sommaren är Kort

inte ett moln
så långt ögat kan nå
inte en droppe regn
på flera dar
med en glass i min mun
å i sandaler av plast
går jag i solen
och tänker på dig
ljusblåa dagar
seglar förbi



 Sommaren är kort :)

 

jajjaemn så är de idag skiner solen så nu kanske det vänder inge mer snö igår snöa de ju som tusan , men idag är de solsken o inte alls kallt ute . . jag har tvättstuga o ja har hunnit damsuga diska o småplockat här hemma så nu är det fint igen , blir så rörigt så fort när man bor litet hehe ;D men men man överlever hoppas dom ringer nu från klädhuset o vill att ja ska komma på intervju vill super gärna ha det jobbet , jag behöver ett jobb gör vad som helst kan bli städerska till o med jag kan städa haha :) jaja vi får se om de plingar i mobilen :)
svårt svårt , men båtresa står på tur snart lördag bara 2 dagar kvar ska på stan med paulina & anette sen vid halv 3 kommer dom jag är klar i tvättis 2 så de blir bra sen ut med Diva på prommenad sen får hon vara ensam när vi gör stan sen ska hon tillbaka till Arvika :)

Får väll åka dit snart igen om ingen gger mig ett jobb , det märks !!! ..
vore grymt tacksam om så blev fallet iaf ;) vill jhu stå i butik !!
Men men nu ska jag ner i tvättis här snart igen så bäst att kasnek göra nått åt sig själv  nu hahaha ser ut som ett nyvaket troll , jaja Puss ha en fin dag alla :) / rebeccah

Stenhårt på din plan

Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

Aldrig aldrig ensam


Hej hej :)


Då var båtresan betald snart åker vi hurrrrrrrrrrrrrrrra jag har längtat så , detta blir skojj ,
idag blev det både stan & Bergvik , och en kaffe på mammas jobb hehe :)
jaa imorgon har jag tvättis orkade inte gå upp imorse hade tvättid 7-11 hahah de gick ju som de gick så jävla trött men vaknade halv 5 imorse o va skit pigg men ja tvinga mig själv ligga kvar så somna väll efter en trekvart eller nått kan ja tro låg o vred mig som attan , ja promenader med diva har de blitt också ja vad finns de säga om denna dagen , har inget att säga ,


mitt favvo program andra avenyn är klockan 21.00 på ettan idag såklart mohhahahahah:)
igår var de paradise hotel fan vad gött att cimon fick säga HEJ HOPP o dra ;) .. sen fick lucia åka hem också mindre kul hon var snäll och normal , dum kristoffer var som valde erica före henne !!!!!!!!!!!! ..
 Ja nu har jag nyss ätit hemgjorda hamburjare och en god salllad till som louise hade gjort mums :)
jaa , torsdag imöra då , jaja ha en fin dag alla ;)



/ Rebeccah


Men den fina tunna linjen
Mellan våran värld och din
Skär igenom varje ljud
Genom varje utsträckt tanke
Varje ansats att förstå
Varje sång jag någonsin sjöng

kvälllen

hello

jobebt gick bra mkt folk och mtk rea halva reapriset nu mohah kul o handla jag handla mig allt lite hurra !! ...

2 NYA BH & TROSA SET :) , o mysbyxer :D ..
jaa när man kom hem fick man ta promme med diva , gick en sväng runt stan , lagom promme det :) ...
hon låg o sov närja kom hem men blev överlycklig , ingen tvättis fick jag heller men imöra ska här tvätttttas ;)! .. jaja , vad blir det nu då?? .. jo laga mat o kolla tv ,
imorgon har jag lite att göra tvätta, träffa mamma o lisa , sen blir de långpromenader med diva såklaart :D bra för både mitt fläsk och hennes haha ! ,  

nej ska göra lasagne ja mohaha götttt som fan !!!!!!!!!



 Pussssss på er :)





/ Rebeccah

workie/ tvättis/matlagning

Hej

då var det tisdag snart lördag hurra, ska ha diva till fredag så  det blir promme nu innan workie , ska jobba 12-17 idag , sen blir de hem ska kolla nu om det finns någon tvättid till mig klockan 18 hopppppppas det , har lust med det idag !! , men vi får väll se om det finns det annars blir de göra mat tills louise komme rhem hon har kvällskurs så maten skulle stå på bordet när hon kom hem ;)!

det ska jag väll ordna haha ! , jaa , nu blir det gå på en promme innan jobbet :) ha en fin dag :)



mange schmidt - Wingman <Dret BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA>

