tågresa

sitter på tåget till karlstad/ jobbet ...



/ rebeccah

jobba blev det !

hej , då ringde Lindex så de e bara att ta tåget till karlstad , 13-18 , så nu har man duschat sovit dåligt inatt , somnade halv 3 sen kom dom klockan 7 så jag har inte sovit många timmar men man ställer upp så gott man kan såklart !


Om inte paulina är snäll och kör mig när jag har så mkt packning men de tror ja inte när dom inte sovit något inatt :( .. hatar åka tåg speciellt med mkt saker !! .......... ska gå upp till henne och fråga snällt tänkte jag !!! ...
men de tror ja absolut inte , och anette verkade inte vilja åka tidigare så det blir tåg för min del tror jag ! , vi får se hem till karlstad ska jag och jobba hela helgen såklart !

nej nu ska jag göra mig klar , blåsa håret och sminka mig packa alla saker :O ?! omg , vet inte om ja kommer få med mej hälften ens en gång jaja de märks helt enkelt !!! !



ciao / Rebeccah

rosblad

Rosblad ända upp i trappen in till sovrummet och sen i hela sängen är det rosblad med ett kort och en liten Kärleksbok till de nyförlovade paret :) och en stor bukette med 3 orangeröda rosor med brudslöjja och grönt :) hoppas dom blir glada :)

Super fint får lägga in bilder här imorgon när jag är hemma imorgon , hemkomst till Karlstad imorgon !!!


nej nu ska ja gå upp och lägga mig tänkte ja , för jag lär vakna imoorgon när alla hundar skäller av glädje när dom kommer hem ;)! ... bra dag idag med , men borta bra men hemma bäst :)


Ha de bra / rebeccah

Mysfactor :)

hej alla sammans ,

idag är det så att  det blir städning för hela slanten , det ska vara fint när ffolket kommer hem och STOOOORT grattis till förlovningsparet :)
Ska bädda rent i deras sovrum och göra mysfactor köpa kort och blomma till dom när dom kommer hem imorogn 7 på morgonen :) Dom ska ju gifta sig i Thailand fy fan så mysigt mats gick ner på knä på stranden i solnedgången och frågade henne :) ja hade velat vara med :)


GRATTIIIIS TILL DOM , och det ska jag visa dom med att göra mysigt tills dom kommer hem :)

har bara köket kvar och torka golven , sen är de deras sovrum som ska bli klart också tvättar sängkläderna nu oså :)

Anette ska med på stan och fixa blomma och kort :)

Här ska övveraskas , hade ju sönder 2 ljuslykter också en gång när jag städade och en gång imorse när jag gick förbi och hade täcket runt mig så gled den med från bordet , OOOTUUUUURs människa HAHAH ! , men men bara hundarna är vid liv så har jag nog klarat denna veckan super bra med elins all hjälp också :) !!!
Lite ensamt nu men tur att anette kommer och underhåller mig lite också !

Nej nu ska ja dricka kaffe och ta en cigg med nettan ciao / Rebeccah



mitt sagoland

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm





ska fan palla vara vaken tills reprisen på fångarna på fortet så dä så ;)

Kan vara snälll

Kan vara snälll och vill vara snäll , ska städa och göra fint tills Paulina Mats och Nasa kommer hem på fredag morgon , så imorgon blir en städdag hoppas de inte äör allt för fint väder så att jag får vara inne när det är soligt :)


Klart de ska vara fint o nytorkade golv o lukta sommaräng när dom kommer hem ;)!


ensamt ensam i detta hus kommer väll aldirg kunna somna inatt , när man haft elin här hela dagarna och nu ska man sova själv i ett hus liksom! , var på charlottenberg  förut idag med anette ockås förden delen och gjorde mig några fynd mohahhahahahahahah :)


Nu ska lönen handlas upp kul med BRAAAIG LÖN !!!
sen prata jag med min chef och gjorde intruduktionen allt låt super bra , kommer trivas de känns ;) så ja drar igång med det till veckan ;) det bästa är att man kan anpassa så jag kan jobba på lindex också när dom behöver mig :)


RESA BORT SNART , DET GÅR VERKLIGEN BRA NU , BARA MAN KOMMER IN PÅ SKOLAN SÅ BLIR ALLT SÅ SUUUPER BRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!

