Dating in the dark

Dating in the dark , var de någon som såg serien igår??som börjat på kanal 5,varje tisdag 20.00  vet inte vad man ska kalla det , hmmmm kanske typ Dating-serie , för dokusåpa är de ju inte ,


Men iaf 3 singel killar och 3 singeltjejer får träffas i mörkret allihoppa först sen den dom gilla mest bjuder dom in på en till dejt ensamma då.
Sen får dom bjuda in en andra gång sen vet jag inte om det var en tredje och sen tredje gången får dom se varandra i ljuset . Det var ju både och , Killarna tyckte sina valda tjejer var super snygga medans tjejerna dissade dom totalt och valde att gå därifrån när dom skulle träffas igen på en riktigt dejt ! ..
Det var bara en tjej o kille som valde att ge de en chans , så kan det gå , man kanske gillar nått i mörkret men sen när strålkastarna tar akt då var de inget att ha synd synd att folk ska behöva gå på utseendet , för ena tjejen till o med hångla o allt med han i mörkret i sen när hon fick se han typ grina hon ju o bara bläää ! ..


inte snällt för hon gilla honom i mörkret o typ sa att hon var kär o trodde de kunde bli nått blä blä , serien var ju bra på sitt sätt inte nån jobbig programledare och allt var ju över på 1 avsnitt så kommer ju vara nya singlar nästa vecka !!
Så super bra var det inte men de gr väll födriva tiden me att se det på tisdagsmorgnarna :)!


Bilden e inte från svenska serien men såhär ser vi men egentligen är de koolmörkt i rummet mohahaha!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Design av Helin