Nattblogga

tjabba
klcokan är liksom 02.30 jag har precis , monterat klart min tv-bänk som jag inhandlade idag , bra köp  :D
kostade 99 kronor och hade kostar 500 på Sommarlagret!! .. riktigt nöjd , sen 4.a tavlor dom har rea där nu på alla tavlor så åk dit och kika vet jag :D ..

ett tips bara liksom , ja ja , innan det har jag idag först kom Rebecka hit såg på en film sen åkte hon hem och jag gick vidare o mötte mamma då vi gick till sommarlagret sen var Rebecka Så snäll så hon kom hämta mig och all min packning :) GÖLL DÅ :) .. sen så  träffade jag Louise och vi gick till "Solstaden"och solade solarium det var precis så att idol hade hunnit börja 5 över 8.a tror ja vi var hemma hos henne , vi k'äkade varma mackor husmor som Louise är haha :D .. det var smarrigt och sen såg vi hollywoodfruar och sne kolla vi idol igen vilka som kom vidare HELT RÄTT PERSONER , lite tråkigt att Eddie inte gick vidaree han var ju liksom pop-idolen , men juryn kanske röstar vidare honom vi får hopppas det !! 


sen traskade jag hem och som sagt drog igång och monterade tv-bänken de gick så¨där ja hade inte tålamod att sätta på hjulen på den ja fick DAMP så att säga för det gick inte som ja ville såå de där är en syssla för en man inte kvinna skulle jag tro men det blev väll bra annats blev nöjd !! ..
sen diskade jag och gjorde varm oboy nu ska jag se klart en film som jag bäörjat se igår eller när det var , o sen somna in götttt .... imorogn väntas tvättning 11.00 och sen träffa mamma och hennes Syster min Moster alltså , fika hemma hos henne och hennes man Håkan.  sen ska jag träffa Rebecka på kvällen vi ska se idol tillsammans :D med eller utan COffe det får vi se :D .. han kanske skulle göra annat med nån pojkvän .. vi får väll se får hoppas det bjuds på fin MIDDAg då , min sista ätar dag sen börjar allvaret ska brja äta sunt , JA och promenad varje dag , jag håller vad jag LOVAR hela Oktober ska vara sund MAT :D ... nyttigt alltså för er som inte fattade , jaja PUSS & Godnattttttttt ..


P.s Jag är nog lite kär ?! .. Eller Neeeh skulle inte tro det !! ..

Det kanske var pundigt , Det kanske var bra









Hej alla och godmorgon , det bjuds på Lars winnerböck låt nu såhär på morogn kvisten ,ska försöka ta mig ut idag , hopppas ni mår bra ja mår bättre det var nog inte gris inflensan !!! .. det var nog att jag blev i kastad i älven i lördags , det tror ja mer på !! , Puss skriver nog mer sen !

Dyngförkyld

Hejsan

härligt att vara sjuk NOT , tror rebecka smitttade mig till slut , jävla otur man ska ´ha när man skulle jobbat denna veckan men ja ska liggga hela dagen idag o imorgon , så jag pallar att jobba på lördag såklart !!
Dunder förkyld är jag verkligen , vart kommer allt snor o de ifrån? det är ju mängder ,

Det blir en thekopp till nu o sen lägga sig igen , försöka spomna iaf , inte lätt me typ 40 graders feber ,


My new favorite thing to do
Is wasting my time on a bum like you
My new favorite thing to do
Is wasting my time on a bum like you

Your car's a dump and you're broke
That’s all right
I never liked them fancy guys
You don't even look good
God it aint right
But your story's acting out of sight

We could fall apart
I would post your bail bonds when cash was tight
We could fall in love
I could be the apple of your eye
Let's do it right now


Fredag & Lördag

Hejsan alla , 
 idag har väll inte hänt allt för mkt ,jag jobbade 12-16 sen så ska jag jobba imorogn också fick jag veta hurrrra :D .. MONEY MONEY :D !! ..
Så de blir lägga sig i tid , fattar inte blir trött efter att man kommit hem o käkat , så jag vakna typ nyss , missa halva idol .. hmm , inte likt mig men så är det ..