 

 

/ rebecccah

10 dagar




Om 10 dagar högst kommer min Nokia 6700 Slide , i lila valde jag ;)
min rosa mobil sony ercisson har krånglat konstant ett helt halvår och varit inne på lagning 3 gånger så nu var de dags att få en ny , fan jag vill ju inte ha låne mobiler hela tiden , vill ha en fungerande mobil så skickade in ett reklamations brev och då fick jag välja en ny telefon för samma värde så jag valde denna , har ju aldrig varit nått för Nokia men denna verka super bra , 5 megapixel kamera med blixt som e betydligt bättre än påå min rosa , men min rosa är ju bara att skrota nu för den har verkligen gjort sitt igår hade jag ingen täckning på hela kvällen och lite imorse men starta om den 2 gånger så fick jag täckning igen ! , sen har den slutat stänga av sig nu men fortfarande seg som tusan ! , den gör verkligen inte som jag vill så gött att man får en ny !!!!!


Hihi Lila snygg färg va ??? . tänkte rosa först men den såg så töntig ut vad tycker nI???????



promenix

tog mig en promenix till godishuset köpte mig en coca cola och ciggaretter , gött mos ;)
sen när jag kom hem gick jag ut med hundarna  så nu är dom blöta och goa dom med ;) dom gillar inte regn men promenad måste dom ju få , nu blir det popcorn och coca cola framför fårngarna på fortet nu visas rena rama rolf , rolig serie de ;)

Nej nu hörs vi inge mer bloggande idag , / rebeccah

 

 

ute och går

nej nu tar jag cykeln ner till godishuset , ska köpa cigggggiiis och en cola vore inte fel ;) !!!!


ha en bra dag alla ;) / Rebeccah

20.00

tv kväll

haha nu ser vii på

Sveriges värsta bilförare  och sen ska vi ju såklart se Fångarna på fortet ;)
ska tydligern vara varje kväll mån - ons denna vecka och nästa ;) varför dom nu väljer att beta av de så¨fort men det är ju bara bra ;) ... gillar de programmet ;) !! ...

så de får vi se ikväll 20.00 alltså !!

annars ska vi väll ta promenad och inge mera sen :P ...........





seg dag idag , regn regn regn regn !!


imorgon kväll ringer chefen mig  för introduktion för att hon fick förhinder igår och var tvungen o grejja en sak på jobbet ! men men , imöra blir det av istället !

fyllekajja

hej alla goda söta människor ;) , 

igår blev det en fylla hemma hos nettan skåningen haha ;)
halv 4.a var vi hemma ca trött som fan var jag
mkt sprit och vin blev det hahaha , ja trevlig kväll!!!!!!


hahaha ....

imorgon

imorogn ringer min ny blivna chef då ska vi gå igenom massa grejjer , känns helt underbart att veta att man har ett jobb så man kan dra in pengar till hyra osv !!!!

och framför allt ha något att göra om dagarna känna att man behövs i samhället !!

tyvärr kan jag inte kan gå ut med vad det är för typ av jobb för det är sekretessbelagt jag får alltså inte gå ut med uppgifter , ska bli hur kul som helst =)

Blev inge godis men de blev popcorn som vi hade hemma istället orkade inte ta någon promme kändes långt !




/ rebeccah
längtaaar tills vi drar utomlands nu !!!!

100000000 myggbett rikare !

ja då gick man promenad i skogen , och är 10000 myggbett rikare än innan , oskönt svar JAAAAAAAAAA!!!
inte en jäkla kantarell hittade vi , ingen fästing än vad jag sett men de kommer väll , jag får panik om ja hittar någon när jag duschar sen ! , jag ska iaf hugga av mig den kroppsdelen om jag finner någon ska inte ha nått äkkel på mig som ger sjukdomar ! ,

nej nu ska jag fan gå till godishuset och köpa mig lite godis ,
orka sitta här och uggla man behöver komma ut , kan ju inte låsa in sig i ett hus hela dagen, jag ska jöpa en cola också fy fan vilken goo söndags mysdag =) super sögen så tja nu drar jag / Rebeccah





fyllekajjja

varför ska killar alltid höra av sig på fyllan och vara så fyllekåta ?????????????

svara på den då ?! nån som vet de eller ?

Onsdag = Löning

På onsdag innebär det löning och det har man väntat på nu ett antal dagar , så den är efterlängtad , ska iaf kolla på en bra dvd och införskaffa mig är trött på att kolla på film genom datorn , så det blir ett måste att införskaffa ,

en ny liten dammsugare har jag ju redan införskaffat som jag kanske redan berättat ,

en trippp utomlands blir det i slutet av september det har vi redan bestämt nu , eller hur elin?
måste till värmen , denna sommarn har ju vart skit så har man ju jobbat då de varit fint väder !!!


ska jobba nästa helg, annars inga planer för denna veckan !!!

