick , rökningen för er som undrar jag har syndat under dessa dagar rökt 6 ciggaretter sen i Söndags , inte dåligt de , men nu ska jag testa nikotinplåster (Y) det ska ju vara bra nu får de va slut på rökningen !!..



jajaja , en dag som jag fått riktigt mkt gjort skönt , det blev ju AA som avslut på kvällen andra avenyn alltså , trök att dom har på Onsdagar nu tycke rja missar man ju Efterlyst det gillar jag me d, kan dom inte ha som på en måndag eller tisdag som man aldirg nästan ahr nått kul att se på tv.n !! nej då ha allt bra  samtidigt BRA JOBBAT !!!




Heerrrrrrrrrrrrrrrrrrrå / rebeccah

Åh förbaskat

jaa min mobil är trasig det bara skedde vette tusan har väll fått sig för många smällar i sina dagar ,roligt då blir de fixa med det imorogn så ni kan inte nå mig imorogn , ja ska väll hem vid 18 tiden eller nått senast funkar inte mobilen hemma så får ni vänta för då vet ja inte hur jag ska göra vi får väll se vad som sker en mobil måste jag ju ha iaf !!! ....panik o de blir ju inte bättre av att ha abstinens för rökningen i detta skede heller !!

2 cigg har jag rökt idag så 2 cigg sen i söndags inte dåligt det vill jag lova och det har varit pest o pina fy fan!! ...

hoppas de ordnar sig nu men som sagt går inte att nås :D !!!! gud vad roligt allt är jag blir så jävla glad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

couples retreat

Hello

ja idag gick jag upp tidigt , och det blev att se filmen G-force med marsvin super gullig film och sen såg jag på Couples retreat fy fan vilekn rolig film , rekommenderar verkligen !! , den var svin roliga , man fick verkligen skratta !! ..


jaa jag ska gå o köpa semlor o sen gå hem till mamma inte ätit en semla på hela detta året , åt nog ingen förra heller faktiskt ,som jag minns , eller de kasnek ja gjorde men känns som de var väldigt längesen iaf !!
jag har inte rökt något idag heller och kombon att sluta äta och sluta röka inte går ihop så ja får vänta några dgar tills abstinenesen lugnat ner sig för just nu vill man tugga på nått hela tiden ,. så en sak i taget har jag kommit på nu! ., får bli nästa vecka de får bli sopper för de går verkligen inte jag har prövat ja mår för piss !!


 se filmen vet jag , bra skådaisar och verklligen till den som vill skratta !! ..
Nej nu blir de traska till mor PÖSS/ Rebeccah

Sysslor




idag har jag sett denna film , trodde det skulle vara mer humor än vad det var men den var ju romantisk och bra hahha !! .. men ja trodde de skulle va lite mer att man kunde skratta till den !! , men lite skratt o mkt romantik som sagt !!!! endel fina kommentarer !!

sen har jag ju städat som sagt , och jag har fortfarande inte rökt :) fy tusan vad bra jag är , men jobbigt är det ju såklart , har även kollat på Outsiders och Familjen Annorlunda jag sappade mellan dom kanalerna , jag tror inte att dom är så allergiska mot el men det är ju vad jag tror mer tror ja de sitter i huvvet !!! .. men men dom kasnke verkligen är det det vet inte jag så ja ska kanske inte ens yttra mig !  Sen kollade jag på spårlöst och såklart fann hon sin biologiska mamma det var ju gulligt men ja grina inte som jag brukar iaf , har ju annat humör nu när ja inte får tobak så de kasnek är därför inte lika känslig nu kanske !! nu sitter jag och väntar på att reprisen av Melodifestivalen första deltävlingen ska börja klockan 23.00 på ettan .. missa ju det i lördags jag var ju ute på roligheter istället !! .. imorgon blir det ut på långpromenad o komma ut o göra något kasnke tvätta också , idag och igår blev de ju knappt röra sig ur sängen eller jo idag städade jag ju men som sagt måste ut från denna boning imöra så blir ställa klcokan o in i dushen o ut o gå :)
jaja , sen ska ja nog se filmen G-Force nån film om marsvin elelr vad fan de e råttor kasnek , barnfilm vilket fall haha , de blir ju roligt sen somnar jag nog gött hoppas jag men jag är ganska pigg eftersom ja inte gjort nått speciellt dessa två dagar och sovit middag osådära blir de nog svårt attt somna i tid men upp ska ja imöra bitti iaf gick ju upp vid halv 9 imorse så de ska nog inte bli några problem !! .. Pöss nu då en halvtimme kvar till melodifestivalen de blir intressant att se!!!! ..