Lördag =)

hej hej ,

vad gör alla ??Själv började nyss Jag vet vad du gjorde förra sommaren på 4,an så små kikar på den sen så ja diva ligger o sover här brevid mig :) ..
sen så har hon vart lite krasslig idag spydde imorse och vägrade äta men hon åt här på kvällskvisten och vatten har hon druckit så allt var bara fint :)
Hon slicka ur valters barnmat också hehe :)
camilla och valter var här i eftermiddags och vi satt o prata och drack kaffe sen tog vi en glad promenad runt stan sen skulle hon till svärföräldrarna och käka och louise kom hem med mat och lördagsgodis till mig , en påse tom&jerry tack för den haha :D , de va gött iaf , gjorde mig kebab i pitabröd förut de va gött trökigt äta själv bara den jävlen skulle ju på middag hos nån rödtott hehe :P

jajaj , hoppas de inte går för vilt till tycker de e enatten nu och dags att komma hem för hennes del ! ,
men men , nu ska jag snart göra mig klar för kvällen om hon inte messar snart och säger att jag ska möta henne , men detta verkar ta tid !!! ...

jaa imorgon ska ja träffa mamma annars händer inget speciellt tror jag , ha en fin kväll och en bra mys söndag imorgon :)


DATORN !

ja som ni alla vet gjorde jag en vattenskada på min dator efter knappt 5 månaders användning lämnade in den på lagning ahr ju allriskförsäkring efter nästan 2 månader fick jag en HELT ny överlycklig men surt att de ska ta så förbannat lång tid men gratis är bra :D så nu har jag min dator :) tråkigt med alla bilder men jag får fixa minnes kort så jag sparar viktiga saker där i fortsättningen , nu ska jag som mamma sa igår VARA RÄDD OM DENNA !! .. Puss på er !!



Helg :)

Tja tja

Då var det fredag och helg nu då , ännu en nykter en , 2.a i rad duktigt av mig :)
vart i arvika söndag till igår torsdag , hade med mig lilla diva såklart , synd om henne när hon löper och ha 3 hanar i musa hela tiden så ska ha henne till torsdag eller fredag nästa vecka broende på hur hon går in i efter löpet , för nu är de höglöp så då e de jobbigt för pojkarna också såklart :)

Andra avenyn i onsdags var ju bara för bra , oj oj , jaa de blir spännande på onsdag och se hur det går :) ..
sen kollade jag ju p3 guldgalan och winnerbäck tog hem guldmicken hurra :) ..
jaa , Paulina och mats o tobbe åkte och såg Avatar igår därför fick ja stjuss till karlstad så slapp ja ta tåget :)! toppen toppen , den var as bra jag har inte hört n¨ån tala ett ont ord om den filmen jag måste se den innan den slutar gå på bio ! , (Y)
Jaa , vad har jag mer att säga , jag har en ungspannkaka i ungen nu det blir min lunch får se vad de blir för gött ikväll , kasnke kebab i pitabröd det vore ju gött som tusan , vi får se :)! ..
jag ska väll sitta hemma och titta på Let's Dance ikväll ,

ja sen nästa lördag blir de båtresa wiiho har jag sett fram emot och äntligen är det snart lördag den 30 januari !! .
kanske ska komma iväg och klippa mig innan skulle behövas faktiskt , vi får väll seeeee :P !!!
 ha en fin helg / Rebeccah


p.s denna låten har jag fått på hjärnan spelades på p3 guldgalan , den verkar inte finnas , men här är ett klipp iaf :) skit bra !!!

Måndag kväll

hello ,

Nu har jag vart ute med hundarna så dom har fått kissat natten och sagt godnatt till dom små liven :)
så söööta alllla 4.a :)
men diva är det mest synd om tänk er själva att ha 3 hanar i arslet 24 timmar om dyngnet ungefär så ni måste sitta eller ligga hela tiden , stackarn ! , tur hon får komma till Börje imorgon så hon får lugn och ro , liksom hennes egna pappa är o slickar henne på musen hela tiden ush ush!! ,

jaja  nog om det nu , jag har en ny favvo låt nu så jävla skön lyssna och njut :)








Kärlek är inte att hitta någon att leva med,
Utan kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan.

det är sysster ysters kommentar för denna dagen ! ,

sen har vi lille Mats här hemme paulinas kille som numera kallas Böbbizen hahahahah så jävla roligt !!!!!!!! ¨
skratta i timmar igår o reta han som fan haha !! han gillar inte sitt nya smeknamn !
jaja , have a nice natt , nu blir de natta snart . PÖSSS