/ Rebeccah

kantareller

söndag och någelunda bra väder inge regn iaf , så nu blir de att ge sig ut i skogarna och leta kantareller , hoppas man finner lite , annars är det ju inge roligt !! ...



ha en bra dag / Rebeccah

nattfilm

nattfilm på ettan klcokan 00.30 , ska se på vägen ut min favvorit för film när jag var liten eller ja när dom kom ut med filmen på hyrfilm, jag har säkert sett den 15 gånger och då överdriver jag inte ens , 1999 är den från och den har fått en 4:a =Bra

så den ska jag se nu , så jäklans bra , väldigt känsloladdad film med några scener som är rätt läskiga !
se´filmen om ni aldirg sett den ;)

kramis


tänder vi grillen ;) !!!!!!!!!!!!!!!

Nu blir det GRILL om några timmar , ska in med hyr filmerna först och sen ska vi förbereda sallad klyftpotatis m.m fy fasen vad gotttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Rebeccah




SKOLAN

Sen fåpr man bara hoppas att man kommer in på skolan ska skicka iväg ansökan imorgon var på skatteveket och fick personbevis idag :)

Härrrrligt !!!! ...
skolan kommer jag läsa allt eftersom och dela upp de i min takt eftersom jag kommer jobbba nu :)
då vet ni som undrade om skolan , kom inte in på omvårdnad här i Karlstad men ska kolla en annan skola i ett annat län ;)

 

 

ha det fint ;)

jobb jobb jobb jobb

Hej alle sammans , tråkigt att man har blogg torka men nu har jag i alla fall hunnit få något att skriva om ,

har fått ett jobb, hurra hurra :D men kommer fortfarande också kunna jobba extra på Lindex som känns så skönt eftersom jag trivs så bra där ;) för detta nya jobb är nattjobb :D känns så bra att veta att man kommer klara hyra m.m och sen kunna åka på en härlig all inclusive resa i slutet av september , Hurra , känns underbart !!!


på bättre humör nu , DET GÅR BRA NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
introduktion för nya jobbet på måndag =) ska bli roligt :)


Hoppas alla mår bra / Rebeccah



fiskartorsdag

medans folk är ute och super denna vackra sommar torsdag så har jag och elin fiskat , en sketen liten mört , tack för det , men gött att sitta ute ;) , innan de Köttfärsås och pasta blev de idag ;) gööttt mos , nej nu blir de dega bara sen jobb hele dagen imöra sen party :)


Kramis / Rebeccah

Daniel Adams-Ray - Dum av dig

Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
(Jag sprang snabbt)
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
(Jag sprang snabbt)
Utan någon egentlig plan
(Så en dag)
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Jag blir så dum av dig

Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
(Jag sprang snabbt)
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
(Kör)
Svartskalle stoltast i staden
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det
(Så)

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen
(Så)

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Dum av dig
Hey hey hey
Dum av dig
Hey hey hey

Kändis

Hellloo :) ..

Jag och Elin fick damp godis anfall igår och gick in till stan för att handla godis och lämna in cykeln hon hade lånat , så när vi kom o gick möttes vi av Linda Bengtzing och hennes kille och dotter , shiiet snopna blev vi helt osminkad och inge stylad i håret , vi tänkte men var de verkligen hon men så var det :P ...


jaja , vad gör hon här i karlstad mån tro? ..

kul att se lite kändisar i denna staden då , jag ska nu bege mig till jobbet snart 4 timmars jobb bara så det blir skönt sen heldag imöra sen ledig lörda HURRA , fy fan va gött o ja ska söve så lääänggggggggggeeee !! ...
Ska söka till en annan skola nu vi får se om jag kommer in där de spörs .. nu måste jag göra mig klar , börjar ju snart men ciao !!!/ rebeccah


tvätt och film och snart MAt !!

heJSAN

 

 

nu har jag och Elin sett på Simon & Malou fy fan vilken bra film , skrattaa ju som fan :)
se den filmen om ni inte sett den svina kuL=)




När jag hämtat tvätten blir det dusha ;)! ... och sen blir de fiskbullar i dillsås och potatis till middag men först ska elin Diska !! .. jaa nej nu blir de hämta tvättten snart ciao !!!!!!!!!!!!

