skit också

surmusar o är tjurig thats life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lika roligt varje dag

hej och godmorgon :D
Pigga o glada ??

ja jag e pigg , men lite tröttiiis :P ..
blir göra sig ioring o iväg o jobba , :)
Matlåda - Potatis , Köttbullar gräddsås ;) mummms !!!!
Bara att anteckna hahaah ! ...

Lika roligt varje dag man kommer hem nu o ser vad man har i brevlådan , de kan ramla in vilken dag som helst jue !! .. sen kommer väll sakerna jag beställlde från Nelly också :) .. nej nu blir de göra sig klar ha en bra dag

 / Rebeccah


SMÄÄÄRTA !!

ja då  var man så JÄVLA nära på att ringa efter ambulans imorse ,
vaknade halv 6 imorse av världens jävla magsmärtor, jag visste inte vart jag skulle ta vägen , efter många om och men fick jag kravla mig in i duschen och ligga där i drygt en timme med kokhett vatten och bara halv sov typ smärtan var olidlig jag har aldirg kännt någon sådan smärta , sen kravla jag mig tillbaka till sängen där jag kunde somna med all jävla smärta av utmattning , vaknade vid 09 o smärtan var fortfarande kvar de var de värsta jag vart med om men den var inte lika stark men de e liksom som kramper , skit äkligt man kan varken ligga stå eller sitta inget känns bra helt enkelt !!


Men de blev ingen visit på sjukan , jag tog mig en alvedon och fick göra mig ioring i viss mån de gick , jobbade 12-16 idag så det var ingen lång dag som tur var , har kramper från och till men dom e inte så olidliga som imorse , tänk själv att vakna av att du har sån smärta så du inte vet vart du ska ta vägen :O?! ..
som sagt de  ä bättre nu så jag lever :) ..

Går inte detta över får man ju ringa doktor men de känns mkt bättre nu o de kan vara precis vad som helst , magkattarr nått jag ätit jadu , magen kan de vara mkt saker med , jajaj , så är de , tur att de försvann o att de e lite smärta kvar bara !! ... kände av de mest efter jag ätit , men men får se om ja får sova inatt !


Work imorogn , ha en bra dag imorogn och hoppas den var bra för er idag :) / rebeccah

Kväll

Hello gottt folk och godkväll

Jobb 12 - 19 och sen  blev det hem laga mat o fick hjälp av favvo C att städa också super göjj :) ... o så snäääällllllllllllllllllllllll<3

Så nu blev de super fint här hemma nya sängkläder också sköönt o lägga sig , ska lägga mig i sänga med ett glas pepsi och en bit daimtårta :) göttmoos ,

vi hörs jobb imöra också ... / Rebeccah

måndag & ny vecka då ...

Sola skiner hurra hurra ,
Ja då har man precis duschat ska göra mig klar för work , hoppas de rullar in ett brev nu då idag annars får jag spasmer och att de naturligtvis ska vara Positivt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


såg de där på msn en kvinna som opererat stortån som en tumme :S uush skulle ja aldirg göra då skulle ja hellre vara utan de ser ju sjukt ut !! vad tycker ni??


ha en bra dag / rebeccah



Nelly.com

Beställt lite nytt från rean på Nelly.com , fint fint :)
visar bilder när jag fått de i brevlådan ... / Rebeccah



p.s hoppas de kommer brev från skolan imorgon de märks efter jobbet imorgon spännnnande !!!!!!


Hosta

hostan e ju inte borta men annars mår man ju toppen sola skiner o man har vart ute i solen en sväng ida annars har de bara varit lugnt :) ..

hur har ni haft de ? ..
bra hoppas jag , nej just nu ser ja på Cleo :) 

  så jävla roooligt :) !!!!

sol fy fan va gött

ja nu kommer solen och värmen lagomt tills man ska börja jobba vad roligt nooot! men får ta vara på solen när jag är ledig jue :D ..


gött med värme :) ..

movie

söndags mat , kött o pommes blir , sen just nu ser ja på filmen Raise your voice :) . bra bra film =)!!! ,

ska vila mig k'änner halsen känns tung!! :)