Arvika ,vika , afrika

ja hej nu är jag i arvikaa , igår käkade vi potatisgratäng med köttfärs så jävla gott vill jag lova =)
ja vad gjorde vi mer igår , kollade köping och skruva ihop möbler till vardagsrummet , kollade på johan falk vapenbröder ja sen hände väll inte så mkt vi fick besök av Åsa och hennes dotter med hennes barn, jaa  sen då , jo anette var här också , ja sen var de ju kvällen , vi handlade också haha bra att veta kanske ! ...


nej nu ska jag hoppa i dushen (Y) sen får vi se vad det blir , det blir nog gå en promme med hundarna sen och sen ska ja o nasa baka ikväll , paulina jobbar natt , jaa men det var väll det , Puss på er / rebecccah



Lördag / skrattfylld kväll

hejhej!!

ja denna lördags lkvällen slutade roligt först robinsson & sen lite hot dog film och sen lite av varje paradise hotel repris såkalrt , jaa o massa skrattt så man börja grina , bra sällskap hade man , det var roligt , och trevligt hehe ! ..

Ja vad ska man säga jag ska ta tåget imorgon till arvika för paulina kör mig hem för jag ska ha med lilla diva hem för hon löper och då kan hon inte vara bland 3 galna hanar haha :D .. så det blir mysigt att ha henne några dagar :) så får se hur många dagar jag hinner vara i arvika innan hanarna blir galna !
det återstår att se :D .. hon är så gullig den lille divan :) ..

jaa men inget mer på schemat denna lördag det blir kolla på göta kanal 3 och se om den är så värdelös som alla verkar tycka !! , 2.an var ju ingen höjdare men :P .. det återstår att se :D ..

Jag ska se snabba cash med Louise på bio också min joel kinneman snygggiiiiing han , kanske ska se Johan falk Vapenbröder imorgon på 4.an bara för att få se han snyggginng åhh , jaja , han e bra iaf ni har nog fattat de nu , godnatt säger jag hoppas alal fick en bra lördag trotts allt :)






Längtar till 30 Januri så jävla kul vi ska HA !!!

/ Rebeccah

Undrar om ni kan ..

Vet ni vart den hundfria zonen är på en båååt????








 TAXFREEN Moahahhahahahahahahaha




Helgen/ Lördag 16 Januari 2010

Hejhje :D



fredag

Ja igår så var jag hemma hos mamma och såg filmen "KockeN" tragisk film dock sen traskade jag hem till mig runt 16 tiden och gjorde mig god mat och dushade o bara hade det gött såg på tv.n bland annat , Färjan & Let's Dance fast det är värdelöst !  sen vid 21 kom Louise , vi gjorde väll typ inget bara satt o snacka o sen såg vi på My sisters Keeper , finns det någon film som man blir så känslig till?? ,  Louise var tuff i början o satt o sa att i onödan grinar man inte haha :P men sen böla hon allt massa i slutet :p SÅ KAN DE GÅ  när man är tuff !!

tog hundra år innan jag somnade men till slut , vaknade vid halv 9 imorse när louise skulle gå till tågstation , .

Lördag

som sagt så ska den jävlen till gbg o ha en rolig natt , :) .. själv ska ja inte göra någonting ska bara vara hemma och hoppas Paulina och Dom kommer imorgon så jag får åka dit o  suga in lite lantluft o känna lite lugn :) .. jaja jag ska göra mat idag det vet jag sen får vi se , klockan är ju bara 10.00 så en frulle blir det nu :D PÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS'




betcha ya dont know that your still on my mind ,
I betcha ya dont know that thoughs of you make me cry ,
I know that we moved on , and yes its been so long ,
I betcha ya dont know that i still got ya picture
And ill never get over you.

Torsdag (brist på rubrik)

hej hej

ja då var det redan torsdag , igår var jag hos mamma och sen handla jag och louise lite , sen körde hon hem mig o sen åkte hon till sina nissar :P ..
Jaa vad ska jag säga idag har jag tvättat, diskat , gjort Pasta och min hemlagade Baconsås fy fan vad go börjar få hajj på matlagning moahhaa :D !! ..


Jaa vad mer , hade besök här o fika med en vän för en stund sen och sen så har jag skickat in ansökan nu hoppas man får komma på intervju! ...

jaa mer idag? , nej jag ska nog med Sandra hem till henne tror jag för här vill man ju inte sitta ensam precis ! , jag ska åka till arvika i helgen också göttt komma BOOORT :D .. blir där ett par dagar , jajaj , i keepar er om mer fakta om det dyker upp nått intressant ha en fin torsdag , Fredag imorgon ;D Mys med Sambon blir det nog imorgon , hon komme rhem hon ska till gbg  i helgen hon , vissa får ju ta sig utanför värmland men en annan åker inom värmland , de går inte komma till storstäder haha :D ..