/ rebeccah

film

nu blir det film , klarat mig än sålänge e rökfri fortfarnde men det är jobbigt har hållt i gång med disk o massa städning badrummet hela köket topp till tå jaa de va gött så då slapp man ju tänka påå att de var jobbigt , ska se en film nu den där ponyo som ja sa var på kinesiska o skit dålig hahahha !! .. så nu blir det en svensk skräckis


puss alla <3

Nya vanor

hejsan , jag har ju i veckan berätttat om att jag skulle berätta för er idag måndag att jag har lite förändringar på G som skulle börja idag ,
men först vill jag berätta om Lördagen , först så åkte jag till bergvik med mamma och lisa och jag blev bjuden på mat göttMOOOS , sen körde lisa hem mig mätt och belåten så la ja mig på sängen och la mig två timmar ungefär de va riktigt gött , sen vakna ja till vid 17 tiden så jag gjorde mig klar o fin :) sen kom sandra vid 7 o de va bara korka upp o sen ringde tommy så de blev att traska ner till viken till Henrik på förferre , jaaa , sen egentligen minns ja väll inte allt för ,mkt de blev lite mkt dricka , och sen var vi tydligen på harrys också och jag har ingen aning om att vi var där .. smart betala sig in för 10 minuter typ hahaha stört !! ..

jaja en rolig kvälll och nu blir det inget ¨på läääänge , inte för ens ja ska på brolle med mina arbetskompisar i LLA den 27.de februari , så jag ska alltså bli nyttig nu och dricka nutrillett och sluta röka från o med idag , men rökningen slluta jag med igår rökte sista ciggen 09 igår morse så nu får vi se , de e  jobbigt men ja ska klara detta , rökningen iaf , sen denna nutrilett smakar ju BLÄÄÄÄÄ , fattar inte hur folk klarar dricka , får hålal för näsan smakar ju inte choklad för fem öre !! .. men de ska väll inte vara gott , men mätt blir man på den iaf , vi får se hur detta går , kommer inte dricka den här rakt igenom tror ja mat behöver man ju också faktiskt , men ja ska hålla mig till nyttigt nu i några veckor :) .. får se hur detta går haha , men jag är stolt över mig själv och rökningen ska jag banne mig klara :) !!!
det sitter i hjärnan har man bara viljan så klarar man allt !!



ja nu har jag tittat på VÅra bästa år och kollat på efter tio med på 4.an vart snack om mobbing i skolor o greejjer , mkt intressant , men jag ska allt ta mig i kragen snart och städa ett stort berg med disk o bädda sängen kanske och damsuga och jaa snygga till det här nu har det vart helg o de har inte blivit något av detta så det är väll dags att snygga till hemmet o speciellt ta disken som har som ett BERG nu , jobbigt värre men först ska jag se filmen Ponyo=) hoppas den e bra , en animerad film med text. så inte dubbad haha !!!
fast ja tycker dubbat är bätttre för då slipper man läsa hahahah :P men men de e ju bara ett tycke :) ..

pösss HA EN FIN DAG SÅ SKA JA KLARA MIG IGENOM EN DAG TILL UTAN TOBAK !!

visste ni??



hamza i andra avenyn är med i filmen Sandor slash Ida , det är han i kepsen HAN SPELAR cool kille i filmen. 
 jag och sandra kollade på den filmen igår kväll och då såg ja att det var han och även markus även filip benko som han heter är med i denna filmen och spelar storebror till sandor!



hittade ingen bild på filip benko när han spelar i sandor slash ida men han hade ungefär samma utseende men han hade betydligt längre hår och svart han såg bedrövlig ut om jag får säga det hahaha !!! ..


jaaaaa , så kan det vara , har fått skriva om detta inlägg 3.dje gången nu för att jag varit klumpig och tryckt på tillbaka knappen och då har allt försvunnit så nu blev de jävligt kort för ja har skrivit 2 gånger med massa text bättre för er kasnke med lite text .. GODNATTTTTTTTT !!!