/ rebeccah

movie

söndags mat , kött o pommes blir , sen just nu ser ja på filmen Raise your voice :) . bra bra film =)!!! ,

ska vila mig k'änner halsen känns tung!! :)

/ rebeccah

Wonderfull

söndag sola skiner jag sov ända till 10 hmm vilken sov morgon NOOT , vaknade första gången vid 03 inatt satt uppe en sväng men sen somna ja som tur var sen vakna ja vid 05 när mamma skulle till jobbet tur att man somnade om för jag hade fått ett spel annars , så nu har man fått rättt sömn , typ iaf :P ..


Jobba Måndag - Fredag sen ledig Lördag och söndag :)

så denna veckan ska jag försöka komma iväg o träna direkt när jag slutat jobba faktiskt :) .
kanske inte alla dagar men 3 dagar iaf ! ..
Imorgon var ute jympan och då skulle vi ju vart på den men ja slutar 19 o den börjar halv 19 de e ju om man kommer i halv lek hehe :P eller ja typ 10 minuter kvar när ja har tagit mig dit så de e ju ingen ide , tusan då!! ....


Idag blir de super slöttttt , jag ska väll cykla hem till mig när jag orkar sen städa lite hemma , och bara döa hela dagen ladda inför veckan :P!!!...
Vad ska ni göra idag då???,
förkyldningen är inte helt borta hosta kvar men annars så mår ja topppen skönt att det inte var mer än 2,5 halv dag bara , annars brukar ja ju ligga död flera dagar men de värsta var 2 dagar med snuvan o ja kunde knappt andas , rösten hänger inte riktigt med men någelunda iaf hahaha :P ..
tur man e frisk så gott som nu så man kan jobbbbbbba :) ska bli så gött att komma igång :)

Soja - Summer Breeze

ha en fin söndag allesammans , / Rebeccah

1 år sedan

Igår var de 1 år sen Michael Jackson dog , tänkt att det redan gått ett år gud vad tiden går fort tyckte han nyss dog ja ! , men men , minns inte att de var midsommarafton han dog men men >r.i.p Michael jackson!!


Hiss eller diss???

FETING DISS TILL DESSA CHIPS fy fan , smaka skit , fick smaka av bror nyligen , nej tack de va verkligen inte gotttt , kan inte ens beskirva smaken nej ush ush !!!!! trodde inte det skulle smaka så stor skillnad men jissssses alltså fy fan !!!!





En sak ??!

Godispåse och dricka blir det nu , inge dåligt ... o lördags film är de väll på tv.n eller ???? ......

ha en bra lördag

Punkt.

If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
Leave it up to them to fill up their steeple, leave it up to us to fill up on our friends
If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
I'm within my mind and I know there's no equal
When I'm fallin out yo they pull me back in

Midsommarafton

ska fatta mig kort , kvällen var Bra !!! (Y)!

dagen innan midsommar

ja imorgon torsdag blir det bergvik med mamma så mkt vet jag sen ska ja satsa på att bli frisk , allergi eller förkyldning ?! ja de e frågan de har ingen aning faktiskt , men känns som att de inte blir värre än såhär då ska jag nog klara Midsommar :)



/ rebeccah

Ha en bra midsommar alla !!!'


Väntar & Väntar

Jobbigt med väntat på nått som kan komma närsom helst denna veckan , men men bara hålla tummarna imorogn kasnke det kommer , oj oj SPÄÄÄÄNNNNANDE riktigt riktigt spännande man spricker snart av nyfikenhet !! ...

Positift eller Negativft de e frågan de ?!


/ rebeccah


Avatar

Tyckte denna filmen var väääldigt bra , brukar inte gilla sånna här filmer men shiiet alltså vilken fin film , rekomenderas verkligen visst den är lång men det är värt ATT se varenda minut av fílmen , super bra :)!!!..