Plattång? , ja min gick isönder och jag fick naturligtvis köpa sig en ny , fast det hade jag inte räknat med men kan inte leva utan en plattång så är det bara så de va 400:- de , på on off pprövar babyliss märket nu då det var extra pris , den verka skit bra pröva den imorse :)

jaa ja då vet ni ska se KändisDjungeln , fast de e allt dret programm , jag ska föröska somna sen igen om nån timme bara slå på en film kanske :D jaja ha en fin Lördag imorgon :)... Pusssss Pusss/ Rebeccah

Torsdag eller?

Hej torsdag och hej alla andra ,

Idag vaknade jagvid 9 tiden , blev att seklart Wallander cellisten som jag börja titta på inatt , den var förövrigt riktigt BRA !! ...
Sen så kollade jag Andra avenyn RIVERSIDE avsnitten glömde att titta igår så jag tittade på gårdagens och dagens , sen så klev jag upp ur sängen , och har nu färgat utväxten på mitt hår dushat och diskat , så nu är de bara damsugningen kvar sen torka golven sen sminka sig och dra iväg :) ..


Min platttång FUNGERAR iinte , så får se hur detta ska gå kan inte leva utan det , så vi får se vad man ska hitta på nu då hmmm !! ... Måste ha en imorogn det är bara så ! .. jaja ha de fint alla denna torsdag :) .. Puss/ Rebeccah

tänk logiskt

jag har funderat på detta nu och om man tänker logiskt så slutar det med att kvinnan alltid har de skönast under ett samlag , vet ni varför jag kan ta ett exempel !!! ..


Om du kliar dig i örat med fingret vem är de skönast för fingret eller Örat?

alltså skönast för kvinnan under akten vad tror ni kan man tänka så?? .. jaja det var bara en liten vits idag :D ..
bara för att skriva lite :D kram på er !/ Rebeccah



puuuh !!

Hejsan alla ,

jag hade damp igår , här vid datorn så de va lika bra att lägga sig , jag klagade ju på msn , men jag kan lova att internet la också av igår kväll så de måste vart något stort krångel igår fatttade noll , för 3 modemet var anslutet men de va en jävla gul triangel o ingen jordglob för dom två dataskärmarna ja ni vet , blev mkt irreterad så jag la mig istället det funkade när jag vaknade igen iaf :D tur de annars hade jag fått mig ett ULLE SPEL HÄR , har ett väldgt stort berg med disk som jag måste ta hand om sen torka golven och sen blir de väll inge mer idag tror jag som händer , var sak har sin gång behöver inte snabba sig så mkt haha :D


Ja så har ju han Patrik Swayze  jaa han i  Dirty Dancing hetingen , 57 år ... det var riktigt sorgligt ... :( .. men han har ju vart dålig länge nu och har åldras vädligt fort man anade att det var på sista gnistan !
R.i.p Honom iaf :( ..

Nu sitter jag och lyssnar på Backstreet Boys , finns riktigt fina låtar , buhu ,  värsta smörälskaren , hmm , finns det någon för mig där ute tro??? ... att det ska vaara så svårt med kärleken , det är verkligen missvisande i filmer verkar det vara så lätt med allt , allt ordnar sig i slutändan om det händer något drastiskt !! ... jaja ,  Det finns väll en för alla , de gälller att inte leta så tror jag att den finner en :) ..