PUSSS / Rebeccach


p.s kolla inlägget innan riktigt roligt !

Haha så jäkla skön :)





riktigt rolig :)

Tisdag

HEJ TISDAg

idag blir det fika med sandra istan snart , jag sov super dåligt inatt somna inte för ens efter 3 tiden men så blev de o vakna vid 9 tiden , men 6 timmars sömn klarar man sig på , somnar tidigt ikväll bara :D ..
sen ska ja g följa med andra sandra på operation och vara stööööd och sen se till så hon kommer hem , får se om ja svimmar eller om jag klarar detta haha :D ..

Mamma klara ju inte av det fast hon är undersköterska ,hon var tvungen att sätta sig ner  när hon såg att dom skärde i munnen på mig,  men hon skyllde på att de va läskigt för att de va hennes dotter dom skärde i haha :P jaja så kan det vara

Jaja , vad har skett jo , Saben tipsa om en fin film , med cameron diaz , My Sister keeper , riktigt sorglig film , om man är känslig så lär du grina igenom hela filmen , men sevärd film JAPPP !! ...

ja vad mer , nej inge mer Arvika i helgen HURRRRRRRRRRA , får se hur länge jag stannar det märks , måste ringa om datorn , vart fan är MIN DATOR  , ska jag fråga tagit över 1 månad nu , fattar dom inte att dom inte kan laga en vattenskadad dator GE MIG EN NY FÖR FAN !! så svårt att få dom fatta  jag fattar till o med liksom !!! ..



Ha en fin dag alla :) solen skiner


Konversation :

Hon: dET  är 10 grader idag , ganska soft
Jag: Oj ja de gick fort , från minus grader till plus , jag som inte var ute igår ,
Hon: Men rebeccah det är 10 minus alltså från 20 minus till 10 minus det är ju varmare .
Jag : JAhaaaaaaa inte plusgrader !!!


men men inte lättt jag fatta ju 10 grader som plus :P

jävla vilken bra helg

hejhej :)

Jävlarns vilken bra helg jag har haft svårt att beskriva den ahr bara vart så himla händelserik och rolig !!'
Fredag  började med bergvik och ikea med mamma sen åkte jag hem till mamma en sväng , sen åkte jag in till stan och mötte louise så gick vi hem så gjorde hon mat mums hemlagade hamburgare o sallad dret gött !!

sen traskade jag ner till stan igen kallt som fan , mötte Marie och gick hem till hennes gamla lägenhet , tråkigt att hon inte bor där längre vilka minnen man har i den lägenheten hihi! ...
vi drack snacka massa , de va som vi inte hade vart ifrån varandra alls , våran vänskap e precis lika som den var förr ! ,vi gick först in på harrys men där var det ingen nattklubb den gör dom om och öppnar 16 januari blir spännande att gå dit o se hur det blivit :)  sen så blev det ankan , jävlar vad folk det var där , träffade björn bland annat min granne panne :D  han fick sig ett ragg , skjort-bruden som jag kallade henne haha !.. det var en bra kväll förutom att dom släpper in alldeles för mkt folk på Ankan så man knappt kan andas eller dansa , för att folk bara buttas och trängs på dansgolvet är väll DANSA man ska göra ,men alltså som sagt dom har för litet och det blir jobbigt som tusan att vara där inne !


ja sen gick marie hem till sig och jag hem till mig , mådde inte så dåligt på lördagen så det vara bara kliva upp gå till louise på jobbet satt där med lina och Louise ett tag , sen kom marie så gick vi handla käk o sen hem till hennes old apartment igen sen blev det dricka mer , en ny kväll med nya utmaningar ! , först blev det bmb kom dit vid halv 12 , stog o snacka med vakterna ett tag dom drev verkligen inte när vi kom var det 12 personer där inne fick gå in gratis sen när ja o marie gått in kom de massa folk men dom fick betala sig in hahaha , tyckte ja va roligt !!!