Jag kolla halva filmen igår och halva nu imorse , och ja kan säga gör inte så , för de första se filmen rakt upp o ner , tror de e mkt roligare , aldirg kul se en halkv film men jag somnade sen så drömde ja massa konstigt inattt efter att ja somnat till avatar , ush läskigt , så se hela filmen dirket :) ... Ha en bra dag nu / Rebeccah


Arvika & Vattenkrig

Hello igen,

söndagen och me andra ord gårdagen bestod av att åka till Mariebegrsskogen med lisas barnbarn Leah :) gungade och såg på djuren o lekte , sen blev de macdonalds på Bergvik och sen vidare till arvika hann med en kaffe o en bannankakabit paulina hade bakat de va göttt ! ,

sen kom mamma o lisa och hämta mig dom hade lämnat leah , så det blev tillbaka till karlstad , och ja åkte hem till Sandra, Lena och Krister och fick mig hemma gjorda hamburgare som vi grillade m, guud så gött det var kan jag lova , blev proppmätta men sen startade ett vattenkrig och allt sluta med att både , Lena , Sandra , krister och jag hade fått en stänk av vattnet rätt saftigt hahah ! ..

KUL kväll ska hem till sandra och sola i de fina vädret nu frukost i trädgården det är aldrig fel ha en bra dag sola skiner nu fy tusan så skönt nu kommer värmen :D !!

Freda till Lörda :)

Hej gott folk :)

tänkte berättta om fredagen & Lördagen här ja :)

börja med en riktig slappar dag som slutade med utgång med Elin och Sandra vi börja dricka redan vid halv 18 så vi var bra fulla när vi vandra in till stan vid 23 tiden !! .. Vi var på ankan och där var de som sagt mkt folk som alltid :)

Kvällen slutade på BK och sen blev de allt sova ,iaf sov ja dåligt på natten så jag sov 13-17 sen också sen kom ja på att det var lörda och att bröllopet skulle visas HURRA tänkte ja slog på tv.n jaa , de blev cykla till mamma och jag kolla på bröllopet hela kvällen haha ! , ända till 00.20 nångång då ja somna :P , missa valsen :P annnars såg ja de mesta :)
de va roligt o se , victoria var så fin , och både kungen , daniels pappa och daniel och victoria höll v'äääldigt bra tal !!!

härliga Torsdag

Hej hopp

gårdagen bestod av träning på möran sen hem till Sandra och stekte pannkakor köpte med en liter jordgubbar också , så det blev årets första Pannkakor med vaniljglass & Jordgubbar det var himmelskt :) ..God frukost/lunch :) ... ganska onyttig men man var förtjänt av det :)


Sen satt vi ute o bara satt i sola o tjöta hur läänge som helst , sen kom lena hem och då rensa vi rabbatterna lite o sen la vi oss på framsidan i solen , sen hjälpte vi till och körde lite grejjer till Bomstad , till deras husvagn så jag och sandra gick ner och kände på vattnet shiiet man blev chockad , det var liksom ljummet , de va liksom skönt :) .. vänern liksom?! .. de var inte iskallt som jag trott !! ..

Sen vidare hem igen då käkade vi Spagetti och Köttfärsås Lena hade gjort mums svina gotttt efter allt arbete var det svina gott , mätta och belåtna såg vi på wallander filmen "Indrivaren"  svin bra var den :) .. sen somna vi väll efter en stund , ja nskulle cycklat hem men ja orka inte de klcokan var typ 00 så jag stanna kvar , så nu har jag nyss cyklat hem nu får vi se vad dagen bjuder på träffa Rebecka en sväng iaf !! ..

hoppas att man slipper regnet men de ser svårt ut , massa svarta moln och åska i luften typiskt !! men till veckan skulle ju värmen komma hoppas hopppas hopppas!!!

Så det kan bli fint till Midsommar , vi vill inte ha regn !! , ha en bra dag & Helg goda vänner / rebeccah

hoshibaaa va ont !!!

Hello gott folk och godmorgon :D


Ja styrketräningen igår har gjort sitt alltså fy fan har skit ont i armarna , helt öm!!
de verkligen känns så nu ska jag iväg igen och hoppas att man kan träna bort värken får se vad mkt jag pallar med armarna annars får jag köra benpass !!! .. ska iväg klockan 12 ... sen blir det nog inte så mkt mer som är planerat idag , ska träffa mammi , va ute i solen , för de e riktigt skönt ute idag :D ..