Idag blir det alltså städa det jag inte hann igår och sen bara slöa har två nya filmer att glo på om inget annat händer i mitt liv , sorgligt men sant !! , Puss DÅ / rebeccah

backstreet boys - Drowning







Cause everytime I breathe I take you in
And my heart beats again
Baby I can't help it
You keep me drowning in your love
And everytime I try to rise above
I'm swept away by love
Baby I can't help it
You keep me drowning in your love

klaga.se

jag tänkte bara klaga över msn , alla loggar in och ut , och tror det bara är ett litet krångel men VARENDA jävel verkar ha problem med msn , går inte skriva till någon man får bara tillbaka att den mans krivit till inte fått meddelandet , grymt irreterande när man sitter och är uttråkad tycker jag , behöver skriva av mig , så då får jag väll skriva här istället då !


helgen var helt nykter de närmsta jag kom var ett glas vin , jaa vad finns det mer att säga lördagen var hel dag  på torsbymarten , skit trevligt med Camilla Valter & rebecka , riktigt roligt !! ..
jaa söndagen plockade vi svamp i skogen och jaa var på öb sen hände väll inte så mkt mera jag gjorde Pannkakor till Middag och sen kollade vi på Amrikansk fotboll det var roligt faktiskt när man började fatta hur det funkade ! ..
Lite jobb i veckan blir det och sen blir det väll inte så mkt mera idag har jag vart hos mamma blev en sväng till bergvik med mamma & Lisa sen kaffe hos henne , sen kom rebecka och hon körde hem mig sen åkte hem till sig ,

jag började göra om min lägenhet och möblerade ja hållde på i timmar men det blev super mysigt tillslut :) ..
blev väldigt nöjd faktiskt :) .. ska ha upp ett draperi mellan soffan o sängen så blir det lite mer avskärmat och mysigt :D .. riktigt nöjd med resultatet kollade på tv sen och myste med levande ljus :) .. jag och kenna såklart :) .. gjorde mig käk blev riktigt gött , imöra blir det morogn promenad nu jävlar ska fettet bort... bara börja ... måste börja nånstans , kan ju börja med att ta en morogn promenad VAJRE dag , ska föröska , så länge de inte är spöregn så ska ja nästan lova er !! .... mellan 10 - 12 ska jag ha tagit mig ut går inte sova bort dagarna heller ! jaja adjöss med er gott folk ska väll spela lite på www.king.com se om dom fått några roliga spel eftersom MSN ÄR CP !! KLAGAAAAAAAAAAa svar JJA !! .. Hej på er / rebeccah

fredag med Louise

hejsan :)

vad gör alla denna fredagskväll?
sjäölv kom jag nyss hem varit med Louise hela dagen sen halv 1  , först till wåxnäs kolla kalenius på blommor till hennes lägenhet men ingen som fall henne i smaken hon är lite kräsen :)
 Sen till willys där vi inhandlade själv pizzadeg grejjs som man gör själv o massa grejjer o ha på pizzan såklart sen nötter & godis och coca cola såklart :D ..

det bar av till stan igen o sen hem till henne på haga :) bärde ner massa saker i källaren o  de blev genast så mkt finare i lägenheten det börjar ta sig , sen lagade hon maten hon är en riktigt hemma fru ! , sen så käka vi o njölt båpda blev så mätta så vi somnade oj oj , sen vakna vi vid halv 8.a o då börja postkodmiljonären och sen började ju idol frma med godis och nötter :) ..
Mumsa är alltid götttt va fan man lever bara EN GÅNG !!!! glöm inte det !!

sen så satt vi bara o tjötade , o sen var Louise tvungen dra till camilla o ja tvungen att traska hem för att se till lilla Kenna vart ensam hela dagen men hon llåg o sov som vanligt när ja kom :) duktig liten tjej :) klarar vara ensam så :) , så nu lekar hon av sigf för fullt o kör några varv med sina möss :) gulllKATT ... 
 

har en ny favorit låt nu .. som louise spela hemma hos sig :) ... smörmusik såklart !!


 

Sen så nu är ja hemma och kanske ska hem till en vän o ta ett glas vin jag funderar på saken ett tag till :) ..

