bloggandet startar ..

hej , lite blogg frossa nu .. eller vad man ska säga :D ..
tänkte berätta om helgen lite ,  känner att ja behöver skriva av mig lite det var så himla längesen , och det ska allt bli ändring nu känner ja det är alltid skönt att skirva av sig några rader !!

dessa veckor har bestått av så mkt känslor och tankar och jaa , detr har varit ganska mycket på slutet nu men man har kommit fram till väldigt mkt , och jag bor ensam nu med min Katt Kenna 3 månader gammal  är hon! ..
det är så mysigt med sällskap , nu har man ju någon att prata med iaf .. men bland allt detta kasnke såkallade "BRA" har det varit mycket svackor dessa veckor där man bara känner att man är i en ond cirkel som aldirg ger sig och man kommer inte ur den ! .. men bara rullar runt i denna cirkel och försöker ta sig ur ...
När en sak är avklarad ja då kommer nästa smäll , osv osv , så det har inte vart så att ja dansat på moln senaste veckorna heller , men jag lever och har hälsan i behåll än sålänge , man får hoppas att man inte får GRISINFLENSAN iaf :) det vore verkligen trist .

Kärleksfronten -

Ja det har varit upp och ner hela tiden , inget nytt egentligen som skett ..  Singel såkalrt och sökande haha !
Jo jag och Sandra kompis förlovade oss i måndags den 25/8-2009 haha !! ...


Jobbandet -

Det har gått svin bra och som jag alltid sagt jag trivs så underbart¨på Lindex så min dröm vore att bli kvar där väldigt länge och få mig en anställning men sånt kan man aldirg gå att vänta på!!! vi får se vad som händer jag har mina aningar (Y) !!!!

Festandet -

jaa de har väll inte varit överdrivet mkt med alkholen för min del på senaste tiden , men det har varit lagomt och man har träffat mkt nytt folk vilket verkligen är super kul , i helgen nu i lördags avr de riktigt roligt , först satt vi hemma hos en som heter andreas som bor i viken och drack öl & vin , med hans kompis Lars tror ja han hette om ja inte missminner mig :P ,
 sen vid ja halv 1 var nog klcokan när vi promenerade in till stan , när vi  väl kommer ner dit  så säger Andreas nej men ni hänger med oss till Koriander , det var egentligen inte våran inderekta plan men vi följer väll med då , gratis inträde och fritt fram och gå före hela kön eftersom Andreas är en stammis mohaha göttmos , tog en Whiterussian där inne och satt o tjöta en liten stund sen blev de att dra vidare för mig och sandra koriander var inte vårat plaze precis om jag får utrycka mig så !
Vidare till harrys där det blir dansa för hela slanten !! ...
Det var verkligen trevligt !! .. >Träffade , Daniel & Jimmy på harrys gick vidare till Mac donalds för att käka , där blev de rena kaosen senare haha ! ... vi var 4 personer vi fick 6 dricker :S hur fick hon det till de , ?! , sen så frågar dom om jag vill ha Cheeseburgare istället för Hamburgare , eeeh om man beställer en HAMBURGARE ska man väll för fan ha de o inte cheese  talar ja om för dom och berättar att jag är en ost HATARE ... o hon i kassan kokar av ilska och typ får gå o lugna ner sig , och tillslut fick vi våran mat efter mycket diskutering ! , för besväret senare gjorde vi ett TORN av våra 6 dryck muggar och de blev dricka överallt och det blev inte populärt sen när vi gick o han som städa skulle ta reda på de han välte hela vårat torn  ahahah ! ..
ja ja , sen  hem o sova , blev det och så jobbade jag idag SÖNDag alltså och åkte hem lagade korvstroganoff med ris och sen somna ja götttt framför tv.n såg filmen "taxi" på 3.an innan jag somnbade den är så rolig, nej nu ska jag sluta  och gå o lägga mig , ligger redan isängen redo för jhon blund men ja e inte så trött för ja har ju sovit några timmar dum som man är ! det var skönt skriva av sig såhär på kvällskvistenn!! .. ha en fin dag imorgon alla / Rebeccah

lägger ner

detta med bloggning är inte min grejj just nu lägger ner det ett tag , vi hörs när jag känner att ja har fått blogg nojja igen !
RSS 2.0

Design av Helin