Är på håkan !

ska på håkan hörs på mobil !!!!!!!!!

Läget !

Läget nu , snackat med farmor hon ska hem till sverige i veckan på bergavning så jag och marie får åka med dom hem till Norge sen , så  ska hon höra sig för de har hon redan gjort så en arbetsgivare ska ringa henne om de har lediga platser , och så ska hon höra med ett annat företag som behöver folk ochsådär :D .. så detta kommer ordna sig , så det blir gött , har ju inte packat eller nått så kanske bra  att de blev några dagar senare !

Men som sagt i veckan åker vi , farmor skulle ringa mig när hon visste om de fick ledig så dem kan åka på begravningen ! , sen så ska hon hjälpa oss HIHI :D .. detta ordnar sig Marie :D ... HURRRRRRRRRRA ! ,
SKÖÖÖÖÖNNNNNT  ! , så gott folk några dagar till i sverige blir det men vet inte hur många dagar bara ! , vi hörs gott folk (Y) ! ,

Farmor du är bäst !!! ...

Borsta tänderna noga killar !



KUL BILD VA?!
Ska borsta tänderna sen blir det sängen & tv , huvudvärk :/ ....
Får hoppas på att jag får tag på farmor imorgon istället , hoppas kan man ju alltid !
Natti & Sov gott Folk !

Du är: 27.5% fjortis

Hur mkycket är du fjortis ?! , testa på www.fjortispoang.se



hhaha MArie hade tråkigt hon förmedla sidan till mig de va ju skoj , resultatet var väll si sådär haha :P

Kvällsfilmen på tv .

Undercover brother

Amerikansk komedi från 2002. Undercover Brother är en okonventionell hjälte som har en renodlad 70-talsstil, vet hur man behandlar en kvinna och hungrar efter rättvisa. Organisationen B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. ska infiltrera och försöka stoppa en aktion som gör allt för att sprida en livsfarlig drog. B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. väljer kvinnotjusaren "undercover brother" att representera dem och hindra det onda och multinationella från att utrota mänskligheten. Med sig har han sin kompanjon Sistah Girl och tillsammans börjar de nästla sig in i fiendens organisation.

I rollerna: Eddie Griffin, Chris Kattan, Denise Richards, Aunjanue Ellis. Regi: Malcolm D. Lee.

Tider för alla filmer på tv hela veckan.


Klockan 21.00 på 6:an
den kan vara bra !! , bara för att de e mindre bra och en 2:a i betyg betyder inte de att jag hatar den vem bestämmer betyg på filmer egentligen vilket värdelöst jobb  , alla har väll inte samma smak eller :S?! , så varför ska bara en eller flera få personer som tror dom kan allt om film bestämma om en film är bra eller dålig?!

Hihi jag är inte att leka med .

jaa skulle nog inte säga de bättre själv mucka inte med mig jag är inte att leka med haha :D Rebecka ringde förut Håkan hellström blir av :) HURRA hon hade ju köpt biljetter för att hon & jag skulle gå de blir en bra hejdå kväll :)
Fösöker fortf få tag på farmor upptaget hon tjötar väll med nån i andra luren antar jag hehe !!=)

Idag åkte ner till stan med kannika hon köpte jätte fint tyg på tygaffären lite avensjuk faktiksit , hon är bra på att sy skulle aldirg få fö mig att sy , sticka går ann men de där med sy är inte min grejj riktigt , man vet vad som är sin grejj så de man vet inte är sin grejj de låter man helt enkelt bli att ens föröska tro att man är duktig på =)
Sen gick vi in i Camillas butik där hon jobbar sisters och sa hej :D ... får se om vi hinner träffaas imorogn då gumman om vi kan få samma rast ska ju jobba imorogn , sen fikade vi där uppe i duvanuset jag & Kannika mys , bara snacka av sig , sen träffa vi sandra Azra nån kompis till henne  & sara såklart hon var redo för party som vanligt ikväll haha :D ..

Imorgon ska jag jobba 10-16 klockan 4:a ska jag möta Cassandra så ska vi ta en fika det var skit längesen , Cassandra är min kusin vi är lika gammla ja nu vet ni haha :D .. sen ska jag hem till Marie en snabbis bara och föröska grejja så vi kan skriva ut våra cv på nått smart sätt , Nått förslag ?! ,
MEn sen ska jag möta Rebecka , hem till mig de blir säkert något glas alkohol förmodar jag ,man vet aldirg hehe :D ...
Ska bli kul vi har inte setts på en vecka det var längesen vi inte täffats en på så lång tid , vi är ju iaf vana höras varje dag älskar dig gumman du vet att du betyder mktt och jag godtar din ursäkt :) ...
Marie , Norge snart HURRA för oss !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska pröva ringa farmor igen , kanske upppdaterar mer sen det vet man aldirg ska isäng i tid ikväll iaf , så alla som ska ut denna torsdagskväll i kylan BTW , får ha en toppen kväll ute PArtya för mig med SNÄLLLLLLA !!!!!!!!!


Love hugs / Rebeccah

Kylan har kommit.



Den är här för att stanna , blir ingen mer riktig sommar i Sverige !

föresten

GODMORGON ALLA :D

kolla du också ...

Tur
Om du försöker dig på spel idag kommer du märka att det varken går bra eller dåligt. Du kommer antagligen att sluta på noll.
Hälsa
Fysiskt bör din hälsa vara på väg mot det bättre. Du känner dig dock ansträngd och stressad.
Ekonomi
En liten missbedömning gör att du är på väg att göra en dålig affär. Du bör därför vara extra uppmärksam.
Arbete
Det kan idag uppstå diskussion om huruvida en särskild uppgift ligger inom ramen för ditt arbete. Antagligen slutar det med att du får ta hand om det.
Kärlek
Kanske blir du idag irriterad på din partner eller någon i din omgivning. Du går inte heller undan utan hävdar din åsikt.
Relationer
En tilltagande irritation kan märkas hos dig. Du bör just nu gå varsamt fram i känslomässiga sammanhang.


Kolla ditt egna Horoskop på www.ditthoroskop.nu

Torsdag

Chefen ringde ska jobba 10 - 16 stället imorgon :D HURRRRRRRRRRRA happy duck :P ...
nu blir det te & tv Mohahaha :P Puss & Pörr

LOve hugs / REBECCAH

ska få tag på farmor idag också måste göra framsteg , annars ska jag nog inte göra ett skit idag gott folk !

Dagen ,

Var barnvakt som sagt , nu har jag sett efterlyst & ser nu insider , vi hörs skirver mer sen , Marie har hittat lägenhet i Norge också , vi får hålla utkik och kolla på många innan vi bestämmer oss , ska göra ett nytt försök imorogn och ringa farmor , CIAO ,


Kommer snart gott folk =)

dagen , än så länge ,

Jag fick en ursäkt förut TACK !  Det var behövligt jag hatar sånt här bråk på datorn jag tar inget över msn för det blir 1000 gånger värre då är de lika bra skriva ur sig på bloggen eller vad tycker ni? ,

Än så länge har jag käkat , baconsås & pasta mums proppmätt nu ,
Ska passa min lillebror som sagt får se när veronika ringer , har hunden att ta hand om också det är så stressigt hela tiden jag vill bara här ifrån , får inte tag på farmor :O hon jobbar väll ja venne , hmm , men men det ordnar sig inte lördag än och vi tar minuten som den kommer.
GE MIG ETT JOBB för att få mig att må 1000 gånger bättre , och ge mig Kärlek , innan jag avlider ! .

Inte mycket mer än så begär jag ..

Kram kram (Y) Love hugs Rebeccah

:( .

All i wanna do is Make love to you


Något kul .

jag orkar inte mera för detta leder ingen vart !!!! kan inte personen förstå själv då blir det svårt !

Nått kul nu att läsa om istället gott folk :D ..
Inte många dagar till Halloween och inte många dagar kvar till jag åker till Norge ochinte många dagar kvar till Norge , idag ska jag ha hunden mamma jobbar kvällen , sen senare ska jag va barnvakt en stund  min goaaa lillebror , han somna igår i mitt  knä när jag satt barnvakt Mohahahah  såå sööööööööööt :D .. Gullunge :D . Snart stor pojke och 2 år :P
Men men , Norge Norge Norge lördag
Jobba fredag , sen får vi se ....
Skulle vart på Håkan Hellström,  Rebecka skulle bjuda med mig för hon ville inte gå själv och jag har ju taskigt med pengar ,så jag måste ha mina pengar till Norge,  men som de ser ut nu så blir de nog ingenting , tyvärr . synd att en liten sak ska förstoras !och sen dra upp massa gammalt vad leder det till lägger man de inte bakom sig när man rett ut de gamla?! .

Fick mina saker från Ellos igår (Y)  Skit fina höstklänningar MEE LIIIIKKKE :P
När ska man börja packa då?!
Jadu förösker få tag på farmor men det går inte så bra , :/ får pröva ringa imorogn men som sagt hon älskar när man kommer på besök så det ska inte vara något problem ! .

Vi hörs Gott folk (Y) PUSSSSSSSSSSSS & PÖRRR !!!!!

Bästa argumentet !

Bästa idag , Det är inte jag som gjort fel  så jag ska inte be om ursäkt det var du som blev sur i fredags , HAHAHHAHA , jaha  ska man be om uräskt för att man blir ledsen  & sur nu också trodde det var den som gjorde en ledsen som skulle be om ursäkt har jag fatta det hela helt fel :S?!

Snälla gott folk hjälp mig jag måste vara helt rubbad isåfall?!

Ja , Allt är ditt fel!

Ironiskt sagt så jaa allt är ditt fel , jag förstår inte vart du ser att de hela är mitt fel?! , du som gjorde denna lilla saken till något stort så jag fattar inte , säg vad det är jag gjort för fel istället för att gnäll om att jag också gjort fel?! ,
Orkar inte diskutera nått sånt här fjant , det enda jag vänta på var en ursäkt och man kommer inte halv 11 på kvällen för att snacka ut , och de ska vi väll ta själva och inte blanda in Marie?! ,
Som sagt en ursäkt o sen hade detta vart över , slippa detta gnabb för jag palllar inte sånt här du kanske tycker de e roligt o bara köra över folk o bråka o bråka tills du känner att det är bra , men jag PALLAR verkligen inte , för de blir inte bättre av situationen bara värrre kan jag tala om för dig , varför välja den svåra vägen? .



/ Rebeccah

Pusssis Kuddis :)

Ska föröska sova kommer bli svårt men man kan alltid föröska ska slå på andra avenyn 2 avsnittena för veckan som ja inte sett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nattiiis ,

P.s ska bli skönt lämna kaarlstad vill åka NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !

VAD FAN BLIRE :S ?!

Som ni märkt har jag umgåtts några dagar med Marie , skit snäll och go tjej , vi har verkligen mkt tokigheter för oss och vi har roligt när vi umgås ,
allltså alla vänner är väll lika värda eller :S ?! , nya som gamla ?! , bara för att man skaffar nya glömmer man inte de nya eller hur :S .. jag förstår inte vart du vill komma med att jag inte saknar dig :S , för det är ju REN lögn det vet både du & jag .
Ja mamma har vart ledig så jag har kunnat sova hos Marie och de gånger jag skulle ha sovit hos dig har inte passat ,  vad fan menar du egentligen , du vill bara få saker värre innan vi åker eller vad fan är det du vill få ut av detta?
Har du glömt varför vi inte snackat sen i fredags , varför jag la på i örat?! , Isåfall så tycker jag du borde förstå själv varför jag itne hört av mig , för det där med KÄMPA för sina vänner det gör du ju inte , ska berätta det för dig nu varför vi inte har hörts sen i Fredags.

Du ringer mig är Ledsen och säger att du ska ringa mig när du kommit hem , och att du verkligen vill gå ut med mig för att du vill göra nått roligt så du slipepr tänka på det jobbiga som hänt under dagen.
Jag väntar och väntar men ingen Rebecka ringer och jag börjar ringa ingen svarar tillslut si sådär 5 timmar efter vi snackat svarar du och säger att du nyss vaknat eeh jaha :S ... men hur gör vi ikväll frågar jag , nej jag får inte gå ut ,

Nehe här har man suttit undrat vad som hänt eftersom hon inte ringer eller svarar när jag ringer och sen får jag svaret att vi inte ska gå ut visst blir man besviken :S ......
Sen senare så bestämmer ja & marie för att ses efter hon slutat jobba och såklart det blev uttgång , så det skirver jag om i bloggen då får jag en utskällning för att ja kan gå ut med Marie :S eeeeh du fick ju inte gå ut då fick jag utskällning för att jag sa det , och sen drar upp och berättar att du har gått ut TUSENTALS gånger  för min skull och egentligen inte velat :S JAHA Du har väll egen vilja eller :S?! har jag missat något ? ,  tror du inte man blir BESVIKEN på dig ?! , tror du sen att jag ska höra av mig till dig och be om ursäkt eller låtsas som ingenting?! , vad begär du av mig ?! , Jag har inte gjort ett skit fel i denna situationen , vad ska jag göra :S be om uräskt för vad :S?! , har inte gjort dig nått , eller isåfall vill jag veta vad det är för fel jag gjort i detta ?! . För att umgås med Marie kan väll inte vara ett brott och du fick sjäöälvklart följa med.

Sen har du nu stört dig på att ja vart där mkt , jaa men om man ska kunna bo i norge måste man väll kunna umgås  och detta är väll ett sä'tt att lära känna varandra , båda är arbetslösa hallå de säger sig självft man har tråkigt , och klart vi då umgås eller :S ...Det är väll bara du också kommit dit ?! , men du jobbar ju eller?! Saken var den att jag väntade på en ursäkt men du får de att de ska bli mitt fel att vi inte har snackat sen i fredags varför :S ?! För det är du som gjorde fel och du måste lära dig att det är du som gjort fel och sluta få de att se ut som de e alla andra runt omkring dig som gör fel , för det där att kämpa för dina vänner gör du det vekrligen tillräkligt :S?! , Jag tänker inte krypa och be om ursäkt till dig för något jag inte gjort dig alls ! , sen att blanda in Marie vad är det ?! , Vad skulle de göra om vi umgicks vi ska åka till norge tillsammans , vet inte om jag kan få allt sagt i bloggen i skrift jag har så mkt tankar i skallen nu så det går runt kommer aldirg kunna somna ikväll men Rebecka , tänk över saken , för vill du skiljas så här så ligger bollenhos dig för jag tänker inte fjäska något men du vet att jag är din vän och du betyder mkt för mig men jag tänker ABSOLUT inte krypa efter dig . 


ta inte detta så hårt Rebecka jag vill bara att du förstår att det är jobbigt när du bara muckar bråk hela tiden, och att du lär dig!!!!! För det är som att  du inte kan ta kritik utan att börja bråka ännu mera men man lär sig av sina misstag det gör jag iaf ! 
Du hade kunnat lätt bett om uräskt fattat ditt fel och sedan hade detta vart INGENTIGN för jag är inte långsint av mig men en ursäkt , och just nu vill jag såklart ha det också , jag är inte långsint och  du kommer alltid vara min vän men som sagt bollen ligger hos dig , istället för att börja bråka så här stort hade du kunnat bett om ursäkt så hade detta vart ur världen men du väljer den svåra vägen verkar det som synd för jag blir verkligen Ledsen av detta !!!!!!!

Rubert Holmes min kille?!

haha nej men han har gjort låten ,

The pina colada song :D

"If you like Pina Coladas
And getting caught in the rain
If you're not into yoga
If you have half a brain
If you'd like making love at midnight
In the dunes on the Cape
Then I'm the love that you've looked for
Write to me and escape."

ni kollar väll?!