Havregrynsgröt

Hejsan

Jag är hungrig så nu blir det havregrynsgröt , och skolan jag skulle ringa till var på konferance idag så jag får vänta till imorgon , hoppas på positift svar bara ;)!...
vill verkligen börja plugga ! ...

nej nu skriker Elin att hon hungrar ihjäl så nu blir de havregrynsgröööt , blev ingen sovmorgon här inte :P ikea blir det sen , Hurra hurra !!!


ciao

nattbloggar

Hej allesammans

Guud dagarna har bara rullat iväg , och jag har inte ens hunnit med att blogga här men nuy är jag klar vaken och jobbat 9 dagar i rad så de ska bli så himla skönt att vara ledig imorgon :)
Sista veckan på Lindex som sommarvik, men jag är ju fortfarande extra tjej såklart !

diva är fortfarande här blir att åka till Arvika till veckan och vara hundvakt hela veckan dom är i turkiet , börje måste jobba , så då får jag vara snäll och ställa upp , de e klart så dom kommer iväg till turkiet , blir så mkt med 4 hundar hemma i min lägenhet bättre åka till dom och kunna släppa ut hundarna i trädgården oså ;)! .. bättre för dom att få vara hemma också ! ...

sen imorogn ska jag ringa ett viktigt samtal också vi får se om de blir positft sen ska jag invänta ett samtal också och hoppas på de bääästa , för detta går ju inte !! ..
jaa vad mer nej dagarna har bara gått ut av bara farten så man har hunnit jobba men ändå fiska , och vart ute på skojjigheter och promenader med Diva och elin såklart , jag och elin har väll flöta oss lite för mkt men de ska de bli slut med haha ! ...


Jympa pass imorgon om de inte regnar , sen ska vi även till Ikea imöra kanske cykeltur dit ?? ... vem vet bror på om elin orkar cykla haha :P ..
ja annars blir de väll inte så mkt mera ska tvätta imöra på morognen , och äta god frukost den ser jag fram emot , havregrynsgröt äggg och rostat bröd :P .. nej nu blir de att försöka sova , så man orkar dagen imöra och inte sover bort hela lediga dagen , köpte en ny dammsugare förut också (Y) great fy fan vad jag ska dammsuga nu då :P min var så jävla dålig :P denna var super , vitt liten sak ;) super nöööjd nej godnatt gott folk :)


// Rebeccah

jobb & Maaat

hello gott folk !


Tänkte bara skriva lite om dagen idag , först gick ja upp och var trött som ett as imorse kändes inte som jag sovit något , fiskevällen tog knäcken på mig man blir så ivrig när man får fisk haha vi satt ju där änta till 22 nästan och fick så mycket fisk fastnade i träd osv , men det var super skönt , diva var såklart med och hon låg mest o söv eller så blev hon rädd för fisken stackarn ;) ,

men skönt vara ute när det är så fina kvällar , jaja idag jobbade jag 10 - 18 har hållt i gång hela dagen med förberedelser för persmäss imorgon , alla i stan har öppet till 21.00 imorgon så passa på att kom in till stan och handla , alla affärer har erbjudanden just för imorogn så passa på att fynda vetja ;) , vi kommer att ha kosmetikrea och vi har även 2för1 på all rea så kom in vetja ;)

jaa så fulllt med saker att göra idag helt enkelt , på lunchen träffa ja mamma och bror och Elin och diva en sväng sen in och jobba igen sen kom elin och diva och mötte upp mig när jag slutade och vi gick och käkade på hum minns inte vad stället heter men ligger brevid Coffehouse by george , så ´de blev kebabtallrik fan så gött tack elin du är en ÄNGEEEL ;)! .... så jävla roligt med dej , går´ju inte en lång stund innan du och jag skrattar ,vi har så himla kul ! , ja skratta är aldirg fel de ;)!  ...

Jaaa göttt att ta vara på den lilla solen som är när man slutar så sent är de gött sätta sig ute o käka o må gött jue !! !.... nu sitte rjag hemma och väntar på elin hon är och träffar jessica en sväng och diva ligger och sover i min säng , elin har flängt runt med henne hela dagen och badat henne och vart på stan hela dagen så hon är sleten nu haha :) ...

jaa jag e lite sleten men inte allt för mkt jobb till 19 imorgon sen Ledig Onsdag , göttMos ;)


ha en bra kväll gott folk //// rebeccah


 

 

på hotellet , Andreas ser roande ut haha !! :P

göteborg 29-31augusti 2010

hej gott folk !!