Nej nu blir de göra sig klar för träning ha en underbar dag / Rebeccah




tänk om man fick sånna armar som Marlena ?

Träna

Ja nu blir de tränaidag cykeltur runt karlstad , och även gymmet , här ska fettet bort nu blir de ändrande vanor igen bara tuta och Köra hårt nu fy fan !!!!


Barnfilmer .

Det regnar köttbullar :

en rolig och verkligen bra tecknad film :) . såg den igårkväll !!


Prinsessan & Grodan : Bra film , BRa handling och roliga låtar man kunde digga med i :D .. såg den i lördags , ska ta tag i o se Avatar nån dag här också när jag orkar den är ju så lång :)



Prinsessan & grodan




Det regnar Köttbullar :)




SOL

Hej Hopp!!

vaknade första gången vid halv 7 kolla klockan eeeh , sola sken nej aldirg att ja går upp nu , låg iaf till halv 9 :P bra gjort , solen e så jävla varm här på kvarnberget så bor man på 6.e våningen så de verkligen steker , de blir nog ut och steka i solen idag , skönt ?!" svar JA !!, färg måste man ju ha ...


Asher Roth - I love collage BRA LÅT !!!


Ha en fin Tisdag :) .. tvättade igår och sen städa hemma dammtorkade oså , duktig var jag !!

/ Rebeccah

kråk-hals- LISEBERGS GÄNGET :)

Helllo gott folk


Resan till Liseberg igår var TOPPPEN !!
Fredda , Sara , Theres hämta upp mig o sandra på centrum klcokan 9.00 och sen abr det iväg ut på den stora vägen :) MOT GÖTEBORG!!!

VI hann stanna några gånger då theres e lite förkyld så hon behövde snyta sig och sen i Säffle köpte vi rese Macka , svin goda var dom , vi njöt :) Sara var helt till sig hehe :) .. bakis var hon också stackarn :) 
 Vi var typ framme prick 12 , som vi planerat käkade på Mac donalds och gick vidare till Lisebeeeeeeeeeerg !!!!!


Hurra hurra , jag tror inte jag haft så roligt på länge man var som ett litet barn , åkte fan allt , tror jag åkte allt läskigt utom upp skjutet det var jag för feg för !! men ¨åkte iaf höjdskräcken och det skulle jag då fan aldirg gjort jag hölll på o dö av att bara hänga där uppe i luften 15 secunder , ville bara ner , såg hela göteborg de va ju fan skit äkligt , NEJ TACCK !!!!!! sånt gilla ja inte längre , har blivit för feg och för gammal kanske ?!
Jag skrek väll lite för mkt kanske så halsen e inte som den borde nu låter som ja svalt en kråka eller nått hahah ! , men men KUL var det och värt varenda liten ton just nu hahaha !! ..
Åkte flumride herrreguud Allihopa det blev en sån våg fy fan alla var helt dränkta men mest blöt var ju Sara stackarn som blev duschad totalt och våran lapp till vårat skåp blev smulor hahaha , så vi fick gå och ordna det på gästservice som tur var mohahaha , för man var tvungen ha en kod som öppnade skåpen , bra finesser nu sörrni =) :) men allt blev fixad , bra service haha !! ...


ja vi åkte allt helt enkelt , Balder , kanonen , Lisebergs-Banan , Uppsvinget , Colorado , Raggabilarnamed betboxen :P eller hur de stavar , ja jag minns inte mer vi var och såg 3:D film  också , Sammys äventyr sååg vi gullig och så bra 3:d Häftigt :) fast bara , jag , Sara & Theres , Fredda och Sandra åkte karusell istället . Haha , tur att fredda stod ut med oss hela dagen :) kan inte vara lätt 4 tjejer o han hehe :)
hans kompis jonas kom ju en sväng iaf så hela dagen var han ju inte ensam :)

Helt enkelt  om man sumerar så var dagen TOPPPPPEN !!  var hemma 01.00 o söv hos mamma vakna och prata som en Kråka :) men de var de värt som sagt :)  , Nästa trip kanske blir Strömstad , Kul kul :)!!!!