Rosa Bandet galan , höll nästan på att glömma men vi tjejEr samlar in mest pengar iår också eller :D?! ...

Kram Rebeccah


Utmanad.

Blev utmanad av : http://www.sveaj.blogg.se/

Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om mig själv

-  Jag är Singel & Sökande :)
- Tog ett gravtest för några veckor sen , NEGATIVT hurra :)
- Litar inte på folk längre spec inte killar !
- En lysnande & Förstående vän .
- Mina morföräldrar lever inte :(
- Har en Pappa jag knappt träffar av en & fler anledningar.
- Galen i Prison Break :D


Jag utmanar :

http://www.maarienordgren.blogg.se/  <------ Marie
http://www.rebeeeecka.blogg.se/  <---------Rebecka
http://www.saraskalstad.webblogg.se/ <------ Sara
http://www.johanhellgren.blogg.se/ <------- Johan
http://www.camillakruse.blogg.se/ <-------- Camilla
http://www.olleaaron.com/blogg <--------------- Olle
http://www.saabiina.blogg.se/ <------- Sabina  


ny bh igen

Tror jag handlar ihjäl mig på underkläder haha , men var bara tvungen att köpa denna :D

So.U märke från Lindex :D ...
129 :- så jävla snyyyyggggg


Loook .

- Sweetie

Nu är man hemma igen känns som det var längesen dock haha ,
vart mkt hos Marie nu , lika bra att börja om vi ska bo tillsammans i Norge ,
Förväntingar om norge?! , Inte för stora alls men jag åker ditt och har inställningen JAG SKA HA ETT JOBB !
Så enkelt är det bara om jag så ska gå på gatan haha , nej då . så kul ska vi inte ha ,
Idag vet jag inte vad som händer vi får se , dusha blir det nu iaf , kanske blir till Marie och se Rosa Bandet galan  det märks vad som händer , Som förra året kommer det vara vi tjejer som samlar in mest pengar (Y) eller vad tror ni?

Dusha var det jag , vad har jag mer att säga & göra , jag ska skriva brev till min kära brevvän sen ska jag ta en skogspromenad med min kära vovve :) , sen får vi se rosa bandet galan ska jag se iaf :P ..
jag tycker det är jobbigt just för tillfället och HEMSKT , man tröst äter hela tiden jobbigt att vara arbetslös dock !!!!!!
NORGE KOMMA BORT , åååååååååååh ... längtar så mkt nu , ska ringa farmor sen eller om jag ringer imorgon , aja boka buss biljett gör vi nog imorgon också , aja det blir åka iaf , hoppas farmor har nått på G åt oss , jag har så mkt i tankarna huvudvärk hela tiden , Ska jobba på Fredag på Lindex kommer sakna mina Lindex brudar men som sagt kan inte gå och ha ett extra jobb där jag får jobba typ 10 timmar imånaden :S ... Det funkar inte vill starta om på nytt och börja ett nytt liv känns det som , ska iaf vara hemma runt jule tiderna för har lovat på Lindex att jag ska jobba då , vill ju såklart vara hemma hos mamma på jul också , mys mys , shiiet snart julafton sjukt ju ! , Aja , dusha blir de nu känns som jag bara skriver om massa skit , för er som undrar jag Mår sådär , det är lite mkt nu .


Kramar
Rebeccah

Måndagskväll & Tisdagsmorgon

Jaa  igår  stanna jag kvar hos marie, vi tog promenad 40 minuter , sprang en bit också WIIIHOO,
Käkade sallad och såg filmen studio 54 den har jag aldirg sett den var bra :D. Rekomenderar till er som inte sett den.

Sen blev de msn & Lunarstorm ja ni läste rätt haha hade skit  roligt , lajvade gjorde marie och larva oss  riktigt skojj Mohhaha , gick ut ocjh tog en cigg då och då. Vi bestämde oss för att lägga oss i tid. 22.00 var Prison Break spännnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnande , sen var klockan 23.00 mer data 00.00 kom vi nog i säng fast låg och pratatde rätt länge kolla på klockan halv 2 sen somna man nån gång där efter.

Vi vakna eller JAG vakna 10.00 marie också,har luggit och snackat 1 timme nu men har orkat oss upp ...
jaja KAffe & Cigg innan man blir halvft döende sen måste jag åka hem till min kära Vovve vovsen:P

Vi hörs kram kram
Rebeccah

- morrrrrrrrrrrrrrrrrrn eller !

Morron gott folk .!

Idag får vi se vad som händer kaffe & pannkaka ,
sen blir det en promenix i de soliga vädret, HURRRRRRRRRRRA!!!
Hösten är väll härlig?!
aja Bye / Rebeccah

HH , Smet, & Film




Givande kväll ska jag lova er gott folk:D...
Gick hemmifrån Marie det var skönt , mamma följde med en bit med Edwin MIn hund och ville då att ja skulle slinka in på Ica spar och köpa godis så ja fick väll göra det då, :P sen var de gött att dom inte följde längre än till willys då blev de musik i mobilen högsta volym SKÖÖÖNT att promenera med musik i sin ensamhet tycker jag.
Man behöver vara själv ibland ,och samtidigt hämta luft utifrån :D.
När jag kom till Marie , så satt den jävlen och rökte , USH fy henne , men in  & sen vända , ......för

Jag & Marie började med att promenera till HH = Haga Hallen för er som var lite knäppa och kanske trodde jag menade Haga Huset :P....
Köpte massa för vi stekte pannkakor eller ja JAG gjorde de MArie var dj :P en dålig en de tystnade hela tiden och hon glömde bort var det var hon hade för uppgift haha :D
Pannkakorna blev bra,marieblev nöjd , men som sagt såg snygg sexig singel mohaha bra film:D.,
Nu lyssnar vi musik och marie byter sängkläder mohahah ,vi var nyss ute och rökte , jaaa börja babbla me detta om  att klockan är tillbaka dragen som sagt när de blir kallt  tar man IN utemöblerna :P, då drar man tillbaka klockan , på sommarn tar man UT utemöblerna då drar man FRAM klockan fattar ni :P

jaja de blir snart sängen Puss & pörr på er / REBECCAH

glömt .

jag har glömt berätta för er att jag har fått brev från min brevvän i fredags så gulligt och grymt roligt MOHAHAHHAHA :D
En bild fick jag också , fast jag vet ju redan hur personen ser ut men MOAHHA DE VA GULLIGT har inge kort på Personen så de va skojjigt :D ...


Jaa bara såå ni vet moahhahaha HAPPPY MEE , Men men ska dra mig mot Marie nu CIAO / REBECCAH



NÅS PÅ MOBILEN !,

- Söndag.

Söndag och endast 6 dagar kvar till resan till Norge blir av ,
ikväll eller idag ställde vi om klockan vill ja först berätta elelr ja de vet nog de flesta , kolla på klockan när jag vaknade så var den 11.00 tänkte att de var gasnka tidigt jag vakna ändå , för jag somnade runt 4 :a tiden , sovit orloigt inatt dock , men men , vintertid och allt mörkare blir det ,
Snön fattas sen är de riktigt mysväder , snö och normalkallt :D

men idag bara luggit framför tv:n
har dock orkat lagt mig i ett bad , och nu har jag klätt mig ska precis blåsa håret och lite sådant sen åker jag till Marie och har en söndagskväll där mer slöing antar jag , film o lite sånt , kasnek vara nyttiga haha ?! .
Köpa morötter o mosa i mig de istället mums jag är en gnagare :P
Sista söndagen på länge , får se Marie kanske vill se Andra avenyn mitt favvo svenska serie som jag följer :P .. annars får jag se avsnittet på datorn imorgon eller nått , inte hela världen haha ... men men , vi får se vad vi hittar på kasnke tar en höstpromenad vem vet !


Låt jag lyssnar på nu
Mariah Carey - Take a look at me now

P.s
Prison Break imorgon :) .. sista avsnittet ja kan se på tv:n kasnke då :S ...
Om man ska vara i Norge , jag vet inte går det där ? samma säsång oså ?! , skulle inte tro de men jag får bryta trenden kasnek och ladda ner avsnitt då :P .. men som sagt roligare att ha sina favvo dagar på tv där man följer ett program mer spännande :P ... Wentworth Miller Är min MAN :D

Kram / Rebecccah

Innan läggdags . tvsnillen .

Amerikansk komedi från 2003. Michael är en charmig kock som har lätt för att få tjejer. Men den tjej som han till slut blir kär i, Gail, ska gifta sig med en hockeyspelare. Hur ska Michael få Gail att inse att det är han som är den perfekte mannen för henne? Då får Michael uppdraget att ordna maten till bröllopet.

I rollerna: Richard Ruccolo, Meredith Monroe, Gabriel Hogan.
Regi: Ron Lagomarsino.

På 5:an låter lovande gillar kärleksfilm :P men de låter bekant me  handlingen :P ... säkert sett dne men men :P



sen 6:an thriller , getting square? sett den? , kanske ska bläddra mellan dessa filmer , får se kasnke somnar nöär ja lägger mig i sängen vem vet INTE DU bara JAG :P
Hoppas de som är ute på party har kul iaf :D jag är helnöjd med min lördag PUSSSS !.

gjorde som morsgrisen sa :P

Skicka sms till lilla grismamman  Marie och berätta att jag var hemma det var viktiga saker hehe , så söööt :P

hemkommen

hemkommen nu , kom hem , vart hos marie hela dagen hehe , gött sova hos marie men som sagt borta bra hemma bäst :D ...




Ska bli skönt krypa ner under sitt egna täcke , ska väll till henne se söndagsfilm eller nått imöra , det märks , promenix ska vi ta iaf , vi behlver de av allt fett denna helg gett osss ,
Nu blir det tv om de finns nått bra vill säga inte  ett dugg trött :S ... WERIDO inte sovit många timmar alls ju inatt , somna halv 6 imorse ca och vakna runt 11 , så jaaaa ..... underligt mkt är obesvarat :P
PUSS & PÖRR

VEM ?

Det finns 3 typer av människor.



Dom som ser till att saker

händer.



Dom


som är med när det händer och dom


som undra vad fan som

hände.



Vilken är du?

fbk inte i form eller?!

FÖRLORA MOT RÖGLE:S:S HUR FAN GICK DET TILL,
ÄR DOM INTE  I FORM DENNA SÄSÅNGEN ELLER SAKNAS HEINO?!??!?!?!?!?!?!??!!?
VAD ÄR FELET DET VAR VÄRDELÖST PÅ HEMMAPLAN OCH ALLT :O.......

2- 3 liksom :S?!

jaja älska fbk:P

The last saturday :O

sista lördagen i karlstad på ett tag ganska knepigt men sant :D ..
Hoppas ni klarar er utan mig , :P
Jag &  Marie längtar till nästa lördag så FATTA :D..
så jävla skööööööööönt , får se vad viska göra nu ,  promenaden var behövlig luft har ingen dött av vad jag hört eller?!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG !
MARIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Promenix:P

jaa blir en promme med Marie nu , efter all mat& glass, fet kännerr ja mig äääh lever bara  1 gång eller?

bakiskänslan:)

jaa man vill bara ha fett grymt hungrig:P
HURRA FÖR BAKSMÄLLA ska dricka resorb nu ciao!


generation fett

snart blir jag och marie  med i de programmet, de blir kyckling pommes & beansiesås MUMS FETT FETT, hör av mig senare , ska NJUTA       !!!!!

gårdagen .

igår blev det  såklart utgång :)
Först mötte jag upp Marie  utanför hennes jobb sen gick vi hem till henne de blev mkt alkhol för mig redan då fick tyvärr spy på arenas toaletter SORRYY !!
dE BLEV HARRYS SEN men där var de VÄLDIGT FULLT med folk ska gudarna veta träffa cathrin där också e va studenten sen sist så de  va trevligt (Y)
DANSA var varmt där så smockat med folk men sen tillbaka till arena när hon var halv2 =)
dansa lite ochsengick vi och fetta oss med pizza, blä  skulle vi inte gjort blääähhhääää , fick äta min stenkall dock hade endel att snacka med Johan men vi får se gott folk .

Norge 1 november prick en vecka idag:P nästa lördag hurra hurra de var ett bras avslut på denna sista kväll i karlstad på ett tag men jag lovar köra hårt i norge:D

Ska gå & lägga mig igen marie jobbar får se när jag ska orka  kliva upp och åka hem nu är fel tillfälle,
kanske  hjälpa marie städa lite idag :), gillar att städa hos andra men inte hos mig själv haha:P

pussss & Pörr som vanligt

/ REBECCAH

en punkt .

Det är de enda ja kan säga en punkt har inge vettigt säga om denna dagen , misslyckad och värdelös dag , får se drar nog till Marie & ser idol och lite dricka sen MUUUMS ,  sen får vi se , arena ?! Harrys?! ,
Jag pallllar inget nu vill bara att de ska bli 1 november så kan dra till norge , så trött på karlstad och folket 
ALLA KÄNNER ALLA det är så jobbigt ,
bara massa lögner och dret orka orka orka orka .

Äääh orka vara nedstämnd ska göra mig ioirng och åka ner köpa min bh på min butik så jävla fin :).... 

 , TA en öl o håll käft , PUSS & PÖRRRRRRRRRRRRR

Your love .

IS A LIE , bara så du vet ! ,


PALLA PALLA PALLA PALLA DETTTA LIV ,

TRAGISKT MEN SANT ,  ska SUPA MIG FULL O VA EN FJORTIS IKVÄLL PALLA DETTA  , VI HÖRS PÅ STAN .

- halsont .

vet ej om det blir utgång alltså känner mig hängig det märks senare ikväll har lite fixa med idag, ska till min butik köpa den snygga sexiga bh:n Vi hörs . / Rebebeccah!

STACKARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

LW

lars winnerbäck - STACKARS

Svårt .

Blue moon eller stanna hemma?
Marie ska till BM imorogn efter hon slutat jobba och vill ha med mig , men nu vet jag inte längre om ja ens ska ut , Sara sa att ja skulle kika upp till henne  , men de känns så värdelöst kommma själv , sen får vi se , jaa bläää det märks imorogn Marie ska ju inte ut för hon ska jobba lördag , aja , Det märks :P .

vill att Rebecka ska med :( .
Sista helgen i Karlstad ,  Nästa lördag ska vi ju åka men Håkan på fredag 31 Oktober :) . Med Rebecka goodoingen , kommer sakna dig men vi ses ju :D och hörs såklart :)


fick veta nu att vi är bjudna på party 1 nov i Norge :P
detttta blir JU SKOJJJIIIGT :) . börja med party MOAHHAHA .
Vi får se lite måste man väll fira iaf , Halloween kommer nog va drag i oslo :P
JAJA :D ... vi får se vad som händer då vi ser på NUUET NU , de ser bara ljust ut mohahah :)

Would i Lie to you ?!

Det är frågan baby :) YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :P
A man wanna know the truth :O

- Fullt ös

, jaa vi får se om det blir FULLT ÖS MEDVETSLÖS imorgon hahahah :P





 Just  Another sad love song :(

Bra kväll idag & igår :)

Igår hamnade jag hos marie , gott käka mat och snacka om Norge mest hela tiden hurra , sen käka vi godis också haha OVANLIGT , hahaha såg generation fett & Bonde söker fru :P ...
Tack för en bra kväll marie :D


Idag var de också bra vaknade ganska tiidgt av ett sms marie fick men somna omsåklart :D så vid 12 masa vi oss upp drack kaffe och lyssna lite film sen gick till tre :D ..fick min nya LOVER :D sen fikade vi sen kom Rebecka :D gick lite på stan och sen åkte vi hem till mig , snacka lite drack kaffe osv :D tack gumman =) .. Denna dagen har vart super också , jag känner mig mkt piggare kanske en utgång imorogn?! , vem vet det märks:D...