men sen drig vi där ifrån efter massa snack med garderobs killlarna o vakterna så traska vi vidare , träffade , Nordlander och the co. Segerlind osv hahahah lite roligt !! , men sen gick jag och Marie till Pitchers där vi träffade markus så vi fick fribiljetter in mohaha bra att känna bartenders så vi gick in på röda rummet och hade hur kul som helst , det var mkt bra :D min mobil var typ död hela kvällen men jag dansa o hade kul för det :D sen träffa vi två äldre män som bjöd på burger king mohahaha fy fasen vad roligt !! .. tur att man kan prata för sig , sen gick marie hem och jag gick hem till kIM :) <3 sen så gick jag hem till marie vid 13 tiden  på söndagen och kollade på the hills weekend :D , det var roligt kom hem vid halv 19 där maten var klar och allt hahah :D duktig louise , kyckling o potatisgrating med rotfrukter , MIN LILLA HUSMOR HON HADE vart orolig för mig inte kunnat ringa eller nått hon trodde ju ja skulle komma hem på natten men ikke :P


jajaj  , nu ska jag städa lägenheten o hoppa i duschen  FÅR VI SE VAD DAGEN BJUDER PÅ :D  / pUSS REBECCAH


I get weak

There's a part of me
That just wants to do everything you say
There's an other part
That just wants to turn around and slap your face
'Cause everytime I think you understand
The way that it should be
You end up hurting me

I don't wanna fight
I don't wanna lose everything we had
But you that know sometimes the good side loses to the bad
And everytime I walk away
We end up shouting in the street
It may be bittersweet

'Cause I get weak and then you win me over
I get weak coming back for more
'Cause I every time I walk away the devil takes over in me
And then I hear you speak
I get weak

hemkomsten

hej hopp , louise kom hem från sälen idag hurra , nu ligger hon helt slut på soffan och snarkar som en gris haha , ja så går de när man dricker varje dag i en vecka in princip haha :P man blir sleten såklart !!

jaa , vi gjorde klyftpotatis och lövbiff det var gött vi blev mätta och belåtna , jag gjorde chockaldbollar som det så fint heter nu , med kokos men nu var ja inge sugen längre blev så godissugen men jag orka inte gå o köpa o louise vägra att följa med så då sa hon gör chocklad bollar men nu blev ja helt plötsligt inte sugen men men ,
små tittar på en värsting till syster den är bra den !! , har sett den säkert 5 gånger men den e lika bra än !! ..
jaa  idag orka vi inte handla så vi ska åka och stor handla och grejja imorgon , köpa en micro också det blir BRA det :D ..  vi måste ju kunna poppa popcorn haha :D ..

ja vad ska man göra nu när hon sover då kanske ska duscha eller nått , sen ska vi väll se en film eller något ,

sen undrar jag när jag får min dator väntat tillräckligt länge nu mne det åter står att se , tråkigt nog trodde dom var snabba när man har allriskförsäkring , hade lika gärna kunna köpa en ny när som ska dryga såhär men tack bror som låter mig låna din dator han tycker visserligen att det tagit lång tid o börjar tjata om när han får sin tillbaka men det är bara gilla läget lilla lillebror :)

jaja , ska försöka åka till arvika i veckan också var så längesen som sagt , sen hoppas ja de går fort till 30 januari längtar som tusan skönt att ha nåtttt att se fram emot !

jaja finns inte så mkt mer att säga mer än att jag mår bra och hoppas alla andra också mår bra !!! , ska kolla filmen nu KRAM KRAM / REBECCCCCCCCCCCCAh

Yiruma

Hur duktig får man vara på piano egentligen , denna låten får mig att få rysningar så fiiiiiin ! ,
har inga ord men denna låten e så fin ! , han e verkligen duktig ! ,
idag har det inte hänt så mkt träffade Victor min lillebror och Veronica en sväng idag sen så har jag bara varit hemma och slappat och städat lite , imorgon kommer Louise ,hurra hurrra , så vi ska väll börja köra grejjer oså nu till veckan eller imorgon om hon orkar vi får åka o storhandla imöra tror jag !

Jaa denna veckan är det väll det vi ska pyssla med åka till ikea köpa lite grejjer , o fixa här hemma ! ,
sen så ska jag väll åka till arvika några dagar har jag tänkt , var så lääängesen , saknar dom verkligen , och alla vovvarna såklart ! , ja sen får vi ju se hur det blir i framtiden , ´


30 januari ser jag fram emot , sen får vi se vad tiden utvisar :)

Kram på er / Rebeccah


nu är 2009 över och nu är det 2010

Cooolt hoppas alla hade en fin kväll/natt igår , min var okej men tycker nyår är överskattad finns faktiskt 365 andra dagar att festa på om man säger så haha ! ...
men men det var roligt , jag och sandra käkade fläskfile det var ju MUUUMS ;D ,

jaja orkar inte berätta kvällen men ha de fint gott folk / rebecccah


god fortsättning !!!
RSS 2.0

Design av Helin