Lördag, Söndag

hej hej ,

torsdagen var super , jobbade 11-14 sen gick vi kolla när jossan sprang ut och sa grattis till henne sen cyklade vi in till stan och mötte lovisa sen åkte jag och hon till Sandra , god mat och god efterrätt :) mumssssss
tror sandra blev nöjd med sin present också köpte ett pandora armband i läder till henne , och en berlock såklart en orm :) .. jag älskar mitt pandora armband och har man ett sånt så vet ju folk att dom kan köpa berlocker om dom inte vet vad dom ska köpa i present !! .
som sagt de kostar ju endel så de e inget man går o köper sig själv precis !! , kommer ja in på skolan ska ja belöna mig med en berlock :)
 
Armbandet kostar 300:- finns att köpa på nästan alla smycke affärer , hallbergsguld , SIlver & Guld , Smycka , m.m Pandora har alltid fasta priser och adrig några prissänkningar ! Bra MÄRKE är det iaf !!!!!


Hittade inte ormen på hemsidan på pandora men denna med läxbäckerna tänker jag köpa om jag kommer in på skolan :D alltid roligt att minnas när man fått en speciell berlock liksoM ! , dom helt i silver kostarmellan 200-240 annars är det allt mkt dyrare om man ska ha med pärlor eller i lite guld !!



Fredagen var hyffsad lugn jag och mamma cykla hem till mig en sväng sen vidare genom stan och sen hem igen gjorde mat o sen sov ja på middagen :) sen vid halv 21 drog jag till sandra såg på 7 miljonärer bra svenk film var det på femman ! :) sen såg jag på supernatural avsnitt två styckna och sen somnade , min favvo serie numera skit bra ju!  ...

Sen somna jag och sandra satt uppe till 4 och la in bilder från studenten ! , jag lyckades bli med på en bild lite iaf hehe ! .. sen så ska ja hem till mamma en sväng sen hem till sandra käka o asen blir de lägga sig någelunda i tid 09.00 åker vi till Liseberg imorogon med sara , sandra , theres och fredda ,  hemma vid 00 men finns ju att nå mig på mobilen såklart :)
ha en bra lördag & Söndag gott folk=)


/ rebeccah





Studenternas DAG !!!

Ja då har den stora dagen kommit festa på imorogn alla studenter ,denna dagen vill ni minnas som den BÄSTA i ert liv :) .. Hoppas alla studenter får en toppen student lägger in en bild på mig o milla när vi tog studenten :)
EN DAG MAN ALDIRG GLÖMMER !!! :)






Ska dra på två studenter imorogn och jobba också hehe får se hur allt hinns med , måste gå helt enkelt , kusin vitamin Jossan stor tjej nu och Sandra tar studenten , fixade presenterna igår :) typiskt mig o göra allt sista secund men jag visste ju vad jag skulle köpa så :) inte värt att skriva sandra läser säkert mohhahaha :)


Pöss / rebeccah


Kul lördag




det var en super lördagskväll , Fan de va den roligaste utekvällen på länge , grill och kycklingsallad på gubbholmen sen vidare till Sandra när mygggen kom de gilla vi ikke ;(! ..Camilla var ju med också för första gången sen graviditeten :)

SUPER KVÄLLLLLLLL! !!!!!!!



sedär ja ölen har gjort sittt haha !!!