Vi hörs gott folk Kram / Rebecccah

Trasig.

 Min nya mobil Sony ericsson W595

Jaa som sagt min mobil pajjade 7 månader var den hel , den har ju vart trasig från och till så de var lika bra men igår hoppa hjulet till sliden ur och hackade så fick inte ihop den ens :S:S .. sen imorse märkte jag att när nån eller jag ringde till någon hörde ja bara den personen och inte den mig , så helt trasig det var tecken på att ja var tvungen skaffa en ny fort , smartskalle som jag är tog ingen Försäkring 1700 skulle de kosta laga skiten den var fuktskadad också på köpte HOPPSAN , kanske inte ska ha med min mobil när jag är ute på rajtantajtan :P .
men detta är sista mobilen jag skaffar eeehh så har jag sagt många gånger :P ...
men 69 kr extra på min månadkostnad så det är rätt värt , shyyst tre kille :D ...
aja , nu går de att få tag på mig samma nummer som innan SÅ jaa :D ...

Men min röda sony ericsson kommer ja sakna :O , men ja  lär väll mig tycka om min nya samma modell bara att den nya är GANSKA mkt bättre haha :D ... en nyare version av min så :D ... aja VIT ÄR DEN med rött / rosa på sidorna :D ... jag är nöjd :P .... nyss lagt in låtar på den 2 gb minne också hurrrra:D 3.2  kamera :D .. jaja skit samma huvudsaken är att ja kan ringa på den och att den fungerar :) . Hur länge tror ni den funkar? , ska ja slå record och ha denna LÄÄÄÄÄNGE or NOT?! ...

galet ,

inte vart ute på 3 och en halv dag , ska förksa följa med marie till maxi en sävng , och ta mig ut med min hund nu ,  en kopp the och en cigg , fan nis ka veta5 cigg på 2 dagar , kan vara lite därför ja mår skit också ,  men som sagt ut med edwin och sen följa med till maxi kasnke behöver frisk luft .

1 November anländer vi .

1 november är de bestämt att jag och Marie åker till norge lysande sickan MOHAHAHAH:) ....


Norge here we come :D

- ÅÅÅHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!

Ge mig styrka , Lindex ringde , eller ja chefen Tina på mitt extra jobb skit samma fråga om ja kunde jobba imorgon , var tvungen säga nej har sån feber och snorar och hostar och knappt någon röst ja vill jobba bääääääh ge mig styrka , gör mig frisk gud , har jag bett dig om något annars ? , denna lilla sak måste du kunna fixa , liksom vad är du bra på egentligen :S ...



SKIT OCKSÅ , Där missa man ju pengar för att man är sjuk:/ .... kan inte stå och snörvla bland kunderna , 1:a gången jag fått säga nej till JOBB :/ ... boooging life , chefen har nyss vart sjuk så hon förstod , bye bye .... GRISHÖVVEN .



Den som kan göra mig frisk får en sak :)

SKIT KORVAR !!!!!!!!!!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du snäll? Ibland :D eller oftast iaf :P
2. Är du lycklig?: Ja , inte med en kille iaf,  annars är livet bra
3. Är du uttråkad?: Ja såklart !
4. Är du ledsen?: JA!
5. Är du italienare?: Ja lite halvft ibland gillar ju pasta =)
6. Är du cooling?: Absolut!
7. Är du från irland?: Nej vart ligger det?
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Dom har aldrig varit gifta.


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nja JA !
2. Har du någon gång blivit sårad?: Massa
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Klart!
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: JA.
6. Har du haft en hemlig beundrare?:JA
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Inga planer på det nej.

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Lunar har inte bilddaagboken
2. Hår eller ögon?: svårt val.
3. Katter eller hundar?: Både och, har båda.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Många bästa vänner :)
5. Tv eller internet?: Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola=)
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: UTEKVÄLL SÅKLART!!!!!!
8. Pengar eller lycka?: Både & =)
9. Dag eller natt?:  BÅDA :D
10. Msn eller mobil?: Mobil, har ju msn i mobilen MOHAHHAHAHA


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nejj?
2. Brutit ett ben?: Aldrig bara stukat.
3. Gjort nåt du ångrar?: Har hänt .
4. Hoppat Bungee Jump?: För feg för det.
5. Ljugit för någon du tycker om?:  Ja inget jag är direkt stolt över :S
6. Ätit en hel tårta?: nej inte vad jag minns :O
7. Gjort bort dig offentligt?: har nog hänt men inget jag lägger på minnet de suddas oftast bort ur internminnet :)
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Hmm ?!
9. Gråtit när ett husdjur dog?: JA :(
10. Velat försvinna?: Ja :(

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?:  Till Rebecka
2. Telefonsamtalet du fick?: Lindex
3. Personen du var med?: Mamma?
4. Roligaste grejen som hänt?: Att jag är fökyld och säng liggnandes?
5. Personen du smsade: Joel
7. Du skrev till på myspace?: ?
8. Du kommenterade?: En blogg.
9. Du tillbringade natten med?: ?
10. Du kramade?: Minnet bra men kort?!

det var längesen ..

det var längesen det var så här synd om mig fy faaaaaaaaaaan .

MIN Käresta MAN

kanske vill kika hit sen rebecka ,min käraste och enda trogna man :D ... den enda snälla mannen i mitt liv , alla är så jävla dumma , men den mannen Det är nått att lita på ta en kaffe eller nått ska ju som sagt föröska dusha o känna mig som folk idaag :) .. men får se ska ju till marie idag egentligen om ja mådde bättre men vet ej om jag pallar , får se efter filmen :) ,... kanske bättre till kvällen :D ..



Filmen väntar och sängen men jaja , längtar efter min man HAHA :D

- Jag hann

igår kväll hann jag se 3 filmer , Men in black 2  , Playa del sol Serie , bara 1 CD:n tänkte se andra idag :) ...
OCh sen Walk the linbe såg jag inattt den är så underbaar kan se den tusen gånger , Serien playa del sol verkligen min humor kan se miljarder gånger av dem filmerna också :D så jävla sjuk humor ,

jag ska nog slå på de nu CIAO !

alla ska ...

TYCKA  SYND OM MIG  IDAG , HELST ALLA DAGAR MEN HELST IDAG :P

- bättre blev till de sämre

trodde de skulle bli bättre inatt , men attans inte en blund har jag fått känns de som hela kroppen är ur funktion och hela jag ser ut som en mumie :S .... halsen är de nu , mesta av snuvan är borta tror ja de , två jävla husshållsrullar tror jag har gått åt , :O jävligt mkt snor kan ni tänka er att de kommer ur näsan :O .... men inatt hade jag problemet inte kunna andas genom näsan och sen hostan så man kanppt kunde andas genom munnen :O ... har haft sån hosta så de har värkt i hela bröstkorgen på mig precis som man skulle ha hostat upp bröstkorgen och sen svalt den igen :O
Fatta smärtan :O

Ja nej syndare om mig kan det verkligen inte bli , min hals är en tjockis idag , tagit alvedon nu så får se om ja känner mig pigg så man iaf kan dusha o känna sig lite fräch :O Hej på er BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH !!!


Det enda jag vill är artt bli frisk ! . Några tips ? . Förutom de vanliga har prövat allt , 
Te och halstabletter & glass you name it.  

dagens

Tur
Det verkar som om det väntar något bra bakom hörnet. Håll ögonen öppna.
Hälsa
En förkylning kan blomma ut om du inte håller dig tillräckligt varm. Försök att framför allt ha fötterna varma.
Ekonomi
Den senaste tiden har du visar ett visst ekonomiskt lättsinne. Skaffa dig nu inte sådant som du absolut inte behöver.
Arbete
Om du visar engagemang i dag kommer det att löna sig i framtiden.
Kärlek
Om du bjuder till kan dagen bli fylld av romantik. Ditt behov av närhet och ömhet kan komma att tillgodoses.
Relationer
Idag kan du tvingas att hålla god min när du stöter på en person på stan som du inte gillar. Uppgörelsen lär vänta ett tag.

- lika bra

lika bra säga godnatt nu somnar nog till filmen ,


Angående Norge !

Ringde min farrmor idag hon var i Spanien haha ,
Mamma trrodde det avr i November hon skulle åka men ikke hon var där nu och kommer hem på Söndag , skööönt för henne & erik att få åka utomlands  de har bara åkt till Sverige så de e typ första gången de åker utomlands till sol & värme :) ...

Så hon skulle ringa mig på Söndag Men jag och Marie var hur välkomna som helst och som sagt har hon sina kontakter så det ordnar sig sa hon :) .. men kunde inte prata så mkt blir ju dyrt som sagt :) ..
Men  Eftersom dom kommer hem på söndag så kasnke dem inte vill vi kommer Måndag Direkt efter dem kommit hem men , jag vet inte det bästa vore kasnke åka på Lördag nästa vecka för jag ska jobba på fredag på Lindex och sen ska jag På håkan hellström , då har man sen all tid i världen att fixa med allt i norge och inget datum att komma hem till det märks det är nästa vecka nu vill jag bara blicka på att bli frisk  !!!!!!!!!
i får se , till norge ska vi nästa vecka iaf , dag är inte bestämt , men som sagt man tar en dag i taget :D ...
Ska bli så skönt atyt åka nu äntligen börja tjäna pengar HURRRRRRRRRA !!!! ...Man måste våga lite och jag vill verkligen ta steget och flytta till norge och komma in i arabetslivet och tjäna pengar. trött på att gå hemma .

men film på 3:an nu pelikanen eller vad fan de va för film kända skådisar var med iaf , SNOR på er så hörs vi :)(Y)

- Avlider

jag avlider snart svetten sprutar har feber som in i bomben orkar inte sitt här fy fan ,




Imorogn vill ja vakna HELT FRISK !!!!!!

Ännu en dag , Tisdag

Denna tisdag har jag tillbringat i min säng tv  , ska se sjukhuset & SOS fAMILJ nu bye . / REBECCAH

Favorit programmet :D

Prison break började idag som sagt , ååh va bra de var satt bänkad , hela timmen och åååh:a hela tiden :D
så spännande men som vanligt allt är en stor tjock smet och invecklat :) ..
Men så jävla bra ,



Snor påå er :)

Digga ni min låt :P?

Här kommer Rebecca :D:D



P B snart :D

Prison break 22.00 HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRA !
Gillar du också det?

Dyng förkyld

kuyl vakna upp med världens  tjockaste snor näsa , NOT
jaja Bingen hela dagen blev , fy fan vad tragiskt ! ...

Finns på mobilen , bläää snor på er .
 

Förslag till mig`!?

vad ska man göra imorgon? ,
 PEPPAR PEPPAR inte sjukna nu ikväll hoppas jag på , aja , de blir noig natten nu jag är dyng trött fast vägrar inse tror jag :/ ... CP . Puss & PÖRRRRR

- Budskap till Samhället .

"de är utsidan man faller för men
 insidan som får en och stanna.
var dig själv lev på ärlighet och
behandla andra
som du själv vill bli behandlad"

- RÖD DAG PÅ FREDAG :O

Är de röd dag på fredag blev lite chockad på Efterfesten för att det är Fn-dagen kan det verkligen stämma?
Någgon som har en susning ? .

- Snorar på dig

- mmmm ett skepp kommer lastat
- Med vadå?
- SNOR . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hahaha fatta skämtet atjhooo :P .. Ingen som gillar min humor , ja kom på de nu iaf :P

- Kvällslåten

Fredagskvällen .

ja då ska jag alltså nbu berätta om den fina & roliga & trevliga & omskakade kvällen haha ...


Nej men de var mkt som hände den kvällen roligt som inni helvete ,
Först mötte ja upp Camilla i stan hon sluta jobba 19.00 sen brumma vi iväg till Rebecka där var Pernilla  Andersson också , lite mkt alkhol redan då kände jag men taccos & glass var gott :) Mys pys :P tiden gjort så fort ,  de blev vidare till Kannika hämtade upp henne , sen brumma de iväg till  Arena , Camilla följde inte med på krogen men förståligt inte s¨å skoj nyktert på arena , lagomt fulla  dansa vi in på Arena de blev några öl där sen vidare till harrys som var smäckat med folk , jaa Hurra , det var en livad kväll med lite mkt alökhoil halsa rent osv , ska nog inte gå in på detaljer men jaa mkt av de goda :P ..
Träffa senare Marie godingen på harrys mkt ans med henne mohaha ,
sen på slutet halv 2 elle rnått drog jag till arena där jag dansa sista halvtimmen sen hämta min jacka och sen mötte upp Rebecka på sibylla för att sedan slagga hoss Marie , På väögen dit hade ja väll betett mig lite illa eller otrevligt kasnke man säger men kände ju inte folket och inget minne bara fått hört går inte in på detalj men vakna med världens värk i tumme och handled , har fortfarande ont lätt stukning jaa , undra hur de kunde bli så?! ...

Skit samma jag lever och inte allt för bakfull blev jag heller ,
Idag bara hallsberg sen såg  på tv , jaa inge mer min näsa rinner som fan , förkyldning på G fan så tråkigt , VILL INTE ! 
 
Ja och nu för er som inte vet Sandra balla ur IGEN .  Norge blir de ändå för min del :D .. klättrar på väggarna hemma och jag och har ingen lust att va arbetslös och bo hemma längre vill hitta mig själv :) ..  och börja leva :D
Detta ser ljust ut och jag blir inte ensam ;) .  Kommer sakna många men som sagt , hem kommer ja någon gång :P Ingen nämnd  ingen glömd :D
Planerad resa Måndag nästa vecka till helgen blir det andra planer och mer stukade tummar osv :)


P.s Andra avenyn avsnitten för denna veckan var hur bra som helsty nyss tittat klart på dem , Åter igen PRISON BREAK imorgon :) . Puss adjöken fröken fräken :P

Mördar blickar ,

jaa om blickar kunde mörda de vore ju inte helt fel :/ ...
Blickar säger mer än tusen ord
Te & Cigg på ballkongen små kikar på " i Hennes Skor " kollat på

"Ensam mamma söker" och helt klart ska Nina välja Robban & Anette saa välja Rickhard  Johanna är jag lite osäker på men tror hon väljer Alex eller Andreas , jag tycker Adnreas eller krykan ser bäst ut iaf MOHAHHAHAHAHA ! ...

jAA  det återstår att se detta spännande ännu spännande är de ju att Prison break börjaar imorogn det är ju min stora kärleks serie iaf , bara de finns och fortsätter så behöver ja inget annat i mitt liv , älskar Wentworth Miller min stora älskare haN ÄR SÅ BRA I SÄNGEN oj mena Serien :P !!!!
Slänger in en bild på snyggingen iaf :)

See ya :O / Rebeccah

im not moving !



Så jävla fin låt . tänker på en speciell person när jag hör denna låt .

We cry

Back in Karlstad



Denna filmen blir det ikväll sett den föprut men går så mikt skit så :P ... emn först Andra avenyn såklarat , det var gött med en biltur till hallsberg haha:P .....men klänner mig hängig ska ut med edwin dricka resorb lägga mig i soffan och vila ett slag , hörs kanske sen om jag inte däckar ,


Imorogn sesång start för Prison Break jag är så Nyfiken och pirrrriiiig och glad över det :P

simma lungt / rebeccah

hej hopp snopp

hatar att komma på rubrik :P

Är hos Rebecka , sov här inatt somna på hennes soffa , vakna av at hon skrek i mitt öra att vi skulle gå upp lägga oss hahah var sleten igår :P
paulina kommer snart ska åka med henne hämta vinter däck i hallsberg , en biltur är aldirg fel ;)
får se vad som händer sen kanske åka hem till Rebecka igen efter , får se vad klockan blir puss på er . gott folk .