fredag drink-te't

Tjennare ,

jag kolla lets dance med no ljud , o lyssnar på musik o checkar facebook o sådära , ja sen så dricker jag te, fasen så gott de e fredag jag tar de lungt imorgon ska vi ta det mindre lugnare gott folk , party !! ..
och om prinsessan och grodan filmen hade premiär idag förtusan fel av mig !! ..

ja vad finns det att säga , kvällen kommer nå sitt slut idag med , och jag e lite förvirrad har beslutångest , skedde en sak idag eller ja skedde o skedde ....... nu har jag ett svårt beslut framför mig ,för jag ahr fått för mig att jag ska göra en pinsam sak , men  bähä hatar sånt men jag ska nog bara ligga lågt med det iaf , de vore ju roligt om man kunde göra nått sånt men man är too feeeg!!!
tror jag börjar bli förkyld idag också jävligt seg men som sagt hemma idag , härja&kalasa imorgon :)



Puss alla / rebeccah

Walt disney




DEnna filmen vill jag se börjar gå på bio imorgon , fan vad rolig den verkar :)
har ju varit snack om att detta är enda filmen walt disney har gjort som dom har en mörk fin prinsessa i !!
började fundera och kom inte på någon film gör ni??? ..
Enda ja kom på är Mulan & Pochahontas men dom var ju inte prinsessor eller vad ska man kalla doM?!?!? krigar prinsessor kasnke nja ja vette tusan ! ... jag vill se denna filmen iaf , vet inte varför jag kom in på det men haha !

Funderingar

Hello

Fick en förfrågan om det var att jag skulle bli blond ,  men ikke jag ska allt ha kvar mitt mörka hår ,ingen blondskalle här inte !! 

 kan ju säga till er som är nyfikna att det har inte med mitt utseende att göra :D men som sagt på måndag får ni veta då startar det hela :) !!!!!!!!!!!!!!



big no no , jag är ju blond egentligen men jag vill ikke ha tillbaka det :)!



Grattis farsgubben

Grattiis till kära pappa som fyller 44 år idag han börjar bli i åren nu haha :)
Men hoppas du får en fin födelsedag önskar din bästa äldsta  dotter / rebeccah




hoppas du ser lika glad och nöjd ut som alfons idag !!!!




trasig fot

hejhje


idag är allt fint igår upptäckte ja ju att ja hade svin ont i foten vad ja nu har gjort , en inflamation verkar de vara för de blir mkt bättre med alvedon , lite svöllen oså men de får ju gå , ska och jobba nu, sen blir det antagligen en fika sen ska ja till bergvik o sen hem till sandra en sväng :)! !!
vi får se vart dagen bär , men jobba ska ja iaf , de får göra ont i foten helt enkelt :)!!!


önska mig lycka till nu ska ja ta en rök o sen ska jag vandra bort till arbetet , ska käka lite innan oså !!!!!
btw , min stora hemlis inför Måndagen får ni veta på söndag men det blir STOOORA FÖRÄNDRINGAR vill jag lova er , PÖSS / Rebeccah


kvällskvisten

Hej hej
nu gick sandra nyss till bussen och skulle åka hem , vi hyrde filmen the children väldigt skum skräckis film men det var mysiggt var så längesen vi träffades nu så de va skönt att träffas :) , käkade fläskfile & pommes med  peppar sås fy tusan sågott knullar i mun haha !!!!


Jaa nu inväntar jag Andra avenyn och snart kommer välll louise hem också hon har vart hurtig och tränat duktig tjej de , en annan käkar ju bara onyttigt men snart ska ni få se!! .. Nästa vecka så ska ni få veta en hemlis de kommer ske saker låt se !!! ...


FÖRÄNDRING ÄR BRA !!!!


/ Rebeccah

Jag tar dig om jag vill ha dig !!





Kick har släppt en ny låt , lyssna , låter nästan lika som alla andra låtar dom släppt men det e ju dansvänlig iaf :)

Tråkväder

Hejsan

fy fan vilket tråkigt väder jag tror jag smäller av , men det får gå , ska gå hem snart är ju hos mammi ,
ska träffa sandra sen så ska vi gå och hyra någon NORMAL film vi lyckas alltid hyra ONORMALA haha , men vi ska väll finna en någelunda normal hoppas jag , var ett tag sen vi sågs 4 veckor sen nu tror jag bestämt !!