Noice - Nina (låt)

varför skulle just detta hända mig nu , SVARA MIG NU !?!



hej och godmorgon , anette har varit här och suttit ute i solen och tagit en kaffe och cigg o suttit o prata lite nu har hon åkt till jobbet och jag har gett chilli pencelin tagit ut hundarna , satt på mig för att gå ut och få lite färg , kaffe o cigg o musik i trädgården så jäkla varmt ute !!! så skönt !!


blir städa förrådet när Paulina kommer , det slår aldirg fel hon ska göra de gämt precis när jag kommer , men hon tala om för mig att jag är så bäst så därför gör hon de med mig moahhaha , inge roligt men behövligt kan jag säga !! massa skit där , de behövs göras varje år !! .. men de e gött få vara ute hela dagen , Paulina kommer runt 11 så de blir sitta ute och ladda innan vi ska dra igång , annars vet jag inte vad det är för planer idag , va ue i solen så mkt som möjligt iaf , mats kommer väll hem idag också , kanske blir hyra film till kvällen brukar bli så vi får väll se som sagt ! NJUT NJUT NJUT av varje solminut hahah de rimma bäst jag är :)

hemkomst på lördag iaf , fira kannika hoppas på bra väder vi ska grilla o må göttt , alla vi tjejooor , kommer bli super skooojjjJJJJ!!!!!=) det var verkligen inte igår som alla umgicks !! ..



ha en fin dag / rebeccah

Kusínvitamin Cassandra




Cassandra min kusin vitamin ;) så duktig tv stjärna nu också hihi =)

dU VILL SÅ DU KAN

Godmorgon alle sammans :)

Hoppas ni mår bra , solen skiner ocxh jag är pigg o gla , Paulina ringde o väckte mig hihi skulle ändå upp 09 så de gjorde ju absolut ingenting har sovit bra och sola skiner så vad mer kan man begära det blir göra sig iordning o dra till jobbet packa ioring till arvika så jag har allt med mig sen så blir det damsuga o torka golven lite snabbt innan jag drar :D ,



Du kan om du vill , du vill så du kan , de ä klart du kan , !!=)


Se Våra bästa år innan jag drar också så jag får sätta fart nu ,stora problemt är vad jag ska ha på mig när det är så varm,t vet ju inte hur man ska klä sig , men men , ha en fin dag !! Pösss o adjöken

hemskt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7227874.ab


hoppas dom kommer hem oskadda o att dom bara glömt bort tiden ... 5 år bara liksom ...

duktig

Hej igen


nu har man vart duktig och diskat och hämtat sommarkläderna på vinden och vikt in fint i garderoben och sen har man rensat ur med vinterjackor oså som ska tillbaka upp till vinden hej då alla tjocka& varma kläääder :)

fy fan vad skönt det kändes har ska nu hoppa i duschen sen blir det snabb damsuga om jag orkar annars gör ja de imöra inna  ja börjar jobba , packat till arvika har jag redan gjort anette hämtar mig nog på tågstation imöra :) såå snäll hon =) .. nej hoppa under vattnet blev det nu =) hoppas på fint väder i arvika så man kan sitta o dricka morgon kaffe och cigg i solen :) NJUUUTAAAAAAAAAAAAA !!!




/ rebeccah



 

fy fan vad bra Svenska akademien var , såg dom på arvikafestivalen år minns ja inte 05 eller 06 ? äh skitsamma bra är dom iaf :) PÖSSSSSSSSS

MIN MOOOBIIIIL :)

Min kära mobil är lagad än en gång skönt skönt slippa den där lånetelefonen , som jag fatta noll av:) . Nokia är inte min grejj , SOny ericsson är min grejj :) ..

Meee likkke , jobb 07 -16 idag , bra dag :) men lite trött , somnar nog tidigt tror jag ahaha ! ,
jobb imorgon sen blir det tåget till Arvika till Lördag antagligen blir jag hemkörd :) alltid skönt att komma till arvika :) .. MIn älskade syster och min Favvo Paulina och alla hundarna och så har vi ju böbbizen Mats hahaha :P ..

jaa sen blir det väll starboys på lördag , fira kannika hon fyllde pr förra lördagen ;) ... hurra ! , jaaa nu ska jag röjja här hemma har berg med disk och skulle behövas damsuga så man kan komma hem till ett rent hem sen när man kommer hem så inte de får se ut som äkkel :) .. torka golven blir de också , jaja ha en fin helg

/ Rebeccah





Min käresta :) ! SÅÅÅ Härligt väder vad glad och pigg man blir de var ju fan skit varmt när jag cykla halv 7 imorse !

RSS 2.0

Design av Helin