/ Rebeccah

vivalla

nu blir det Svensson svensson !

lördagsmys.

hemma hos rebecka degar i soffan , sliten sen igår , 
ser på dansband kampen ;) ,
de jag och Rebecka ville skulle gå vidare gjord ede så HURRRRRA gott folk

bakis Pose !




En pose från mig till er :) ... Gårdagens mascara och ganska porrig uppsättning med håret  i en toffs :)

Livad fredag

ja igåpr gick de livat till stukat tumme osv , återkommer om gårdagen ska vila .


/ Rebeccah

prinsen av Freeedom

galen snart .

galen ja blir på mig själv stress nu , göra mig klar vette fan vad ja ska ha på mig ikväll heller de gör saken ännu svårare att stressa , jaja får slänga ut allt jag äger och ole dole doffa kanske  , vi får se , tacos kväll hemma hos Rebecka , ska va i stan möta camilla 19 så åker ja med henne till Rebecka , vi hörs på er ..... ha en nice kväll

Ska jag ha , kannika ska med till krogen sen hurra längesen man snacka med henne aja , Puss
hej då bloggen ses imorgon .

 
p.s inga tävlings kommentarer i min blogg och för den delen kasnke bloggar innan ja drar !

Så är det !

I believed in you
Must have been a fool
All my dreams were with you

I say, it's OK
I can promise you it's alright
You ain't keeping me up all night no more
You're not here but



It's OK
I assure you babe it's alright
You ain't keeping me up all night no more
You're not here but it's OK

Well now you got to where you wanted like I knew you would
Cash, car, house - it's all good
Is it why you never come around here no more,
Like you did before

You are not here but it is ok .

 bara så du vet jag mår bra .
 Vad händer för alla ikväll?

Den här till en speciell person. !

gråtit tusentals för många herrans år.



Tusen gånger har  tårar fallit ner från min kind till denna låt , för många år sen men var jag ovän med mamma osv så tog ja på hösta volym o lyssan på denna o grina hur man var :S ... tur den tiden är över de va nog säkert 5 - 6 år sen sist nu men ja minns det så väl värsta basen på denna låten o grina FAN SÅ GÖTT DE KÄNDES EFTER .

Tar mig en sup av ..

tar mig en sup av resorb nu fan va gött svartvinbär , druckit det själv?
Man blir verkligen piggare tro mig , ..
ska ringa kusin vitamin nu & höra om det blir fika på stan eller vad som sker ,


Bye för nån minut Boys and happpy girls .



Världens stösta bild  det var den största jag hitta iaf :)

Frågan?!

fått tummen ur

nu har jag fått tummen ur och berättat för daniel att de inte funkar , visst på msn men det är enda tillfället när han jobbar i Norge och inte berättar när han är i Sverige , känner mig dum men jag måste följa min egna känsla ! .
Svårt beslut? , nej detta skulle skett förr eller senare men nu är de gjort tråkigt att göra dig ledsen , men vår tid har varit , du finner någon snart du är en bra kille men jag var nog inge för dig och du inget för mig tyvärr . :(




Vi går skilda vägar de finns någon för alla eller hur?

Dear lie .

get out me life , ....


Lie lie lie .... lie lie

Jävla tjat & gnat

Jag skiter i vem som vann årets blogg osv , handöar ointe om avensjuk osv , jag skulle själv inte vilja vara nominerad , bloggandet ska väll vara för att folk ska läsa om ens liv och lära känna en osv , de ska inte handla om tävlingar hit & dit och vinn de här gör så här , bli medlem här , alltså de e inte va en blogg går ut på ,

En helt vanlig svensson kunde fått vinna åretsblogg , varför har typ kenza många läsare? , Tävlingar , Outfit ja vad skriver hon om , de e liksom bara HON HON HON gör så gör si , alltså  en vanlig svensson skriver om sitt liv och vardagen och allmänna saker  men de e så mkt tjat o gnat om alla bloggar nu  tycker jag , låt var o en skriva om va fan de vill men en blogg går inte ut på tävlingar och mest besökare de gör inte en blogg UNIK ! .

eller vad ser ni i  De populära bloggorskernas bloggar? är dom intressanta med tävlingar osv ?

Peace .

Peace and love , and over and out ,

Godmorgon var det jaaa ...
Nyss dushat för den delen , de va skönt , sola skiner i karlstad , bara så ni vet det händer varje månskifte . Så man får vara glad för den lilla sol man får i oktober månad :) .


/ Hej då så länge ,

Nu ni ..

Inga tävlingar i min blogg tack.

Poppa .


"Poppa popcorn i en kopp, poppa popcorn i en kopp
Poppa popcorn i en kopp, det är inte svårt att äta opp!"



IGEN IGEN IGEn


"Poppa popcorn i en kopp, poppa popcorn i en kopp
Poppa popcorn i en kopp, det är inte svårt att äta opp!"


Ähh vi tar de en gång till :)


"Poppa popcorn i en kopp, poppa popcorn i en kopp
Poppa popcorn i en kopp, det är inte svårt att äta opp!"

VIRUS

varför går de massa virus på msn hela tiden ?! vad e de för folk som fixar dom där konstifga virusen så de skcikar till alla på ens lista o helt cp :S jaja fattar nada , ja är inte så dum så ja trycker på nått ja inte vet var de e för länk frågar alltid först ! Så tips till dem som är lite mer tröga :D

Godnatt




P.s Inge reklam om tävlingar i min blogg ,

SLUTA SKRIV TÄVLING SKIT I KOMMENTARERNA!

Snälla sluta attt skriv om er atävlingar i mina komentarer ska inte vara nått om tävlingar i min blogg , min blogg ska bara handla om mig , inga tävlingar tar inte betalt för design osv , en helt vanlig tjej som bara vill blogga lite fan :S


så svårt att fatta?
Vill inte bli en känd bloggerska som tjänar pengar för att man har tusen tävlingar o tar betalt för snygg design och tror att man är nått för man äger en chihuahua och är blond NEJ för fan sluta upppp nu  !!!

SLUTA SKRIV TVÄLING SKIT I KOMMENTARERNA!

Snälla sluta attt skriv om er atävlingar i mina komentarer ska inte vara nått om tävlingar i min blogg , min blogg ska bara handla om mig , inga tävlingar tar inte betalt för design osv , en helt vanlig tjej som bara vill blogga lite fan :S

lever för minuten !

jag lever för minuten denna minut blev jag trött så Godnatt gott folk & blogg.

Misssing you :(

Saknat bloggen lite idag , BESATTT?! ...
Kan man bli besatt av att blogga?
De kan man fan ..... min dag sluta bra hur sluta din?

Hej då bloggggiiiiis / REBECCCAH

Hemligheten bakom mitt liv

 
Tur
Dina vinstchanser är som störst under kvällen och framåt natten. Detta gäller alla slag spel.
Hälsa
Försök att röra på dig idag även om du inte alls känner för det. Det kommer att må bra av efteråt.
Ekonomi
Spara undan de pengar du nu får över. Det kommer du att få glädje av längre fram.
Arbete
Du känner dig privilegierad när du idag tänker på ditt arbete som du trivs så bra med. Kontakten med arbetskamraterna är det bästa.
Kärlek
Om du inte är ärlig idag kan det få oanade konsekvenser längre fram. Att ljuga om sina känslor kan aldrig vara rätt.
Relationer
Du kan råka ut för en sur person som tar ut sin vrede på dig. Försök att inte ta åt dig.

Mål .

Mål inför imorogn sova länge ,
Tacos kväll hos Rebecka ,
fan känner mig hängig jaja , 


Natttiiiis / REBECCCAH

Dagen i ära :)

jaaaa idag fick jag veta massa skoj och massa knepigt men glad för det ,
Inger vänta på att bli mormor hennes dotter skulle få barn vilken timme som helst men på hela dagen hade de inte ploppat ut nått iaf hehe :D grattis till att du blir mormor eller vad man säger hehe :D
Grattis  till dig också du vet vem jag syftar på   Så roligt för er :) ..... GLAD (HAPPY heter de på engelska)

Jobbade 10 - 18 , Dagen vart helt okej , mkt folk på jobbet kul på jobbbet som alltid trivs så jävla bra , jaa ,
sen hände inte så mkt mera fick veta att en vän balla ur IGEN och inte ska med till norge så hur får väll stanna i karlstad och bo hemma o va arbetslös om hon ska vela så hon får ju en möjlighet iaf , men tar man den inte får man ju skylla sig själv :) ..  jag tänker inte tjata haha , de känns ju så värdelöst , men men , Du kanske upptäcker en dag att du har ett eget liv och ingen annans , de e ingen som kan bestämma öer dig du är 19 år på söndag , men nej  vet inte vart skon klämmer riktigt ,   Jobb & eget boende Eller bo hemma arbetslös? vad väljer man :D  Altenativ 1 såklart HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAa



Men de blir väll läsa mitt horoskop de kan ni också göra på www.ditthoroskop.nu

Chockad men ändå inte

Det var bara en tidsfråga KUL KUL KUL KUL KUL :) ,
Glad för din skulll ska du veta :D ..
Jag visste DET :D det jag sagt hela tiden mohahha :) ...

GRATULERAR IAF :)



/ Rebeccah

solstrålen camilla

haha alltid lika rolig hon hahahaa :P .... Gullungen ,
Var nyss på mac donadls käka glass snacka skit ,  med rebecka och camilla :D .. sötnorsar
ni gjorde min kväll BRA :D . ¨


- Jag har faktiskt vart på en fest EN GÅNG hahahahhahaa ;P

Morrrrrrrn .

Morrron , shiiet va trrött jag är , jobba blir idag slutar 18.00 gott folk !

Over and out

Godnatt ! .

Hade bra bloggis & alla läsare älskar er :)

Lite väl .

Lite väl tragisk i inlägget innan man de hjälps inte , tur ja får jobba imorgon , bli som folk ,  !!!!!!!!!

Vad lever man för?

Snälla berätta de för mig ? ,
Funderar starkt på att åka till Arvika ett tag stanna där ett bra tag , så jävla trött på att gå hemma här ,
Finns absolut inget och göra , alla jobbar , utom jag !
Allt känns så surt ibland så man undrar vad fan man ska med livet till :S ...

Nej jag vet inte , Bara bita ihop antar jag och se fram emot Norge snart .

Myran ,

Myran gick och gick men kom aldrig tillbaka till sin Stack så han stack :P
fatta ni STACK HAHAHHAHAHAA?!

skippar Anna skipper :P

nej då men skippar den där The missing filmen som går på 6:an nu , ser generation fett innan jag ska nanna


/ Rebeccah

BTW

Jag ska inte ha gris-tom hemma hos mig han får Rebecka ta hand om i helgen ja ska inte ha nått stinkande i min lägenhet , så GRIS - TOM är din I PROMISE Rebecka du får han helt gratis :D .


Besök

Nu fick jag den stora nyheten av Rebecka på msn att GRIS TOM & JERKER is coming too town , då blir de livat i helgen , nu blev min dag bra igen TACK  GRIS-TOM OCH JERKER :D ...

Tack rebecka som berättade  den stora nyheten .
jag blev överlycklig nu kan dom äntligen få sina kukvärmare vi stickat till dom :O:D

Någon Anonym

Fick kommentaren vigg? , skrev kaffe & vigg mena självklart CIGG SVÅRT ATT FATTA :O?



Förlåt att jag stava fel :( ..... Nu är min dag förstörd .

Rolig story om jens .

I skolan så såg han till sin förtjusning att de serverades risgrynsgröt så han fyllde sin tallrik.
Sedan bad han om kanel och socker och mattanterna undrade varför i helvete han skulle ha kanel och socker.
-För att man har det på de här, tyckte Jens


Han tog mjölk sedan satte sig och tog sin första och sista tugga.
Spydde och insåg sedan att det va keso han hade prytt sitt fat och nu även omgivningen med.

Jävlar så otäckt. Men en bra story.

Knäppgöken är i full fart.

AA jag sitter lyssanr på rix fm Webbradio , vettte fan varför när jag kan lyssa på musik jag har i datorn som jag

1. Gillar
2. Slippa reklam
3. hoppa hur jag vill i låtarna tröttnar man är de ju bara byta , .

Arvikafestivalen !

Skrivet av Arvika 2009 13 oktober, 2008 - 18:25


Igår släpptes de första biljetterna till Arvika 2009. Visst trodde vi att de billigare upplagorna skulle ta slut snabbt, men vi hade aldrig kunnat drömma om att det skulle gå så här snabbt! Första minuten såldes över 1000 biljetter. Efter 5 minuter var totalt över 3000 biljetter sålda och därmed båda de begränsade upplagorna.

Nu fortsätter vi att sälja biljetter till ordinarie pris 1 195 SEK.
Sommaren i Arvika kommer bli något alldeles extra, vi ses där!


jag vill så gärna på Arvikafestivlen 2009 , var inte där 2008 jag jobbade :( . men 2006 & 2007 var man ju där , bland de roligaste jag vart med om :)... men njaa vet ju inget om man jobbar eller vad man gör nästa år , så de blir att köpa i sista minut isåfall elelr när man vet , roligt skulle de vara iaf :D ..

/ Rebecccah

Underbart.

partyy

Fy fan va gött , i bulgarien de blev en del shootar:D GÖTTTTTTTTTT
Man saknar bulgarien , det var en bra vecka i mitt liv jag aldirg glömmer.

Missa inte ...

missa inte bonde söker fru klockan 20.00 på 4:an jag har inte sett något på de men det är nog värt de e så mkt skit på tv.n så det är de enda jag kan tänka mig att slösa ut min tid på ikväll , kaffe & vigg på ballen nu ,


Herrå / REBECCCAH


Dagens låt  Neyo - Lie to me

The missing ikväll

The Missing

TID: 21:00 - 23:35, Idag, 15 oktober 2008


The Missing

Amerikansk thriller från 2003. Den unga kvinnan Maggie Gilkeson lever ett anspråkslöst liv på prärien tillsammans med sina två tonårsdöttrar Lily och Dot. Hennes enkla tillvaro får sig dock en ordentlig törn när Lily plötsligt blir bortförd mot sin vilja för att säljas som prostituerad i Mexiko. Således börjar en kamp mot klockan för att finna den saknade flickan innan det är för sent.

I rollerna: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Val Kilmer, Aaron Eckhart, Jenna Boyd, Evan Rachel Wood. Regi: Ron Howard.


kan hända att den är bra vad vet dom om vad jag tycker ?! , Ja ska nog kika lite på den och somna gött till den ikväll om ja inte somnat innan grymt trött .

Favorit programmet .



Mitt favorit program Prison Break börjar på MÅNDAG  , oj oj så jag längtat ,
Gillar du också Prison Break?

Svårt :S

Svårt med rubrik men ni får stå ut gott folk , mer inlevelse och mkt kommentarer tack annars kan ja lika gärna sluta blogga BYE !

Fre eller Lörd

Fredag eller Lördag nästa vecka åker jag och Sandra till farmor i Norge , Hoppas det finns nån som nappar och vill ha oss som slavar eller vad säger du sandra?


Grymt uttråkad på att gå hemma hela dagarna , Helt överlycklig av att jag ska jobba imorgon , aja ville bara berätta så ni vet VI DRAR :D ..
Så kommer vi tillbaka nån gång ja ska iaf ,  inte flytta helt dit än för ska vara kvar i sverige över jul är det tänkt , men som sagt åker dit lämnar cv o presenterar oss för norskarna :) ...