Sen så ska man ju såklart kolla Andra avenyn 21.00 ikväll , hmmm , jaa vad finns det att säga , promme till Kvarnberget nu alltså , PÖSS & KRAM SKUMBANAN / Rebeccah


jackie & Patrik värdiga vinnare

Patrik Bergholm och Jackie Ferm vann tillsammans en kvarts m

dom värdiga vinnarna i paradise hotell !


jackie ska Köpa dubbelsäng för sina pengar sen ska Patrik och hon åka på en resa till thailand som vänner !!!!

Grattis till dessa än en gång :) !!!
det blev mkt festande  läs här på :

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6536395.ab

Överlycklig

HURRA HURRA det blev precis som jag ville , jackie och patrik vann hurra för dom men vad ska man kolla på , på måndag och tisdags kvällarna nu då?!??! ,

jaja grattis till dom nu ska jag se klart en film ja o louise börja kolla på igår :)
imorgon är det Andra avenyn SPÄNNNANDE som tusan !! PÖSS / rebeccah


Paradise Hotell FINALEN

Hejsan :)

ikväll är finalen på Paradise hotell vilka vill ni ska vinnna då???


JAG VILL ATT JACKIE OCH PATRIK TAR HEM DETTTA DOM ÄR VÄRDA DET ,


KRISTOFFER OCH ERICA NEJ DOM BARA LIGGER JU MED VARANDRA HAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FRANSSECA & PONTUS , - JA PONTUS SÄGER INTE ETT ORD INTE GJORT PÅ HELA PROGRAMMET HAN KOM IN SENARE OCKSÅ JU !!!!! OCH FRANSSESCA HON HAR ÅKT UT EN GÅNG SÅ HON E INGEN VÄRDIG VINNARE !!!!!!!!







VÄRDIGA VINNARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MISSSA INTE IKVÄLL 22.00 !!!!

Helgen 30-31 Januari 1-2 Februari

Hejsan gott folk , allt väl? ,
här är det bara bra förutom att man börjar bli fökyld tusan så trööööööök!
men sånt är livet , i Lördags bärde det av på båtkryssning med Viking Line Cinderella super roligt , åkte 9.20 från karlstad med buss det var livat man blev inte direkt nykter av bussresan , sen checkade vi in när vi kom fram i Stockholm sen var det bara traska iväg till en pizzeria för lite KÄÄÄÄÄK :)!!!!!

Blev Inbakad Calsone eller hur fan det stavas, i alla fall Var SVIIIIIIIN GOOOOOTTTTTT !!!!!!!!!!
sen blev det traska tillbaka hela vägen för attkliva på båten :) jag och Sandra laddade med åksjuke-Piller tur var väll det , vi kände inget av åksjukan iaf :)! !!!!

Ja väl på båten blev det mer dricka och party party träffade mycket roligt folk , och Sandra och Ida som vi träffade på båten Sjöng "tommy tycker Om mig " i karoken på discot för ungeför 150 pers fy fan jag var kameranisse inte fan sjunger jag inför så mkt folk , roligt var det iaf :) folk var på topp o var på glatt humör :D
jaaa , vi hade roligt vad mer kan man säga, Dagen efter så blev det självklart Frukost Buffe halv 7 på möran vi var nog in först nästan haha , vi  vräkte i oss så fy fan det var så mkt gött så man visste inte vart man skulle börja , sen mätta och belåtna lite sömn och vakna vid 11 tiden , sen var de karoke tävling på fun cluben så vi satt där med coca cola och godis och tittade tills vi fick gå ner till hytten och packa sakerna :) ... som sagt söndagen blev lugna gatan , både jag och sandra skulle ju jobba på måndagen !! så vi var duktiga!!!

Bussen hem dryg som fan , och folk söp snacka  stre så jävla jobbigt sov inte en blund men till slut var man hemma det blev dusha o sen Sov ja som en stock ,
Igår måndag gick super bra jobba ja var skit piggg när jag vaknade :)
men nu tyvärr känner ja mig slteen o tror ja håller på att bli förkyld är hos mamma och ska nog passa på låna badkaret och bada lite :) .. SÅ SKÖÖNT med mycket SKUM SÅKLART !!!


Puss / Rebeccah



RSS 2.0

Design av Helin