torrrrrrrrrreeesdaaag,Arvika

Hej o hå , och godermorgoen gottte folket !.

Vad skedde igår?
joo vi var på bergvik & stan jag och paulina på ikea käka vi köttbullar och potatis fy fasen så gutt , sen så blev de välll inte så mkt mer Paulina köpte en super fin tavla och massa ljus , sen åkte vi hem till Arvika.
Soligt väder så det var ju gött.. när vi kom hem blev det kaffe för båda satt o jäspade hela bilresan haha , sen åkte vi och handlade sen fick vi besök av robin och anette och då kom även natasha hem också hade åkt skidor hela dagen , hon och börje ska göra något varje dag denna veckan roligt när det är sportlov i tisdags var dom på badhuset idag är det Bio på g , Alice in wonderland , den vill jag med se vet inte om jag ska följa med men så blir det nog inte .. stannar nog hemma med paulina och gör något.

Igår var mitt favorit program, numera natashas också mohahah har fått henne att älska det, vi tror ju såklart att det är markus som har våldtagit likv vad tror ni? visste hela tiden att det inte var hamza så ja :P spännande iaf längtar till nästa avsnittt en hel vecka bara ju blää ! ..

Ja vad mer , Solen skiner och denna morgon och dag kommer nog bli lika fin som gårdagen skönt :) ja det är härligt att vara här nu iaf , alla hundar blev såglad när jag kom , dom heter : Chilli , Mio , Casino, Diva så underbara hundar är det , alla chihuahuaor och alla med så underbara personligheter.
Grattis till Malin som fyller år idag också :)

nEJ NU ska jag käka frullllllllle,vi hörs gott folk Puss o kram ses på stan !






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Design av Helin