I januari är det väll tänkt och hoppas att vi ska börja jobba där  helt iaf :P GE MIG GE MIG :)
bara hålla tummarna ,  aja återkommer när det närmare sig nästa vecka om detta .
Ska sätta mig på Bibblan någon dag nästa vecka och skirva cv:n och skriva ut , för skrivarn vi har ,hade ju pajjat och vi slängde den i flytten fan så RETARDED :D ... hahahahahhahaha Vette fna varför jag fått de ordet på hjärnan men bror min säger de hela tiden :S .......  men han är ju Retarded så :P ..


Hej då bloggen de blir frulle och kaffe nu .

I'm så RETARDED

jaa det är jag och uttråkad , måste isäng i tid idag !!
för har jag sagt de ska jobba imöra :D ..  10 - 18 
 Hurra längtar :)  tror jag ska jobba med Pia :) .
Så imorgon kanske de kommer ett godmorogn inlägg men kvällen får vi se om jag orkar :P ..
Ni kommer sakna mig jag vet det :)
På stan köpte jag Resorb Åååh jag är helt SÅLD , dricker det dagligen nu , man känner sig piggare vill jag lova , gött att ha vätskebalansen I FORM :D ..
Funderar starkt på att köpa ett terminskort på friskis & svettis , Fan börja träna och göra någon nytta :O .. men får se , de blir att tänka på iaf ...



hej då för en stund gott folk :P
hade tråkigt förut tog några äkliga kort på mig själv här kommer ett till :)

punkt.

Tooo the STAN :P

hej bloggen .

Stan nästa ska göra några ärenden till mamma , så ska jag möta sandra klockan 15 hon slutar sin praktik då , ska handla åt mamma också , aja hemma snart igen , ska man ta sin hemma gjorde halsduk ... passar det ? ...


nja de blir tänka på tills jag ska gå


herrå bloggis


I wont cry nothing over You , Baby !

Nej de tänker jag ALDRIG mer göra .


 Sam - I wont cry   , en av historiens mest finaste låtar .

helt sjukt :O


hej bloggen .


helt sjukt är bara förnamnet , jag har inte varit sjuk på hela sommarn om jag kan minnas rätt , ¨senast var i början av juni det är helt sjukt , jsenaste 2 åren har jag vart sjuk kanske var 2.a månad eller nått nu har jag hållt mig frisk TACK GUD , eller vem du nu är :) ... har grymt dåligt immunförsvar och nu ligger mamma och är svin föökyld jag känner redan vibbarna av förkyldning kanske ska ta det lungt , ska dricka mkt te och vitaminer INGEN SJUKDOM NU pallar inte , jag mår redan osäkert som jag gör inte den smällen med förkyldning så man blir sängliggnandes flera tusen år  , låt mig va frisk nu snällllla ja ber .

Men det är nog redan kört har ju kännt mig hängig och ont i halsen på kvällarna några veckor nu så det är KÖÖÖRT för fröken Rebeccah ,
Låt jag har på hjärnan  Neyo - Lie to me
En låt du aldirg tröttnar på Nelly - Over and over again

hej då bloggis

Veckans .

veckans horoskop .. det kan du också kolla på , http://www.ditthoroskop.nu/

Väduren (21/3- 19/4)

Dina pågående projekt rör sig knappast framåt alls den här veckan. Det är åtminstone så det känns. För att bryta detta dödläge är det en god idé att rådfråga andra i din omgivning om hur de ser på saken. Du vill helst sköta detta själv utan någon annans inblandning men ibland är det faktiskt nödvändigt att be om hjälp.

Hemgjord Halsduk & Peace

jAA pEACE AND loVE Gott folk :)

Här kommer bild på min stickade halsduk vad tycks? ,
Det är ju några stickfel på den , men det ska synas att den är hemmagjord som rebeckas mamma sa :D ..

Ska man våga ha den ute bland folk eller är den lite väl ful?

Som det stod..

Som det stog i mitt dgaens horoskop kanske ska tänka extra noga på mitt utseende idag då , det händer inte ofta de inte mohahahahha , är nog inte den ytliga av mig , minns knappt när jag var sminkad sist joo fredags , men skit samma då skulle ja ut , men nu ska ja ner en sväng till stan idag foxa en sak åt mamma , så ja får göra mig lite fin då vem vet kanske träffar min Själsfrände =)



Piff , Paff så var jag tvungen att gå :)

www.Ditthoroskop.nu

Tur
Visserligen kan du ha god tur men det är farligt att förlita sig på den. När du minst anar det kan oturen istället slå till.
Hälsa
Eftersom du kommer att få mycket omkring dig vill du hålla dig pigg och alert. Då behöver du vila och inget festande.
Ekonomi
En viss djärv chansning kan leda till oväntat stor framgång, men riskerna är tyvärr betydande.
Arbete
Undvik att alltid ombesörja allt på egen hand. Samarbete på alla plan gynnas för närvarande av det astrala inflytandet.
Kärlek
Du behöver få lite uppskattning för att känna dig riktigt nöjd idag. Det kan löna sig att lägga litet extra tid på utseendet.
Relationer
En dålig relation har stora chanser att bli bättre. Det beror helt på om du vågar ta första steget eller inte.

Piff & paff

Piff paff godMorgon gott folk :)

29 Lie

jag lyssna på låten och hörde 29 lie i liten Neyo - lie to me, haha snacka om att ha mycket att göra Not ,
aja det  blir bingen nu räkna får NÄSTA   så man sover göttt inatt , 
 brukar ni också räkna får innan ni ska sova ?

Herrå bloggis nattis / Rebeccah


hur många Lie i texten?



Ne-yo - Lie to me
Hur många lie är det i denna låten?

Lie to me, lie to me, lie to me, lie to me  Lie to me, lie to me, lie to me, lie   
I just wanna be NUMB
I don't wanna feel a thing
I don't want reality Actually, reality stinks
How about we just pretend
That your cellphone didn't even ring
And that I wasn't on the other side of the door
Listening to everything, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie
Lie to me, lie to me, lie to me, lie to me
Lie to me, lie to me, lie to me, lie


Please make me believe (make me believe)
That there's nobody for you BUT me (for you BUT me)
When I ask who were you talking to Tell me it was KIMBERLY
Tell me THAT last night you didn't leave
After you thought I was asleep
Krept back in that 6:45 Tell me it was just a dream
Baby I need (I need), desperately (desperately), desperately (desperately)
To believe you
'Cause I won't be held (won't be held), responsible (responsible)
For what what (what what), what I might do
Baby I need (I need),
desperately (desperately), desperately (desperately)
To believe you
'Cause I won't be held (won't be held), responsible (responsible)
For what what, what I might to do me another lie
I don't wanna know what I know to be true
(don't wanna know, don't wanna know)
What I need you to do, tell me another lie (another lie, yeah)
I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie (oh)
I don't wanna know what I know to be true
(don't wanna know, no no)
What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true (hey, hey)
What I need you to do, tell me another lie

Tell me another lie Tell me another lie
Tell me another lie Tell me another lie



I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true

What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true
What I need you to do, tell me another lie
I don't wanna know what I know to be true,
What I need you to do, tell me another lie,

Nattis mina Läsare



Sussa sött alla bloggare & Läsare , jag tar natten nu iaf , somnar nog till filmen skulle jag tro dö trött .
Ses i morron / Rebeccah

segar kväll

seg kväll idag fan va gött , nyss käkat äppel pajj och börjat titta på filmen på 3:an sett den tusen gånger men den är helt okej att se när man ligger och döar bara , orkar inte ens sitta och blogga eller vid msn , men som sagt
Äppelpajjen var good men Rebeckas som vi käka igår var MYCKET GODARE ,
Grattis till henne som fick förlängt till 31 dec på coop också :) .. Skönt för dig gumman ,

klar med min halsduk sa ja de ? , Isåfall säger jag det nu , haha vi får se om de kommer upp en bild imorogn , och om den blir använd hahah kanske inte vågar MOHAHHAHAAHAHHAHAHA se bild imorgon vetja :D


Jim Carrey bra skådis :P

Sos familj

så hette det nu är det pause det blir vispa vanilj sås , jag är sugen ....
Det luktar pajj mummmmms :D ... Hej då¨bloggis

Tacoskväll & Smulpajj/ Äpple

hej bloggggen :)


Tacos blev det idag , mamma & jag traskade iväg till sommarlagret , FAAAN snygg soffa dom hade där VILL HA :) . Sen vidare till Willys , Där best'ämde jag lätt och enkel mat tacos , fan så gött mkt maj och lökkkk och lite köttfärs och lite gurka , fan va GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!! .. sånt dä'r me krämer o såser blää de sabbar allt DONT LIKE ! .


Sen så hade vi fått äpplen av sandras mamma från deras äppelträd såå nu gjorde jag smulpaj 2 styckna fan va göttttttttttttt i like , jag är helöt såld , MYCKET vanlijsås såklart ... men jag tror att jag inte ska ta pajj idag fan de e fett eller :O?! , äpplen har väll aldirg vart onyttigt ? , ääh får se om ja känner för de ska se på de där  nuya programmet s.o.s eller vad det heter , ungdomar som mammorna inte orkar med , hahah jadu tånåren är de värsta åren :P .. Man vet av erfarnenhet haha :D tur den tiden är förbi fan ett tag ville man ju inte leva ens , JAJAJ mammor är tjatiga allt är inte vårt fel får väll se på programmmet 10 minuter kvar 20.00 på trean :D ...Låt oss se :)
jag ska viska vanlijsås  & ta en cigg sen blir de se de där programmet va det nu hette


Hej då bloggis / REBECCAH

Ken ring - Bryter tystnaden





Han är stark och berättar i denna låt hur han har det , vet inget om hans bakgrund  men barn har rätt till både mamma & pappa lika mycket , de e diskreminering om något annat sägs :O ....

jag vet hur det är och inte ha en Pappa , men det var inte av att mamma vägrade att  jag skulle få träffa han andra saker , men när ens pappa vill träffa sitt barn ska han väll få göra det :/ samhället är så konstigt fin låt iaf.

Retarded

Efterbliven?

Here you come again !




Denna låten är med i 1,5 patrik  ända sen jag & Rebecka var och såg den på bio har jag lyssnat på den så jävla bra :D ... En sak till gott folk , SE FILMEN , så mkt har jag adlrig skrattat till en svensk film haha :D

www.ditthoroskop.nu

Tur
Turen kommer idag att visa sig när det gäller mycket små saker och händelser. Därför bör du inte förlita dig på den i stora sammanhang.
Hälsa
Just nu har du lätt att tappa sugen, och vardagen känns mycket tröttsam.
Ekonomi
Du har kontroll över din ekonomi och ska inte behöva oroa dig över den idag. Men för den delen kanske du inte ska göra alltför stora inköp.
Arbete
Inga större händelser tycks inträffa på ditt arbete idag. Istället kan du känna dig litet uttråkad under de timmar du arbetar.
Kärlek
Det mesta kommer att bli som du tänkt dig. Men du kan inte utgå från att din partner kan läsa dina tankar, utan försök att tala klarspråk.
Relationer
Alla trivs med att vara i din närhet, du utstrålar glädje och självsäkerhet.

Hej bloggen

Crowded House - Weather With you

Slappar dag med babe :) SÄTT PÅ HAN :O

Hej bloggen =) och godkvällsing .


Jaa , åkte hem till Rebecka , först blev det köpa tråd haha nej då men Garn , oj oj , 2 sskit snygga lila köpte ja , nu är min halsduk väldigt lång , på godväg att bli en sån som pippi gjorde till lilla gubben Hästen MOHHAHAHA :D
 iaf hem till Rebecka käkade  vitlöksbröd och kaffe och  Äppelpaj fan va gött hon kan verkligen baka den KVINNAN , :)
hennes bror kom sen hem och han var skit rolig , Deras katt Sune som han närmare bestämt heter mjauade tusen gånger och ville ut

KOnversation mellan Rebecka & Robert (bror till Rebecka) Om vem som ska sätta på kopplet på katten och ta ut han.

Rebecka : Sätt PÅ HAN :O
Robert: Gör det själv
Rebeccah(jag) asgarv , sätta på han framifrån eller bakifrån hahaha ,
Rebecka tänkte inte på sitt sätt att skrika sådär men oj oj vilken sköööning de koppla sen vad det var hon verkligen hade sagt haha :P .-..


Sen ringer mamma och säger att jag måste komma hem för att hon ahr ingen nykel med sig MEN ÅÅÅH åka ända från stockfallet skoj tar liksom 45 minuter typ , jaha aa jag Rebecka sätter oss på bussen påväg mot torget när vi är vid sunsta tänkte ja ringa o säga till mamma att jag var påväg men då sa hon Nu kommer andreas här , JAHA , så in till torget och sen vända var det :D tillbaka hem till Rebecka , tur vi gillar att åka buss så mkt Rebecka :) ..
Sen när vi kom hem så hade Rebeckas mamma kommit hem så hon hjälper rebecka att börja med sin stickning sen satt vi från 17 - 22 och satickade och snacka skit , lyssna musik drack kaffe och gosade , jaa hurrrra vilken underbar kväll bättre kunde den inte varit , ONT I HANDLEDERNA & FINGRARNA , fy fan , men det ger resultat fan va roligt det är .:D ...
Nu är jag hemma iaf , de blir sticka en stund till sen blir de BINGEN :).

Får se vad som sker imorogn inget planerat men vem vet allt kan ändras allt kan ske i rebeccahs liv så förvänta er inte att jag ska döa hela dagen imorgon :) 

Hejdå bloggis blogg=)

Vecka 42 , Måndag den 13 Oktober, Mormor

hej bloggen , detta inlägg är till Mormor Berit :)


Idag har min Mormor namnsdag eller ja hade ,  hon lever inte längre men om hon hade gjort hade hon haft Namnsdag idag och därför hyllar jag ett Inlägg till Mormor Berit :) .. Världens COolaste mormor och BÄST på att göra plättar ... Glömmer aldirg smaken av dina Plättar ....... Mummmmmmmmmmmma , Det var med henne jag börja titta på serien - "Våra bästa år" ni vet den serien som går på 3;an på förmiddagrna  och ja menar det var flera år sen och det har hänt massa på den tiden men den där di Mera han är med i spelet hela tiden han .


Många minnen har jag med dig Mormor :) , ska tänka på dom hela dagen , för det är din Namnsdag .

Älskade Mormor  Vi ses i himlen ,

Hej då bloggis / rebeccah

5 saker

5 saker ni inte visste om mig!

Måndag igen! (10 veckor kvar till nyår, vart tar åren vägen?) Är måndagstrött och tänkte därför börja med det här:

  1. Stavar egentligen Rebecca alltså inte Rebeccah
  2. Jag gråter till sorgliga låtar(tex. Takida - Give into me)
  3. Haft 2 kaniner och 3 Marsvin( nu en hund och en katt)
  4. Jag dricker Resorb dagligen (smak= Svartvinbär)
  5. Tagit en öl med Mange Smitdth( Snacka om väder och vind bara och om va mkt han gilla karlstad)

Ovanstående är en utmaning, känner ni Er manade? Kör hårt, det kasnke är för tidigt på dagen för att utmana någon...?

Höstlöv?

Hösten är här det känns verkligen i både luften & de syns på buskar och träd fan va skönt det är med hösten det är så friskt i luften :) , HÖST ÄR BÄTTRE ÄN VÅR , SOMMAR BÄTTRE  ÄN VINTER :)
Varför kallas det höstlöv? , bara för det har olika färger på våren kallas de vårlöv då? nej har jag banne mig aldirg hört iaf :O... aja Hej då bloggen , bara en fundering jag hade .