I torsdags tog jag och elin bussen till Götebórg fy fan vad skönt att komma bort från Karlstad !!!
det är ledighet (Y)! , när vi kom fram tog vi spårvagnen till Kvibergs Vandrarhem , det var inge lyxställe precis , men ganska nära Göteborg centrum 9 minuter med spårvagnen , Vi åkte Gratis såklart bara att hoppa på , busigt värre av oss !!!!!

Det spöregnade när vi kom dit , så vi blev dessvärre inte party sugna vi var trötta efter den långa bussresan också så vi satte oss utanför och tog ett glas vin sen kolla vi tv och bara låg o snacka tills man somnade ! ,
Haggan i receptionen var ju super trevlig BRA SERVICE som fan eller inte , så jävla suuuuuurMUS hon hade nog inte fått sig på länge , när vi hade ätit frukost och duschat och gjort oss klara vid 10-tiden checkade vi ut från vandrarhemmet och det regnade fortfarande , tur med vädret NOT !! ..

Haggan sa bara : Tack!" när vi gav henne rumsnycklarna" ,
VI : Det heter Välkommen Åter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



jajaj , så är livet alla kan inte vara lika trevliga som vi haha !! ..
vi tg spårvagnen in till Centrum och där blev det tillslut , sagt och gjort , vi tog in på scandic Europe mitt inne i nordstan hurra , lyxigt rum med pool och bastu gym osv som man fick använda vi drog på oss bikinin och drog´upp till poolen dirket vi kom till vårat rum , gött mos lite bastu hann vi också med ! , sen blev det ner på rummet kolla lite tv och chilla lite , vi var ju så trötta av utmattning efter att ha gått upp så tidigt på möran och leta nytt boende men klcokan var väll typ 12.00 eller nåttt !!!

Sen blev det ut på staden kolla affärer och försöka hitta sig en trevlig resturang att äta på det är ju fan helt omöjligt , men det slutade hur som helst att vi åt på Hotellets resturang fick vänta 40 minuter på maten som i stort sett var gott men elins gratäng var bränd o min kyckling file också men men , prata med  en norsk som hade fått vänta 1 timme på maten så vi ska väll inte klaga , det var väll deras grejj att vara sena med maten kasnke !!!!!!

vi slängde i oss maten sen blev det upp på vårat rum och dricka vinis !!!! ...........Vi sprang upp o ner för att man fick ju inte röka på rummet dåligt värre , men sen fick vi besök av Anders & Andreas (elins kompis Anders) de var ju trevliga killar , vi hade super trevligt spelade hög musik och hade det allmänt kul , så ringer telefonen , ja men tack , nån har klagat på att vi spelar hög musik så de va nån securitas , ajajaj , vi sänker , !!!!!!!!
Jävla surmusar !!! .. kan man inte få ha lite roligt jaja vi sänkte iaf , och fortsatte att ha lika trevligt !!!! ....
nATTEN blev lång och sen somnade vi göttt efter en bag in box !!!!!!!


Lördag Morgon , frukost buffe jag och elin var som djur , vi åt allt vi orkade , fan va gött det var , buffe är svin gött JUUUU !!! .. men bakis var man så det blev väll inte att man proppa i sig så mkt men en pannkaka , ägg , en baugette melon skiva , vatten vatten vatten vatten göttmos !! ...
sen blev det upp på rummet som såg ut som en svinstia öl på golvet klibbigt o äkligt så går det när man har trevlligt !!!!

sen traska vi till centralstation som bara låg några meter från hotellet där blev det köpa bussbiljetter hem och sen sitta där , vi hamna mellan 2 svensexor och vi fick båda en varsin nära döden upplevelse sen så bytte folk plats när dom kände att dom inte orka höra på oss för vi satt ju mest o velade och skrattade mohahah ! ...

ja sen blev det friterade kycklingvingar och pommes innan bussa skulle gå , ja de va väll de sen kom bussen och vi åkte hem , Klart slut vilken rolig resa hurra !!!!




denna bilden är en ego bild från göteborg inne på toan på hotellet för er som inte fattade !!!



sen väl hemma i karlstad blev det tacos för hela slanten , bra lördags kväll med film och sen söv vi göttt !!!!!!!
denna bilden är hemma i karlstad tacco kväll alltså !



RSS 2.0

Design av Helin