Imorogn bär de antagligen av till  torsby marknaden med Camilla och Valter om intte camilla blev sämre under natten vi får se :) men de blir roligt om det blir så :) .. kul komma iväg lite :) sen imöra på kvällen blir de nog se Hannah montana med Louise haha :) .. jaja Ha en fin Fredags Kväll kramisar på er allesammans  / Rebecccah

ullleeebrrrroooott !!!!!!!

JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ KILLAR DET VILLE JAG BARA SÄGA NU hej då !!

Melissa Horn

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen





Jag kör Melissa Horn's  maraton här , så jävla bra =) ..
Gillar alla hennes låtar , vet inte vad det är  vad jag gillar med hennes låtar men det är verkligen tyå en frihet att lyssna på henne , man mår bra !! .. nu har jag nyss duschat skönt som fasiken man piggnade till , o igår glömde ja ta en pencellin klantigt av mig men jag var trött hela dagen och somnade skit tidigt ! .. men idag ahr jag skött mig o ska diska efter maten ja gjort nu , sen vid 19 - tiden ska jag gå och möta Carro o sen ska ja bara handla lite  för de e ganska tomt i kylskåpet haha :D .. sen ska vi ta en sväng o promenera ,  Imorogn börjar Andra avenyn igen fy fan vad roligt , men de känns som ja behöver uppdatera mig på deras hemsida som är på www.svt.se för att ja minns inte riktigt allt och vad jag sett är de många nya som kommer in i serien igen också spännande !!! .. sen idol imorgon också 20.00 så imöra blir det en bra dag :D .. men idag var det bara skit på tv.n jaja ska dra mig disken kallar CIAO BELLA / REBECCAH

Helvetes dag !!

Hejsan

igår var min helvetes dag , det var längesen det kändes så jävligt , det var riktigt längeeee sedan ! ..
jag var helt tom inombords tur att man ahr snälla och uppmuntrande vänner som ställer upp och stöttar när allt känns så jävligt , det blir i alla fall Operation , vi vet inte än bara men det blir inom ett halvår , jag är väldigt nervös inför detta men allt känns ganska bra men nervöst !! ..

Har ju aldirg gjort något sådant tidigare så det blir nog en upplevelse det också !!
Men jag blev upppiggad av att åka med på en resa idag det piggade ju upp väldigt mycket ;)
Så de blir nog en sista minuten resa  till Bulgarien med Henrik !! ... snälllllllleee fanskap !! ..
Bulgarien härliga land vi får se hur alt löser sig han måste jobba osådära så vi vet aldirg när vi kan ÅKA tyvärr o det måste ju passa med när inte jag jobbar också men vi ska försöka komma iväg ,  Henrik och jag trivs i varnadras sällskap som kompisar skrattar och har roligt men NOLL MER kan jag ju berätta för er , men Henrik är en kille med hjärtat på rätt sida och det sticker ja inte under stolen med ! , han är singel BTW hahah !!!

ja det blir roligt om det blir så att det blir av , han skulle fixa pass i veckan iaf ,:) .. och vi får bara hålla tummarna på att han ska jobba så som han trodde nu för då kan det funka !! .. skönt att bara sticka !!!!! JAG TROR JAG KAN BEHÖVA DET OCH SLIPPA TÄNKA PÅ ALLT ANNAT HEMSKT!!


Men jag Mår så jävla bra längesen jag mådde såhär bra , har så jävligt bra vänner som stöttar och får en att skratta och le när allt känns förgävligt ! jaja , det blir åka hem till Karlstad om några timmar men det blir lite sömn nu innan det och sen så får ni bara ösnka mig lycka till när nu denna operation sker :( .. LIVRÄDD !!!!!!!
Jag ska i alla fall ha med mig någon som håller handen det ska jag allt tala om Kram på er och sov gottt !!


/// Rebeccah

RSS 2.0

Design av Helin