Godmorgon alla nissar.






Godmorgon kära blogg sovit gott allihoppa?

SKIT OCKSÅ ...

Hej & godmorogn Bloggen :)
jaa skolan måste man till lämna in en bok som skrevs av selma lagerlöf för hundra år sen , som vi var tvugna läsa i Svenskan tror ni på fullaste allvar att jag läste ut den NEJ , svar NEJ haha , men ja vetinte varför jag varit så lat så ja inte ens gått och lämna tillbaka den på bibblan i skolan det blir idag det , sen hem till Rebecka , Äppelpajj & vanlijsås MUUUUMMMS men först ska vi gå LÅÅÅÅÅNGpromenad , sen förtjänar man de där med äppelpajj :P .. 
Helst ska äppel pajen vara dränkt i vanlijsås eller hur? .





Herrå blogggen

Horoskop





Tur
Du riskerar idag att få ett för dig värdefullt föremål utbytt mot någon värdelös liten pryl.
Hälsa
Om du ökar träningsdosen ger det ett bättre resultat och du når ditt uppsatta mål tidigare. Det mesta beror på din egen disciplin.
Ekonomi
Du försöker vara försiktig med dina inköp men du kan ha svårt att få det att gå ihop idag. För tillfället finns det inte så mycket du kan göra åt det.
Arbete
Undvik jäkt och stress. Ta i stället tid på dig att analysera din situation för att se vilka alternativ som står till buds.
Kärlek
En stor besvikelse väntar om du inte kommer ner på jorden och ser mer praktiskt på saker och ting.
Relationer
Kan du i dag inte slippa från en oönskad dispyt bör du vara försiktig och undvika all upprördhet och häftig diskussion.
Kolla erat horoskop dag för dag på www.ditthoroskop.nu

vet ni vad som sker nu?

hej bloggen och kanske hej för sista gången ikväll gott folk (Y)

Tog en pause från stickandet 5 minuter skalade morötter så nu blir det Morötter och veckans 3 avsnitt av AA , Andra avenyn bästa svenska serien förutom Rederiet det slår nog allt :D .. och Vita lögner :D .. fan så bra ,

Morot och AA , hej svejs Bloggiiiiiis ;)

JAG ÄR SÅ BRA !!

Hej bloggisen :)

jag är så bra vill jag lova :D nu har jag fått Rebecka att börja sticka också jag vet det smittar av sig , som Veronika gjorde på mig , men jag vill säga att jag ahr stickat lite väl mkt nu så min handled mår dessvärre :O .. de har blivit långt nu men jag kan aldirg sluta helller , ni vet sådär som att läsa en bok lika intressant är det att se resultatet när man stickar man vill bara MER OCH MER OCH MER ,
Ska med Rebecka på stan imorogn så ska vi köpa Garn MOHAHAHA , min halsduk ska bli som Pippi långstrumps gjorde till Lilla gubben hästen ni vet :)
Så det krävs mkt garn  vill jag lova er :D många olika färger ska de bli lite clown Pajas aktikgt men de e bara skojj :D i LIIKKKKE ... så här ser den ut förtillfället , röd och grå ,

Försöker driva en konveration med Rebecka på Msn men fick svaret stör mig inte jag koncentrar mig haha , hon stickar , den lilla Masken mohahhaa :D ... aja vidare till min egna stickning , fast jag kan faktikskt driva en konveration på msn fast att ja stickar men ni vet Nybörjare dom behöver sin tid i lugn och ro :) ..


Herrå bloggis :D




Så här såg det ut i Fredags :

 Inte så mkt att komma med elelr hur haha?!

Present :)

hej bloggis  & Godkvällsing :D


Fick present bara sådära av min kära vän Rebecka , Gissa vad :O? , 2 tia lotter haha varav en var de 10 kronors vinst på så de blir det ett ny lott vinner ja miljarder där så flyttar jag till thailand mOAHAHHAHA :D


Hon är så gullig :D ..fast de stog bakom kuveret ev. vinst delas med mig haha :)  hon köpte med massa fett tills igår också vi smällde i oss fettet och sen blev vi så feta så vi la oss och söööv :P , idag har vi iaf vart ute gått så allt fett gick bort :D


Herrå bloggen / Rebeccah

Kliar .

Hej bloggen

 Konversation med mig och rebecka :)
Rebecka: Det kliar , (tar av sig mössan)
Rebeccah: Du har möss :O
Rebecka: Nej inga möss det kliar i pannan.
båda: As garv,

Oj oj vi kan allt ha våra roliga konversationer vill jag lova ,
Kommit långt mpå min halsduk bild kommer senare , har lite att berätta men Rebecka är här och nu ska man hjälpa henne föra över sitt nummer och skaffa Halebop , Vi kom nyss in gått 1 timma i skogen skönt skönt vill jag lova , varmt blev det , några större upptåg lär inte hända idag , återkommer På återseende bloggis (Y) ,

Herrå bloggen!

Apstinens

hej bloggen

Ser filmen på 3:an , ville bara berätta att jag har sån apstinens så fy fan.


Jag har mått så dåligt idag inte rökt en enda cigg :O .. det var längesen jag var utan cigg så här länge rökte sista ciggen 5 imorse , shiiet hont i huvvet o mår skit jävla apstinens :O ...

Herrå bloggen , / Rebeccah

Godkväll bloggen!

Hej bloggen


nyss dushat eller ja snabb bada fan va skööönt , ska lägga mig i soffan med pjamas o goosa lite med edwin nu :D  film på trean , komedi , kasnke värt att se

Herrå bloggen

Händelserna igår .

jaa igår det blev harrys som sagt , träffa många personer , Hoppsan går inte in på detaljer det blri så jobbigt men harrys blev de för mig och sandra igår ,  först satt vi hemma hos mig  och teuqilla racade  flaskan tog slut , MOHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHA ,

En kväll att minnas det var grymt mkt folk ute igår , Idag är det värrre med måendet men sånt får man överleva 

Herrå BLoggen

Ånger.

 Hej blogg

Ångrade mig , det blir dush istället , Rebecka måste komma fort jag håller på och dör här :O
Ångest idag också BTW .  sånt får man leva med så (Y)!

Bee happy som en apa vet jag !

Herrå blogg/ REBECCAH



Den Galne professorn

det blir kika lite på den den börja dock 17.35 jag har den till o med på film egentligen är den inte så bra men
finns ju inge annat att se , Det känns som söndag fan vad boooring .


You mean Everything too me

My TV , I love you =) är det något roligt på den käraste idag då?! ,
Mamma fortfarande på Kusten var uppe på nått berg och kolla utsikten när jag ringde förut , vad dom ahr det mysigt då själv har man städat hela lägenheten såg ut som fan , bror hade folk här till 8:a imorse , jag kom hem 5.00 och då¨satt dom o snacka på ahns rum 4 killar och 2 tjejer HUM vilket liv ja kunde vilket fall inte sova så jag låg och stickade tills alla drog , et var runt 8:a vaknade igen vid 12.00 Gick ut med edwin och som sagt städa och mat har de blivit gjort idag nu har jag tänt ljus och tänkte mysa mig framför tv:n ett tag med edwin ett tag :D ..

Edwin min hund alltså haha :D .. rebecka kommer vid 21 , hon köper med Cigg , Mjölk , Onyttigt m.m .

Sant eller Falskt?

Hej bloggen

Är de sant att fåglar simmar när dom är kåta?

godmorgon bloggen!!

Mat & sticka blir , sen sova en stund till sen kommer Rebecka förbi med gooodis hoppas jag :D MOHAHAHHAHA  det är faktiskit Lördag :D ....


Igår
Det blev harrys mesta dels av kvällen jag och sandra drog in dit typ halv 11 :P .. lyckad kväll fast en grej kan man ju få ogjort iaf :/ .. Fan ta mig alltså , men det är hemligt vad de e men ångest SVAR JA !!! Ska stå i skamvrån ett tag städa hemma lite och så också innan Rebecka kommer så jag får vila vidare om jag ska hinna någonting idag (Y) ..  ska dränka mina synder i GODISPÅSEN idag . eller va nyttiga , en påse morötter kanske eller vad säger du Rebecka? ,

Hej dåå bloggen
Rebecccah

05.14 call

Ringde mamma 05.14 åååh lovande sådär skit smartr väckte Per också för den delen skit också men på brist på annat tog en promenad från ibis hotell , blev film där med några sen hem då:D ensamt gå själv men träffa två kilalr som ggick från wåxnäs som skulle till station hem till Åmål vilken fucking åmål hahahhaha Mattias och Andreas hette dom COOOOOLT ... aja ska sticka sen blir det nog natten trött iaf , full JA lagomt men det duger ska dricka resorb ska ju upp och ut med vovven i tid så snälla GÖR MIG INTE BAKFULL :D ...


/ Rebeccah

utgång .

ut ikväll blev dansa lungt gott folk :D de ska inte jag göra iaf :D


Rebeccah

MEGATÖNT

hej bloggen :D

alla får tycka att jag är en mega tönt som stickar men det är avslappnade och roligt så jagänker fortsätta , en halsduk hurra :D ... fan gött kunna sitta vid datorn och sticka bara o slappna av och göra lite annat än tv & dator när man sitter hemma , hoppas man kan insperera andra kanske ? , nej för töntigt det är inte bara Gamla kvinnor soms stickar och man ska se upp till sånna som stickar de ska ju vara stickat i år vem tror ni sitter och stickar tröjjor osv ?? ... jaaa jag beundrar dom de blir så fint och sen att det är lätt och roligt gör ju saken mkt roligare :D ...

Tips från mig BÖRJA STICKA flickor även pojkar hurra :D haha ... där kanske deva lite väl överdrivet men alla minns väll när man fick lära sig sticka på syslöjden? , jaa minns ni? , jag minns iaf tyckte det var PEST & PINA men nu är det bara roligt , börja idag , och jag tänker fortsätta imorogn , för nu får jag lägga ifårn mig stickorna ut med hunden och sen blir de in i dushen och göra sig ioring , det blir utgång ikväll .

hej då Bloggis / REBECCAH

En timme senare

en timmes stickning här är resultatet :D .. FUNNY FARM :D

Mat , sväng , sticka

hej bloggen .

Gjorde mat  , korvstroganoff och ris, slängde i mig det så man har nått i magen när man ska ut ikväll men de blir väll att man spyr upp den istället haha det märks :D .. sen åkte jag till Veronika och lillebror viktor en snabbis kom hem för en stund sen , jag är super nöjd med min nya blogg design hurra  :D ...  hon som designat är inte riktigt klar såp får skriva mer sen TUSEN tack iaf så länge hehe :D jag Älskar den :) ... Kunde inte gjort de bättre själv hahahha FÖr jag kan inte så :P ...

Nu har jag börjat sticka ja ni läser rätt jag stickar börja idag , har suttit flera dagar kollat på när Veronika stickar o tröjjer o skit så ser de så avslappnat och roligt ut så jag har startat nu ska göra en halsduk är det tänkt får se hur det blir med den saken risken finns att man tröttnar men det märks , ska sticka vidare skriver sen igen ska dusha och se vad man ska ha på sig ikväll .  Kram sålänge .


/ Rebeccah

Nu ni ...

Nu är den i bygge för MAKE OVER min blogg så vi örs när den e fin fin :)




Tackar SveaJ som  gör den nya designen :D återkommer med stora Tack när den är klar :)


/ Puss & Pörr

stan .

hej bloggen !

Blir en sväng med sandra på stan , Ses :)

/ Puss & pörr

Wentworth Miller , Tänker på dig Hela tiden

Tänker på dig hela tiden , tiden med dig på fiket åååh kommer aldirg glömma det :O:O ...



Puss & Pörr

saknaden.

saknar er så :( vi fyra KO gänget men jaa de blev som det blev :( ..
har iaf kontakt med saara party sara hehe :D .. träffas ju iaf när vi är ute osådära :D .. och snackar på msn fortfarande men inte kannika & camillo men det blir väll så cväxer ifrån varandra vet inte , ingen hör ju as sig så dem har väll fullt upp med sitt. Det lär ju inte bli så mkt umgänge för jag drar ju till Norge också men jaa , saknar våra tider iaf.

Saknar dom iaf ,  slänger in en bild på tiden med er näör vi en gång gick i skolan vänta på bussen hurra :D .

Puss & PÖRR

Lugg eller inte ?!

Jaa ska man ha lugg elller inte här kommer skit gamla bilder dock när jag hade luggis :P haha , jag fundera på att klippa de igen men jag är JÄVLIGT osäker ggott folk så hjälp mig :D


Puss & PÖRR




Ja som sagt vad m Luggis or not?!

Godmorogn bloggen.

Hej bloggen !

Allt bra med alla er ? , med mig är det bra utvilad och kännner mig på topp och det är fredag , hoppas alla får en bra dag , PUSS & PÖRR såklart (Y)

Horoskop, dagens

Kolla ditt horoskop på www.ditthoroskop.nu
Tur
Var på din vakt. Det kan innebära vissa risker att idag skriva under ett papper.
Hälsa
Du bör ta det lugnt och tänka på att inte ta ut dig. Unna dig något extra som är välgörande för hälsan, till exempel ett bad.
Ekonomi
Du oroar dig, men det händer inget med din ekonomi de närmaste dagarna. Viss nervositet finns inför en affärsuppgörelse.
Arbete
Du känner dig förbigången i ett visst sammanhang, men kanske har du dig själv att skylla.
Kärlek
Det är stor chans att du och din partner kommer att få en rolig dag tillsammans. Detta kan leda till att ni kommer varandra närmare.
Relationer
Du har idag stort inflytande hos dina vänner. Kanske kan du försöka få en vän att sluta med den där ovanan som du irriterar dig så mycket på.

Julafton

75 dagar kvar  / Puss & Pörr

167 dagar

tills jag fyller 20 år , var tvungen att räkna så där får ni veta också :)GRATTIS REDAN TILL MIG DÅ :D

Nu menar jag verkligen godnatt inge mer bloggande ikvällsing/ Nattten nu .
Puss & PÖRR

Emelinda har rätt!

JAG HÅLLER MED DU EMELINDA :O



Inlägg av Emelinda
Ja jag har faktiskt haft tanken ett par dagar, att lägga ner allt vad bloggandet heter. Sluta blogga och framför sluta läsa andra bloggar. Jag blir bara irriterad på alla dessa jävla videobloggar, dagens outfits, systemkameror, plastikoperationer, modellande... ja listan kan göras lång. Hela jävla bloggvärlden har gått till överdrift.

Från början var det som en dagbok, ett ställe för människor att skriva av sig om vardagen. Nu är det som rena rama tävlingen om vem som är snyggast osv. och har flest kommentarer om det hela. Så sjukt trött på allt som har att göra med "hur man ska se ut" i dagens samhälle. 
Jag blir bara mer och mer negativ av allt o det vill jag inte vara. Så what to do? Jo sluta läsa skiten, finns ju bara ett par ytterst få bloggar man kan läsa numera som inte innehåller något som helst av ovanstående ämnen.


Det tåls att tänka på saken så att säga.

Wentworth Miller UNDERBAR TID MED DIG :)

Inte skulle jag ljuga om nått sånt klart jag har pussat Wentworth han är så snygg en halv timma fick jag med han ensam  satt på ett fik och bara snacka skit , han är verkligen trevlig irl det KAN jag lovar er ,  men de blir natten nu  som sagt min looover , de är min stora kärlek jag vill ha han NUUUUUUUU .... men som sagt va inte så svartsjuka jag blir ledsen då , var glad för min skull :) ...Eran ´träff  med han kanske kommer också :D PUSS & PÖRR / REBECCAH NATtis också.


Kommer aldirg glömma  den halvtimmen jag fick med dig på det där fiket , du fick mitt liv att se ljust ut :)

Nattens låt.

Swingfly - Singing that Melody


PUSS & PÖRR

Då var de FREEEEDAG .

Redan fredag veckan har bara rusat iväg , fast jag inte gjort nått vettigt alls nästan , men som sagt tiden går fort när man har tråkigt eller roligt kankse man säger MOHAHHAHAHAHAAH .... De blir nog ut idag elelr jag vet inte ska sova på saken sen märks det men skål och välkommen , mamma åker till kusten idag så de blir Ensam hemma HAHAHAHAHAHAHA .... göttMOOOOS (Y) / PUSS & PÖRR såklarttttt gotttit folk.

Design :D

Som sagt öppen på förslag hur jag skulle kunna ha min blogg :D .. vill gärna ha hjälp såkalrt blir det ett fint inlägg som tack i min bloggisss :D PUSS & PÖRR ALLA LÄSARE :D

01.10

prison break .  på 6:an ,
Som sagt snyggingen som jag fått äran att pussa på kinden och träffat en hel havl timma :O ..jag fattar de inte ens själv , men varje dag påminns jag om att jag verkligen har träfffat han IRL :O:O ... aja Ingen avensjuka snälla :)

Wentworth My looover :O

Kvällen kanske .

ja nu blir de nog nattiii ... iaf för bloggen vila i frid några timmar får han , hon den det göra nu

PUSS & PÖRR/ Rebeccah

SKYNDA , klockan tickar ...

jaa skynda på , klockan är snart 00.00  vill slå mitt rekord  på läsare idag :D ... tror ja redan gjort de men fler läsare skadar inte haahhahahaha , BESATT svar jag finns de nått bra på tv då BTW?

FAVORIT?

vad är era favorit låtar då? ... Skriv .. vill gärna ha tips till imorgon på party låtar :D

Födelsedags BARN

snart är de sandras tur att fylla år 19 år hurra hurra hurra , 1 år sen nu som vi var ute o du fyllde 18 år shiiet vi blir storqa nu vi är inte skitungarna på wåxnäs som lekte häst och hoppa hage längre haha :P ... Tiden går man hinner inte med själv , 19 oct fyller hon iaf nästa söndag , lille snuttan ,  =) PUSSS & PÖRR

Födelsedagar & julafton

jaa hur många dagar är det kvar tills jag fyller år:O:O , snart 20 år herreguud vad tiden går fort eller ja snart och snart ,
 6 månader elelr nått 2 april fyller jag tiden går fort tänka sig att det snart är JULAFTON sjukt SJUUUUUUUKT verkligen , snart är de snö eller blask som vi brukar ha , jaja , De e mkt just nu tiden rinne iväg .


LÄSARE :O:O:O

Oj oj kommer snart slå mitt egna record på läsare ikvälll >HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRA För mig :D ..


Kul att så många gillar min blogg eller hatar den vette fan varför ni läser men HURRA :D

/ PUSS & PÖRR

galet.

Galet , kul på msn  hela dagarna i ända NOOO  ...
 PUSS & PÖRRR

BTW

Den som har lust ,ork & vilja , får gärna göra nått kul med min blogg helt fritt :D .. Snygg design enkel med lite  kuliga färger kanske bara hojta till , jag är värdelös och kan verkligen inte :)
Vore ju kul om man fick den lite fin nu när de e många läsare som sagt :( .

/ PUss & PÖRR SÅKLART

Glad ?!

jag blir glad så många läsare :D .. super skoj fast varför läser ni den? skriv kommentar vill gärna veta vad de e som intresserar er att läsa just min blogg?


/ PUSS & PÖRR

tips på bio

Ska ni gå på bio?!
 gå och se  1,5 Patrik den var rolig , hehe :D
Sex and the city var också bra men det är ingen film du behöver se på bio lika gärna hyrfilm :) ..
Mama Mia är också sevärd :D  nått man ska se på Bio det :) .

Blivit bio  nu så ofta har jag nog aldirg vart på bio :P .. 
Jag & rebecka som dejtar försöker få de bra emellan oss haha :D Inga andra som vill gå på bio med oss så vi får ta saken i egna händer  MOHAHAHA :) .. PUSS & PÖRRR

Torsdags film.

Torsdag.

Fredag imorogn och jag ska inte ut , oj oj har teuqila kvar kanske blir det imorogn eller vad sägs? nån som är sugen jag vill inte sitta hemma :O?! ... vi får väll se , kasnke inte känner för det imorogn , men som sagt varför siotta hemma och ruttna när man kan göra skojjiga saker istället !

Mamma åker till Kusten med Per imorgon så Helgfritt från henne iaf , dock blir de ja som får ta hand om hunden själv , men det får jag väll stå ut med tur jag har en bror som man kan fjäska för så han kanske kan gå ut med Edwin någon gång iaf :) ... Ha så kul Mamma Mia :D ...

idag har jag inte gjort något speciellt bloggat och sen har jag bråkat med mobilen som sagt sen gått promenad med mamma och edwin och sen nu blir det käk och tv ikväll har ingen lust med nått större Evangemang hehe :P ..

Som sagt hör av er om ni ska med ut ... just nu känns det lockande men vem vet man tar minuten som den kommer inte sant ? . PUSS & PÖRR gottt FOLK :)

Suddig bild ... hata webbcamera :D

Störd !

Störd mobil ,  den hacka upp sig så ja tog ur batteriet sen fick jag inte ens igång den :S ... slängde den i golvet 1 gång så gick den igång igen man kan kalla det för DAMP .. !!!!!!!! Man blir som man umgås kasnke slå mig i golvet en gång så ska ni se att jag också börja fungera ibland när jag stänger av mig själv ibland , shiiet ska jag behöva använda en gammal mobil nu och betala för denna skiten till agusti 2009 utan att ens kunna använda mobilen NEVER säger jag bara ,
Det ska bara krångla spåeciellt när man inte har den bästa ekonomin GE MIG 103239593734739483 kronor .

/ REBECCAH Puss & PÖRR såklart !

i wanna know , Who needs a BROKEN heart ?!

jaa det kan man fråga sig , låten är bra och ett bra budskap gott folk , tänk på den frågan ni , de gör jag iaf .

MÅSTEN !

jag gillar inte att ha måsten I HATE IT , Måste:

- Komma ut och röra på mig lite varje dag
- Lämna in en Lånebok på skolan  - fick brev igår
- Stanna hemma i helgen
- Få ett jobb , - öppen  för förslag, Norge på G nu iaf får hålla tummarna för det

Kan inte komma på nått än men de finns massa ,


Har:
Städat rummet idag iaf :)




det kan ju stämma haha :P

Dan hylander



sÖKTE GOOLE  så ser han ut iaf , han ser ju också ut att inte vara så vanlig eller?! haha
Dan Hylander fick en Rockbjörn som bästa manliga artist 1984
Född 1954.

Mamma tro mig

Sitter och lyssnar på "Mamma tro mig " skit härlig låt av Dan hylander , en gammal dänga men fan :D sånt gillar vi :) ...
bra budskap ja ser mig själv i låten lite haha , han sjunger :


Mamma tro mig , jag är nog inget vanligt barn.
Jag ser saker som , inga barn har en aning om ,
MAMMA TRO MIG!!!!

Alla vill vara unika , jag tror att jag är unik  , jag vill inte vara som alla andra iaf ,

PUSS & PÖRR Gött folk :)



Dagens Horoskop

Tur
Om du bara bjuder till kan detta bli en lyckosam dag för dig. Allt tycks gå din väg just nu.
Hälsa
Om du har varit lite krasslig på sistone är det stor chans att du kan kurera dig idag. Försök att äta mycket frukt och grönt.
Ekonomi
Din ekonomi kan få sitt ett uppsving idag genom att en person är generös mot dig.
Arbete
Ta på dig en besvärlig uppgift om den bjuds. Någon är övertygad om att du klarar av det.
Kärlek
Idag gör du klokt i att ligga lågt när det gäller kärleken. Du är inte alls på humör.
Relationer
Du tycks leva kvar i det gamla och invanda. Förändringar känns lite skrämmande.



Kolla ditt egna horoskop för dagen på www.ditthoroskop.nu

Så kan de gå :O


Det kan kännas jävligt Ibland , men det är bara GILLA LÄGET !

forgett to tell !

jag är hos veronika och viktor och för den delen så komme rja hem tidigt imöra , får se va de blir , de blir en okej dag imorogn hoppas jag eller idag eftersom klockan är den tiden den är .............helgen några förslag på hyss?

så kan man se ut när man är ...

SJUK se så söt.

happy family


Lite avensjuk blir man allt på denna familjen eller?!
SKA IAF SE AVSNITT NU MED DEM  :D PUSS & pÖRR
Lit

hör hösten till .

jaa förkyldning på G , men det är sånt som hör hösten till så NJUT :D



förbannade skit :o

SKIT MOBIL ,  ingen försäkring tog man  helle den är helt cp , så man får typvja formatera fast återställa heter de , allt försvinner som man  har lagrat på mobilen sms och kontakter man inte sparat på minneskoret så ni får ju ge mej elelr skicka sms till mej o skirva vem de e ifrån så jag kan lägga in era nummer igen det är så lagomt kul att allt ska krångla HELA TIDEN .......................................................................... 2 veckor efter att jag köpte den blev den så dampig , och då fick ja ha min gamla mobil så länge hade den nya mobilens lucka på databordet gick där ifrån 2 minuter kommer tillbaka så har HUND fan fått tag i luckan så nu går man med en halv äten bakluckan de ser ju lagomt snyggt ut (Y)
När jag köpte mobilen fråga dom om ja ville ha försäkring på den men jag tackade glatt nej och sa att : JAG ÄR RÄDD OM MINA SAKER !!!

tjiii fick jag för det , och  den får typ sina damp anfall varrannan månad eller så , grymt synd iaf annars är min mobil guld värld , men man blir som man umgås ja får ju mina anfall jag med :D .. så vi har lite lika där fast mina kommer oftare dock... /PUSS & PÖRRR



Sanning .

De är utsidan man faller för men insidan som får en och stanna. var dig själv lev på ärlighet
och behandla andra som du själv vill bli behandlad.

mobil.

Finns på mobilen , ska vara barnvakt CIAO / PUSS & PÖRRR

AVtändande ord en kille kan säga ...

 FY för dessa ord :

Snygg
Sexy
Heting

Dom tre orden kan ju bara gå någonstans , avtändande och oanvändbara
En tjej blir hellre Kallad typ : BLOMMA eller SÖTIS eller nått gulligt värre !!!!!!
Mest hårda killar som tar i med de där NOT orden , men nej tack :D ....

Tips bara :D .. PUSS  & PÖRR

Ny plåga?? Ragga på!?

Kick - Ragga på


http://www.youtube.com/watch?v=0WALF5nApXg&feature=related

Det är slut fatta :I?

Det är inte problemen som förstör relationen, utan det är när vi slutar lösa dom tillsammans


citat .

- Dricker du mycket ?
- 15 liter i veckan



haha , jag och rebecka har tittat på Järnets Änglar svensk film var vi och hyrde¨på nöjesbutiken , DEN VAR BRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 av 5 Rebeccah puffar:D

VAR ÄR BOXEN??

DÄR ÄR BOXEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! It's a bag in box :D:D
B som Bag B som i box  B som i Bag in box , :D




PUSSSSSS & PÖRRRRR





PÅPEKAR !

Att efterfestens nya design är skit ....... btw jag heter Rebecccah där (Y)

VAL att spela bort

Man kan vöälkja att spela bort alla juveler på bingo också man vinner aldirg tur de inte är riktiga pengarHAHAHHAHAHAHHAHA


KING - KUNG PÅ KING :D JUVELER

Spelare: labbbbbbbbbbbbbb       Logga ut
18 287 Juveler

MÅNGA JUVELER DET NI :D  bäst på king :)

REKOMENDATIONER !!!!!

har man tråkigt spelar man www.KING.com så det blir det nu ..jag heter Labbbbbbbbbbbbbb där haha:D ... varför ?! jadu , gjort många konstiga namn  men det är nog de konstigaaste fråga inte gjorde den snabbt för ja gjorde den flera år sen på skolan haha , det var en sån vilar pause man tog när man inte orka  sitta med skolarbetena :D .. 

 PUSSS & PÖRRRRRRRRRRR SNÖRRRe :P'


P.s
det är många roliga spel jag spelar mest STARTRIS ... ingen slår mig i det , KUNG på det :D

Undrande personer...

Ni kasnke undrar vad jag gör vaken nu ,  Fast som sagt brukar vakna vid 9 på mornarna nu när ja för en gångs skull  är arbetslös och inget att göra på dagarna då jag kan SOVA hur länge jag vill  nej då ska man vakna tidigt , kom i säng vid typ halv 3 igår , gfick upp 8:a de va gasnka jobbiogt hemma från arvika nu iaf , dom skulle ändå hit så fick ÅKA BIL göttt göttttt , var meningen vi skulle gå upp 7 men vi försov oss , Paulina tryckte på Snoooz förstår henne jobbade 15 - 00  igår , inte undra på att man är trötttt ............. Jobbigt värre och köra i dimma 2 minus var det i högboda , ussssh , men i karlstad sken solen jag blev inte dirket överraskad precis HAHHAHAHA :P

SOLA I KARLSTAD / PUSSS & PÖRRR

vad rör sig i min skalle?

I min skalle den senaste tiden och nu ,




JOBB JOBB JOBB JOBBB ... Kul börja vuxenlivet med arbetslöshet NEVER att jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen jag ska klara det här , NORGE NORGE GE MIG HOPP GE MIG JOBB :)



Norge here we COME :D

programmet - Stjärnor på is

Fy fan vilket skit program ärligt talat finns väll roligare serier man kan se & göra :S:S ... varför nått sånt tönt visst Dans & sång gillar de flesta men lite väl överdrivet med de där :S vem vill se det ?! ...

Nej skit enligt mig , titta när ett par dansa sen tröttna jag väldigt fort , nej ush jag ser hellre på bolibompa , bolibompa is the SHIIET :D ...


rainbow

sex and the city- filmen

filmen får 4 av 5 Rebeccah stjärnor:) / PUSS & PÖRR

angående lägenheten

Lägenheten är en 2:a i samma trapuppgång där sara bor så vi blir grannar isåfall , 3000 kr i hyra :D och som sagt mitt i stan och skit fin var den :O , lyx enda negativa 'är fransk ballkong men skit samma kan man överleva med ;D.... Mitt i stan och billig , och desutom stor garderob och ganska stort kök m.m :O ....
 Jaa a, får hoppas att tjejen ringer i slutet av veckan här , HHUURRRRRRRA :D




LYX om man får fltytta in i den MITT I STan hurrrrrrrra!!!

glädje

drygt 2 veckor ,

om drygt två veckor drar jag och sandra till norge , det r bestämt nu , ingen återvändo finns inga jobb här i karlstad bara att inse fakta , fan man måste göra nått för sin egna skull inte bara tänka på andra hela tiden, det funkar liksom inte , så nu blir det så , bye bye karlstad , är inge jävla snack bara utan nu får de fan bi och ta tag i sitt liv , ska sätta mig på bibloteket skriva en riktigt bra cv så man kan lämna ut lite överallt i norge , nu är det ALLLVAR de går inte att bara gå hemma och vänta på att någon ska knacka på axeln och fråga om man vill ha ett jobb liksom man måste våga CHANSA lite , så här funkar inte , jag har grymt tråkigt varje dag av att gå hemma de tar så jävla mkt på pchyket man går hemma och gör samma rutiner varje dag med tre bra  ord INTE ETT SKIT,


Så nu vet ni drygt 2 veckor drar ja , har ju en lägehet på G inne i stan också en 2:A MITT I STAN  , så där får man bo när man kommer hem , billigt och bra , hoppas att går bra nu så man kan börja känna att man lever ,

Jag är i arvika bara fär att få lite annat att göra fast här gör man inte så mkt heller , men jag fick iaf tag på¨en väska som ja velat ha länge nu en liten lätt en som man kan ha när man bara ska ha mobil och plånbok med sig så de e ja glad för :D ... kärringväska typ :D¨blev hämtad igår för paulina skulle lämna en  på tågstation i kil så då hämta hon mig så ska dom till karlstad imorogn så då åker ja med hem , åkte med bara för att få lite ändring på rutinerna lite, som sagt NORGE here we come :D ...................

Hoppas tjejen ringer om lägenheten här nu i veckan skulle va perfekt flytta in där o dra till norge sen , aja , får se hur allt blir ......................


Puss & PÖRRR ,


Låt inte ....

Don't let the smile fool you!

Pusss allla gullungar :D & godmorgon =)

somnade tidigt igår jag & sandra spelade kort och yattzy med krister & Lena hennes föräldrar trevligt trevligt grillade och käka gött som FAN :O , man blev trött efter maten det blev lägga sig och se Mama mia har ju redan sett den på bio men som sagt skoj att se den igen låtarna är ju :D ... sen somnade vi runt 22 hahaha ,
man bir ju trött av att först va ute fredag och sen jobba  dagen efter känns som man är 100 år gammal men resorb ärså BRA :D:D: de hjälper verkligen (Y)

KANELBULLENS DAG

jaaa då blir de bulle & kaffe på jobbet tar med en bullpåse så de blir att fira STOOORT :D ...


Puss & PÖRR

work

ja nu blev de jobba godmorogn alla föresten PUSS & PÖRR

KVAR INNAN START !

Ska göra håret och göra naglar och sminka mig sen är jag klart för PARTY :D ...

PUSS & PÖÖRRR Hoppas alla har en bra kväll =)

SKÅL!!!!!!!!!

LYCKAT :D

Hårfärgningen blev precis som ja ville ha den ROSA OCH BRA som detta tangentbort ungefär lite ljusare kanske SKIT NÖJD MED RESULTATET :D

PUSS & PÖRR

Hårfärgning SE HIIIIIIIIIT :D

Hårfärgning blir de inför ikväll götttMOOOOS lite förnyande liksom ,  ja ska färga ROSA som Kelly O :D ..jag hopppas det  blir snyggt ska ha en grön mönstrad klänning på mig hopppas det MATCHAR BARA :O de blir fin kombination allt är fint på mig .
 
PUSSSSSS & PÖRRR

FIRAR på jobbet :D




Imorogoin ska jag jobba  , Chefen ringde nyss , så de blir lungt med alkholen ikväll och det blir att ta med bullar till jobbet och bjuda Inger och malin , nu när det är KANELBULLENS DAG OCH ALLT :D .. därför jag bakade såklart :D ...
PUSS & PÖRR

FREDAG :O:)

Fredag hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LYCKLIGARE kan ingen vara , ska dricka resorb och ta en kaffe på BALLEN med morsan ,

PUSS ADJÖKEN FRÖKEN och självklart Puss & PÖRR


bra konversation :O

min tattoo är så fin......... säger:

nisse

Rebecccah ,:D säger:

känner ingen nisse

min tattoo är så fin......... säger:

vem är du?

Rebecccah ,:D säger:

Agda

min tattoo är så fin......... säger:

från?

Rebecccah ,:D säger:

månen

min tattoo är så fin......... säger:

vad kul.. jag är en stjärna så vi är grannar

Morgon deppen :D

hahah ingen depp idag heller hurra nu kan jag andas ut jag älskar MINUS MINUS :D ...

/ PUSS OCH PÖRRR

Godmorogn mina nissar :D

Godmorgon fredag och ALLT , PUSS & PÖRR

Här kommer DAGENS SANNNING !

Eller ja horoskop SJÄÄLVKLART !

Tur
Du kan bli erbjuden en vadslagning idag och bör då följa dina impulser. Det kommer att ge dig mest tur.
Hälsa
Energi är inget du saknar, din sprudlande livsglädje kan ingen undgå att se idag. Din hälsa är verkligen på topp nu. Ta tillvara på tillfället.
Ekonomi
Du har framgång, även om det inte rör sig om oväntade pengar. Stjärnorna visar på långsiktiga investeringar.
Arbete
En situation på jobbet idag kan få dagen att kännas jobbigare än vanligt. Vissa arbetskamrater visar ingen vilja att hjälpa till.
Kärlek
Din partner sviker dig och detta sårar dig mycket. Sök tröst hos en vän.
Relationer
Försök ställa upp när någon nu söker din hjälp. Du är kanske den som bäst kan sätta dig in i situationen. Din insats blir uppskattad på många sätt.
 


Puss & PÖRRR

Inbilla sig?

Iaf , inge depp ikväll återkommer imorogn bitti iaf , då är jag helt säker att ja inte kommer deppa mer , då komme rja va helt normal och ionte känna ångest över någonting , Hurra för framtidens nya uppfiningar och massa saker :D .......................................



/ PUSS & PÖRRR


P.s Kvällen slutade ganska gött iaf :D ...........  1000% utan depp blir imorogn :P

bio , idol , lyxfälla :)

bio med rebecka då :D ... Patrik 1,5 RIKTIGT ROLIG , den får 4AV 5 Rebeccah stjärnor :D ...
sen hem till marie , se lite av idol snacka skit och kolla sen påå lyxfällan , konstigt nog var de bögar med i de avsnittet vi som precis hade sett om bögar på bion sammanträfffande?! ...

Aja trevlig kväll ja ska göra en sak som kan bli demrpimerande om det inte blir som jag viLL :O lär återkomma med besked , PUSSHEJ (Y)

Fredag hela veckan !?

DITT LIV
· vad heter du?
Rebeccah

· mellannamn då? Elise Inger

· vart bor du? Karlstad
trivs du där? Yes!·
brukar du läsa horoskop?
VARJE DAG!
har du körkort? NEj.
äger du några converseskor? Ne!·
favoritdjur?  Hund& katt
vad spenderar du dina pengar på? sånt jag anser är viktigt för mitt mående och min lycka
senaste konserten?  Maskinen
festar du? Ja,
sprit, cider, vin eller öl? Vitt vin, cider & goda cocktails (white russian)

brukar du bli för full? Njaaa,
antal kuddar i sängen?
kan du baka bullar? Ja,:) Såklart
bläck eller blyerts? Bläck·
mc donald's eller burger king? Mc Donald's. Deras vanilj milkshake e underbart god!·
är du allergisk mot något?
Nej·
äger du ett busskort? Ja,  
dricker du blå, grön eller röd mjölk? det kan vara både grön & röd!·
vad åt du till frukost? kaffe·
hur ser du ut idag?
Jeans, långstjorta

har du haft sex idag? Nopp·
nästa mål i ditt liv?
 Skaffa jobb / flytta
vad såg du senast på tv? Lyxfällan

· hur svarar du i mobilen?  Hallå!

· vem ringde dig senast? Daniel min granne
 vad sa den som ringde? Hej vad gör du?!·
 antal timmar sömn inatt?
 ca 7 timmar·
sov du ensam?
Nej·
 vad innehåller din favoritnattmacka? rökt skinka

SENASTE PERSON SOM..
..sov i din säng: Rebecka
..såg dig gråta: Mamma
..fick dig att gråta: Hemligt
..du delade en drink med: Sandra
..du gick på bio med: Rebecka
..du gick på stan med: Rebecka
..skällde på dig: Mamma
..skickade ett e-mail till dig: facebook

HAR DU NÅGONSIN..
..sagt "jag älskar dig" och menat det? JA!
..bråkat med ditt husdjur? Haha, alltid :D
..drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Ne, inte vad jag kan komma på?

SAKER

· tar du droger?  SÅKLART :D
· dricker du? Självklart ingen nykterist precis :D
· vem är din bästa vän? Har fler än en men de bästa Rebecka & Sandra
· vad är du mest rädd för? Döden tror jag?!
· vilka kläder sover du i? Trosor
· vart vill du gifta dig? Inga planer för giftermål
· vad hatar du verkligen? Sviniga människor
· har du varit kär? Yes
· kör du? Haha, gud ja! :)
· har du ett jobb? Extra jobb räknas?
· gillar du att ha folk omkring dig?  Ja helst sällskap än ensam, man blir ju knäpp annars.

STUFF

· har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Ja
· är du ensam nu? Ja, hurså? :)
· några piercings/tatueringar? Ja , Piercing- Tunga , navel , nippeln , Näsan Tattoo - Stjärna på vänster underarm
· låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Dåliga sommarplågor!!
· vill du gifta dig? Nej
· vill du ha barn? Haha, absolut inte nu! Usch ne. Men någon dag kanske..

FAVORIT

· rum i huset?  hus?
· typ av musik? Väldigt olika!
· månad? Juli

DE SENASTE 48 TIMMARNA

· gråtit?  Nej
· köpt någonting?  Ja, hårfärg , cigg m.m
 
· varit sjuk? Lite smått förkyld bara
· sagt "jag älskar dig? Ja
· velat säga till några att du älskar dem? Ja!!!
· träffat nån ny person? Nej
· saknat någon? Ja
· kramat någon?  rebecka
· kysst någon? Nej

SENASTE..
..låt du hörde:  Nsync - Girlfriend
..film du såg: Patrik 1,5
..drink du köpte: White russian
..mat du åt: Pannkakor
..gången du åt en 7-Eleven korv: Oj, aldrig?
..människa du slog:  Haha, rebecka :D
..stora bussresesan? Örebro - karlstad fhem från bulgarien
..långa telefonsamtal: Rebecka
..dusch: igår kväll

Kanelbullens dag!

jaa då var det kanelbullens dag på lördag , jag kommer nog vara bakfull och inte ha orken till att göra några då så de blir idag , hurra , nu jäser degen , och idag blir det pannkakor så de blir köket hela dagen jag är körkeska idag :D .. eller va fan de hetter HUSkvinnan eller vad man nu ska kalla det :D ... Så alla är hembjudna till mig på lördag på bulla och kaffe



Tjingeeeeling Puss & PÖRR såklart :D .

/ REBECCCAH



snyggt eller inte?!

jaa ny design nu på  efterfesten , snyggt eller inte vad tycker ni???

Själv tycker jaag de ble rörigt och livlöst , kunde vart som det var men smaken är som baken .

www.efterfesten.com

Rebecccah heter jag där för  er som undrade !



/ PUSS & PÖRR

Joshua - SO YOU THINK YOU CAN DANCE




HANN VANN PRECIS SOM JAG VILLE HÅLLER NI MED?

SPÄNNNNNNADE!!

jaa final i so you think you can dance nu också , joshua eller Kaatee ska vinna :D då är jag lycklig för dagen sen :D

RÄTTTTTTTTTT VINNNNNARE !

Rätt vinnare i top model , jag blev så glad , att nån utan storlek 34 kunde vinna topmodel , och WHITNEEY :D HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!



En kramis till ...

EN kramis till MANUEL från mexiko hoppas han klara gå ner så han väger 100 kg , shiiet lider med han , man har de allt bra han kan ju ens inte gå ur sin säng inte kunnat göra de på 7 år :O

PUSS & PÖRR

HAPPY LÅT :D

TUR :D

Vilken tur att det bara var återblick på andra avsnitt idag vad jag fatta det som , på tv-s hemsida av top model , fast på reklamen säger dom att det är final så jag får väll klicka emellan programmen för jag vill se idol, 20.00 men även se vem som vinner top model , sen är de mkt på tv idag de ska avgöras vem som ska vinna SO YOU THINK YOU CAN DANCE m klockan 22.00 samtidigt som fet generation med han manuel på tv.3 . 21.00 är det efterlyst det ´missar man inte heller :)


puss & pörrr

22,00

MAnuel Uribe i mexico programmet börjar idag :D  , måste vekligen ses  tror det är intressant att se,
jag lider med han att man ens klagar själv :O










43-årige Manuel Uribe från Monterrey i Mexiko blev världskändis när Guiness rekordbok utsåg honom till världens fetaste man 2006. Men då, för två år sedan och nästan 600 kilo tung, bestämde han sig att kämpa för ett nytt och smalare liv. Tillsammans med sitt livs kärlek för han nu en envis kamp mot fetman. Idag är Manuel sängbunden men hans dröm är att gifta sig och kunna gå längs altargången med sin fru. Men det är inte bara det konstanta suget på mat som Manuel kämpar mot. Runt hans enorma kroppshydda har en industri vuxit fram som gjort Manuel till en kändis och höginkomsttagare. Har han verkligen råd att gå ner i vikt? Manuel Uribe har sedan rekordvikten 2006 gått ner nästan 200 kilo. Idag är målvikten satt till 120 kilo och drömmen är att slippa sitt sängliggande liv och att gifta sig med sitt livs kärlek. Programledaren Lotta Lindmark har träffat och tillbringat en vecka tillsammans med Manuel Uribe. I programmet berättar han om sin uppväxt och hur det kunde gå så långt som det gjorde. Manuel berättar om sin svåra kamp mot fetman, om fördomarna, om sitt sexliv och om sin dröm om att själv kunna gå fram till altaret. Men även kritiska röster hörs i programmet som hävdar att Manuels kropp idag vuxit till en lukrativ industri, att liknas vid gamla tiders freakshow. En cirkus med massor av vinnare men bara en förlorare - Manuel Uribe. Avsnitt 1:4.

Top model FINAL IKVÄLL



Vem hoppas du vinner??????????????????

sjukhuset

HELLOOO , är hos lillebror och Veronika ikväll slaggar nog här ikväll åker hem imorogn bitti , nu börjar  sjukhuset på tv ,

Mitt dagens horoskop

Tur
Mycket av den tur som kommer till dig idag kan du påverka på ett sätt så att den blir mer ihållande. Nyckeln är din säkra intuition.
Hälsa
Det förefaller som om du just nu har kommit i bättre form. Litet extra motion skadar dock aldrig.
Ekonomi
Idag kan det vara klokt att tänka långsiktigt på ekonomin. Dina pengar måste räcka till en del längre fram.
Arbete
Idag kommer vissa fördomar att sätta käppar i hjulet för dig på arbetet. Detta trots att du vet att de helt saknar grund.
Kärlek
Det kan finnas någon som är starkt attraherad av dig och din person. Om du spelar svårfångad kan det dock bli svårt för er att få kontakt.
Relationer
För att inte råka i luven på en vän krävs stort tålamod. Relationen er emellan har inte varit den bästa på sistone.
 




Kolla ditt personliga horoskop på www.ditthoroskop.nu

Vunnit på lotteri :O

Kvinnan kom hem, parkerade sin bil på uppfarten och sprang in i huset.
Hon slängde igen dörren och skrek så högt hon kunde:
- Älskling packa dina väskor jag har vunnit på lotteriet!!!!!
Mannen säger - Åh herregud! Vad ska jag packa, strandsaker eller friluftslivsaker?
- Spelar ingen roll, säger frun - Bara försvinn!!! ' 




Puss & PÖRR / REBECCAH

RSS 2.0

Design av Helin